E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 31
- chevron_right
Bus video? Vnk diemžēl netieku :( darbs
Jā, būs cilvēks, kas filmēs.
Atdod maiku! Un atbildi uz zvaniem
Man reduktors bez bloķa,lisas riepas..ta ka matissc būs interesanti, ja sanaks braukt ar tevi
gan4a rakstīja:Man reduktors bez bloķa,lisas riepas..ta ka matissc būs interesanti, ja sanaks braukt ar tevi
Ja nu nesanāk tad cik saprotu būs brīvie braucieni pēc tam, B grupā drausmīgi daudz dalībnieku būs ko redzēt, dzirdēt
e36
Renio ķip baigo pārsteigumu taisa?
Tu par ko?
Renio HV3999 (1.6 twinturbo)
Pagaidām vēl ir vispār jautājums vai būšu ar savu auto....
cik tālu esi ticis ar auto? kas palicis lai dziesmaa dabūtu?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Gan4a es ar iedomajos, ka ar Tevi varetu but incigi un ar 540, jo gribas redzet cik ljoti labaak vins iet540i rakstīja:gan4a rakstīja:Man reduktors bez bloķa,lisas riepas..ta ka matissc būs interesanti, ja sanaks braukt ar tevi
Ja nu nesanāk tad cik saprotu būs brīvie braucieni pēc tam, B grupā drausmīgi daudz dalībnieku būs ko redzēt, dzirdēt
Bet taa sogad parsvara visi tadi jaudigi izskatas, mazaja klasee vispar neviens negrib braukt(neticu, ka tik maz masinu forumaa tai klasei)
Sent from my S3 mini using Tapatalk
matissc rakstīja: Gan4a es ar iedomajos, ka ar Tevi varetu but incigi un ar 540, jo gribas redzet cik ljoti labaak vins iet
Bet taa sogad parsvara visi tadi jaudigi izskatas, mazaja klasee vispar neviens negrib braukt(neticu, ka tik maz masinu forumaa tai klasei)
M50 ieplūde vai droseles uz stiepienu tik mazā gabalā ir gandrīz the same shit..,ja ripo blakus ar otro pie 2k rpm un iemin tur tā starpība ir diezgan.., protams gribās pret Gan4a uzbraukt, un Sancix, interese pēc cik ļoti ātrāks ir
e36
ElektrībaKLAVINS rakstīja:cik tālu esi ticis ar auto? kas palicis lai dziesmaa dabūtu?
Pastnieks uzmeta......
Nja Pastniekam diemžēl raksturīgi kavēt termiņus...
Es ar nevarēju uz viņu sagaidīt, aizvedu pie cita. Līgums ar komandu ir pašsaprotami svarīgāks nekā šādi darbi, saprotu viņu ļoti labi. Ir akūts trūkums ar labiem elektriķiemRENIO rakstīja:ElektrībaKLAVINS rakstīja:cik tālu esi ticis ar auto? kas palicis lai dziesmaa dabūtu?
Pastnieks uzmeta......
Kads no Ogre/IKSKILE pakert var ? pa degvielu piemetisu!!!!!!!!!!!! PM!!
Es brauksu ... Eb
Meklē vien, fig kāds pakers tagad Liela daļa te tādi Famous'i palikušitaurus rakstīja:Kads no Ogre/IKSKILE pakert var ? pa degvielu piemetisu!!!!!!!!!!!! PM!!
tie 3-4 eiro, ir no mašīnas, vai no katra kas ir mašīnā? Ja man būs līdz čoms, tad par viņu arī jāskaita naudu vai nav? Kad ir pēdējais kad var pieteikties 1. daļai?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 31