Dažādi

Profila bilde
Shreks
Ziņojumi: 702
Pievienojies: 13 Nov 2012, 20:20
Braucu ar: 325i un Fionu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 2

04 Okt 2013, 23:33

Vienkārši kustini un mēģini atspiest vaļā, vai arī izņem ārā priekšējo nāsi un mēģini no tās puses izkustināt, tā es to būtu mēģinājis darīt..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

05 Okt 2013, 02:58

GunBunny rakstīja:Problēma sekojoša, nopirku jauno braucamo, un ķērās halbei viena puse, at seškantīti atskrūvējo to brīnumu vaļā, aiztaisiju halbi ciet un pēctam atvēru vaļā, pēctam to ķepiņu pievilku atpakaļ un aiztaisiju halbi ciet, tagad tā puse vispār nenāk vaļā, ko iesakat darīt? kā atvērt halbi?
ja nekaa savadak nevar tad nekas cits neatliek kaa reali nejemt prieksejo bamperi nost.
talak jau jaskatas kuraa pusee iekjeries,
jua istiek ar to pasu tad ar kadu skruvgriesi pret to kjepu kas tur kapotu un spied uz augsu, ja otra puse, tad njem araa neasis, . atskruvee to plastmasu kas radiatoram gaisu rauj pareisi(ja tada ir) yun tad jau spied uz augsu otru pusi un bus valaa :drink:
...
Profila bilde
Artis92
Ziņojumi: 352
Pievienojies: 04 Jūn 2013, 09:09
Braucu ar: 318is kupeju

05 Okt 2013, 19:20

Paldies, bet sanāca ar āķīti stipri raujot bik izkustināt uz vienu pusi un paralēli turot nospistu trosīti atrāvām vaļā, atskrūvējām tās skruves vaļā, tagad čotka viss turās un lec vaļā :super:
Profila bilde
blondaaa
Ziņojumi: 510
Pievienojies: 12 Mar 2013, 00:26
Braucu ar: 325 coupe
Atrašanās vieta: Balvi

14 Okt 2013, 13:40

Hazard rakstīja:
blondaaa rakstīja:
Richus rakstīja:Nedaudz špakteles un pāri krāsa :super:
Esi vrb jau kko līdzīgu darijis?
Un jā ar kādu krāsu būtu labāk pārkrāsot tā lai tā krāsa pēctam neatlec nost?
Ne jau krasā problēma, ka tā atlec nost, bet gan kā apstrada(sagatavo un satiri) pašu materjalu uz kura klāsi virsu ;)
Būs jāmēģina ,tad jau redzēs kā sanāks.
Ja krāsa leks nost tad tīrīšu nost un domās kādus citus variantus ;)
Profila bilde
blondaaa
Ziņojumi: 510
Pievienojies: 12 Mar 2013, 00:26
Braucu ar: 325 coupe
Atrašanās vieta: Balvi

14 Okt 2013, 13:42

Hazard rakstīja:
blondaaa rakstīja:Heey! :bmw:
Varbūt šeit kāds varēs atbildēt uz manu jautājumu. :rolleyes:
Ar ko/kā labāk būtu atjaunot durvju ''ručkas'' ?
Vnk sapratu to ka pēc auto pārkrāsošanas viņas uz mašīnas fona kkā pelēcīgi izskatīsies.
Nu vārdu sakot mašīna melna a tur bāaac nobružātas ,pelēcīgas ručkas :lol:
Ko man ar viņām darīt?
Pie kā doma parkrasot auto? Pie "Индеица" (aiz ugunsdzesaju depo?)
Nē,nē tur es tikai nogruntēju, bet krāsoju es citur :yes:
Lachesis
Ziņojumi: 62
Pievienojies: 10 Jan 2013, 21:49
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Cēsis/Priekuļi

15 Okt 2013, 22:35

Labvakar radās jautājums, vai pēc papīriem 1994.gada 316i compactam varētu atšķirties kaut kas ar virsbūvi no pārējiem t.i. - sedani, kupejas.. ar šāda tipa dzinējiem, kuriem oriģināli jau ir M52B25??
Man ir iecelts M52B25, stāv virsū koniskais, nopirku no M52B28 filtra kasti, protams, no e36, bet nu galīgi viņam tur nav vietas tākā par lielu? Ceru, ka sapratīsiet mani :) Lūdzu apgaismojiet mani! :)
Vai tiešām mainās virsbūves daļa? Priekšas tak viņiem ir vienādas ar sedan/touring...
Profila bilde
KriSsMans
Ziņojumi: 3
Pievienojies: 04 Jūn 2013, 00:36
Braucu ar: 316 kupeju

18 Okt 2013, 13:50

varbut kads zin kas varetu but par problemu...
94.gada kupejai pec roktura un sledzenes maiņas šofera puse vairs nevar aizslegt durvis ar centralo.... (tikai no blakussēdētāja puses var) Nav ne rupnicas ne likta signalizacija.
kas varetu but pie vainas, ko vajag mainit??
Vai var ielikt signalizāciju un aizmirst par to problemu?
Profila bilde
Shreks
Ziņojumi: 702
Pievienojies: 13 Nov 2012, 20:20
Braucu ar: 325i un Fionu
Reputācija: 2

18 Okt 2013, 14:23

Lachesis rakstīja:Labvakar radās jautājums, vai pēc papīriem 1994.gada 316i compactam varētu atšķirties kaut kas ar virsbūvi no pārējiem t.i. - sedani, kupejas.. ar šāda tipa dzinējiem, kuriem oriģināli jau ir M52B25??
Man ir iecelts M52B25, stāv virsū koniskais, nopirku no M52B28 filtra kasti, protams, no e36, bet nu galīgi viņam tur nav vietas tākā par lielu? Ceru, ka sapratīsiet mani :) Lūdzu apgaismojiet mani! :)
Vai tiešām mainās virsbūves daļa? Priekšas tak viņiem ir vienādas ar sedan/touring...

m50 un m52 gaisa kastes atšķiras, bet par lielumiem gan nepateikšu, tā kā skaties.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

18 Okt 2013, 14:40

KriSsMans rakstīja:varbut kads zin kas varetu but par problemu...
94.gada kupejai pec roktura un sledzenes maiņas šofera puse vairs nevar aizslegt durvis ar centralo.... (tikai no blakussēdētāja puses var) Nav ne rupnicas ne likta signalizacija.
pievienoji centralaas kontaktu?
pats motorins noruc kad megjina slegt ciet/ mok neuzkabinaji kadu kjepu kartigi, reali ir janonjem apsifka un japaskatas vai kontakts kartigi pievienots, ja jaa un motorins nenoruuc, tad japamera vai strava pienak motorinjam, ja strava pienak un motorins nekust, mainam motorinju, ja strava nepienak, tad jau pastamies kuraa vietaa paarravums. gan jau vaina tur pat durvis iekspusee bus meklejama ;)
...
Profila bilde
Podziņa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 3300
Pievienojies: 13 Mar 2011, 10:16
Braucu ar: savu skaisto e36 :)
Reputācija: 1

19 Okt 2013, 11:58

blondaaa rakstīja:Heey! :bmw:
Varbūt šeit kāds varēs atbildēt uz manu jautājumu. :rolleyes:
Ar ko/kā labāk būtu atjaunot durvju ''ručkas'' ?
Vnk sapratu to ka pēc auto pārkrāsošanas viņas uz mašīnas fona kkā pelēcīgi izskatīsies.
Nu vārdu sakot mašīna melna a tur bāaac nobružātas ,pelēcīgas ručkas :lol:
Ko man ar viņām darīt?
Mierīgi vari mēģināt ar melnu, glancētu baloniņu nopūst, vai iedot krāsotājam , lai nopūš auto krāsā ;)
Beautiful monster

viewtopic.php?f=29&t=641
Lachesis
Ziņojumi: 62
Pievienojies: 10 Jan 2013, 21:49
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Cēsis/Priekuļi

20 Okt 2013, 10:10

Shreks rakstīja:
Lachesis rakstīja:Labvakar radās jautājums, vai pēc papīriem 1994.gada 316i compactam varētu atšķirties kaut kas ar virsbūvi no pārējiem t.i. - sedani, kupejas.. ar šāda tipa dzinējiem, kuriem oriģināli jau ir M52B25??

m50 un m52 gaisa kastes atšķiras, bet par lielumiem gan nepateikšu, tā kā skaties.
Tāpēc jau tika pirkts tieši no M52, kaste itkā ir īstā, priekš tā motora, bet neder, par maz rūmes tur priekš tās kastes. ;)
Profila bilde
KriSsMans
Ziņojumi: 3
Pievienojies: 04 Jūn 2013, 00:36
Braucu ar: 316 kupeju

20 Okt 2013, 20:44

Armando rakstīja:
KriSsMans rakstīja:varbut kads zin kas varetu but par problemu...
pievienoji centralaas kontaktu?
pats motorins noruc kad megjina slegt ciet/ mok neuzkabinaji kadu kjepu kartigi, reali ir janonjem apsifka un japaskatas vai kontakts kartigi pievienots, ja jaa un motorins nenoruuc, tad japamera vai strava pienak motorinjam, ja strava pienak un motorins nekust, mainam motorinju, ja strava nepienak, tad jau pastamies kuraa vietaa paarravums. gan jau vaina tur pat durvis iekspusee bus meklejama ;)
Ok paskatishos kas zem apshuves daraas... pats nemainiju man krasotavaa salauza to visu mehanismu un pat sledzeni... nezinu ka viniem tas sanaca :D bet problema ka no blakussedetaja puses strada centralaa a no shofera ieliekot atslegu nevar pat pagriezt...
Saku domat ka bus laikam sajaukushi stslegas serdes un ielikushi nevis veco bet to kuru nomainija.
Profila bilde
Veilers
Ziņojumi: 551
Pievienojies: 15 Okt 2012, 14:46
Atrašanās vieta: Liepāja

12 Nov 2013, 22:01

Hay! cik grūti/vienkārši ir samainīt šofera durvīm atslēgas serdeni? Orģinālai salūza rāmitis... paņēmu citu ručku un iedevu atslēdzniekam, lai piedzen slēdzeni pēc atslēgas! kādu gadu strādāja, bet tagad nevaru ne atslēgt ne aizslēgt! atslēga griežās tikai līdz pusei un tālāk nekust! orģinālā serdene varētu būt labāka nekā pieregulētā? :kipec:
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс
Reputācija: 4

14 Nov 2013, 15:09

kāds var ieteikt kur Rīgā smuki un forši tīra, un ievasko stiklus?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
Lawwr
Ziņojumi: 1983
Pievienojies: 17 Mar 2012, 21:16
Braucu ar: 323i
Reputācija: 7

16 Nov 2013, 18:57

interesē, vai e36 gāja lielā/mazā mtech2, vai tikai mazā, lielā gāja e30?
kāds ir diametrs mazajai sūtrei?
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

10 Dec 2013, 22:11

Vīri ?! Priekšējās nāsis sedanam tāpat nāk laukā, jeb jāņem laukā lukturi ar visu šo ?
Attēls
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

10 Dec 2013, 22:20

Pirmkārt, tās nesauc par ''nāsīm'', bet gan par ''brilli''.

Katram lukturim viens ''kronšteins'' skrūvējas klāt pie ''brilles'' un noņemt viņu bez lukturu izņemšanas tāpat nesanāks, jo netiek klāt visām skrūvēm.
Attēls
Profila bilde
Pjērs

10 Dec 2013, 22:38

Nixon rakstīja:Pirmkārt, tās nesauc par ''nāsīm'', bet gan par ''brilli''.

Katram lukturim viens ''kronšteins'' skrūvējas klāt pie ''brilles'' un noņemt viņu bez lukturu izņemšanas tāpat nesanāks, jo netiek klāt visām skrūvēm.
Kkas neskaidrs :lol:

Tad šīs nav 'nācis', bet 'brille' ?
Attēls
:o
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

10 Dec 2013, 22:40

nāsis gana viegli nāk ārā.
nav jāņem ārā lukturi
Profila bilde
Pjērs

10 Dec 2013, 22:41

error Viss kārtībā, Nixon. Nesapratām viens otru laikam :giggle:
Tad nu nofurmulēsim jautājumu: Kā var dabūt laukā nāsis ? Jāskrūvē laukā lukturi, brille un tad, vai tur kkāds knifiņš kā tās nāsis tāpat dabūt laukā ? :hahaha: