E36-ElvijsR
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 19
- chevron_right
Heeiii
Atskaitei.
Velreiz pašrocīgi ar roku papulëta virsbūve.
Noņemta laka no miglăm.
Iztįrìts salons- ņemot ārā sëdekļus un visās spraugās ielaista lupatińa kurā ietīts skrunčiks.
Sataisīta taure, bij pāroksidējies vads , pie pašas taurītes.
Uzlikta taisni stūre, jo to mainot buju par kādu grādu slìpi uzlicis.
Un tad beidzot iegādāta pasta disku plauktiem un šajā weekendā provëšu tos sapucët.
Next. :
Jauns aķis. (Iesakat kādu- auto tiek kustināts reizi nedēļā, ir pastùzis ar subuferu un visur oem tipa lampiņas)
Riepas.
Dabùt vaļā kārbas ellas skrūvi. Jo liekas , ka līmens nav, jo silst augšā šifteris...
Tas tā , lai topics nenoslīktu nebùtībă.
Te pāris randoom snapi ar samsūdu
Atskaitei.
Velreiz pašrocīgi ar roku papulëta virsbūve.
Noņemta laka no miglăm.
Iztįrìts salons- ņemot ārā sëdekļus un visās spraugās ielaista lupatińa kurā ietīts skrunčiks.
Sataisīta taure, bij pāroksidējies vads , pie pašas taurītes.
Uzlikta taisni stūre, jo to mainot buju par kādu grādu slìpi uzlicis.
Un tad beidzot iegādāta pasta disku plauktiem un šajā weekendā provëšu tos sapucët.
Next. :
Jauns aķis. (Iesakat kādu- auto tiek kustināts reizi nedēļā, ir pastùzis ar subuferu un visur oem tipa lampiņas)
Riepas.
Dabùt vaļā kārbas ellas skrūvi. Jo liekas , ka līmens nav, jo silst augšā šifteris...
Tas tā , lai topics nenoslīktu nebùtībă.
Te pāris randoom snapi ar samsūdu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sorry par dp. Bet tā e bay pasta dara brīnumus.
Ps. Sataisīta pie reizes slēdzene baguuzim , nelec vairs vaļā. Respektīvi nomainiju visu mehānismu bagažniekam.
Ps. Sataisīta pie reizes slēdzene baguuzim , nelec vairs vaļā. Respektīvi nomainiju visu mehānismu bagažniekam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es nezinu, kā jūs izturiet tos pulētos plauktus. Man viņus kopt būtu tāds zajobs. Liekas problēmas liekas.
man jau ar tik tikko gatavu garažas krāsojumu lietus/smiltis sāpina sirdi, bet šite ir psc. Respectfunkyasshit rakstīja:Es nezinu, kā jūs izturiet tos pulētos plauktus. Man viņus kopt būtu tāds zajobs. Liekas problēmas liekas.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja:man jau ar tik tikko gatavu garažas krāsojumu lietus/smiltis sāpina sirdi, bet šite ir psc. Respectfunkyasshit rakstīja:Es nezinu, kā jūs izturiet tos pulētos plauktus. Man viņus kopt būtu tāds zajobs. Liekas problēmas liekas.
No sākuma likās ,ka nah... ķipa tikkai pAekspermentēt. Uz pirmo disku aizgāja 30min... Nopūtos un nodomāju, ka neturpināšu, bet atkāpjoties un salīdzinot ar otru disku, nebij citas izvēles kā turpināt. Tad nu tā uz disku apmēram 25 min
Bet gribās jau izjaukt un kārtīgi visu sapederasīt, bet to uz next sezonu, kad vajadzēs pārcinkot skrūvītes un pārkrāsot centrus.
Nenožēlosi, tikai nelieto pārāk bieži, kā KristapsA teica, ik pēc 4-6 mazgāšanas reizēmcipruss18 rakstīja:bus man arii jauzsuuta tada pasta
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Vo vells', katru reizi kad vajag lietot, 4x jāmazgā mašīnabyrbyr rakstīja:Nenožēlosi, tikai nelieto pārāk bieži, kā KristapsA teica, ik pēc 4-6 mazgāšanas reizēmcipruss18 rakstīja:bus man arii jauzsuuta tada pasta
Kāpēc centri jākrāso? Pagaidām vismaz izskatās mint!ElvijsR rakstīja: Bet gribās jau izjaukt un kārtīgi visu sapederasīt, bet to uz next sezonu, kad vajadzēs pārcinkot skrūvītes un pārkrāsot centrus.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Es noturējos kādas 10+ mazgāšanas reizes un tad aizdzinu uz moiku, pēc svētkiem nebij noskaņojuma pašam pucēt, un tur arī man plauktu sačakarēja, ja pats mazgā un kārtīgi uzreiz pēc mazgāšanas ar mikroščiedras lupatiņu noslauka diskus, tad pleķi neparādās un plaukts tik ātri neizbalē. Tas ir ja mazgā auto kā es , min 1x nedēļābyrbyr rakstīja:Nenožēlosi, tikai nelieto pārāk bieži, kā KristapsA teica, ik pēc 4-6 mazgāšanas reizēmcipruss18 rakstīja:bus man arii jauzsuuta tada pasta
Uz nākamo sezonu gribās baltu toni.
ble dazs labs no foruma zobus tiira retaak nekaa juus ar pastaam plauktus puleejat. skali neteiksu kurs
Man nomazgāt auto prasa 2h, mazgāju pats un pidarasiju ar lupatām, bet tās 2h dod arī savu rezultātu, daru to 3-4x nedēļāElvijsR rakstīja:Es noturējos kādas 10+ mazgāšanas reizes un tad aizdzinu uz moiku, pēc svētkiem nebij noskaņojuma pašam pucēt, un tur arī man plauktu sačakarēja, ja pats mazgā un kārtīgi uzreiz pēc mazgāšanas ar mikroščiedras lupatiņu noslauka diskus, tad pleķi neparādās un plaukts tik ātri neizbalē. Tas ir ja mazgā auto kā es , min 1x nedēļābyrbyr rakstīja:Nenožēlosi, tikai nelieto pārāk bieži, kā KristapsA teica, ik pēc 4-6 mazgāšanas reizēmcipruss18 rakstīja:bus man arii jauzsuuta tada pasta
Uz nākamo sezonu gribās baltu toni.
byrbyr rakstīja: Man nomazgāt auto prasa 2h, mazgāju pats, mazgājos pats un pidarasiju ar lupatām, bet tās 2h dod arī savu rezultātu, daru to 3-4x nedēļā
Pēdējais labojis Ridlihs - 27 Jūl 2016, 00:01, kopā labots 1 reizi.
OptimaElvijsR rakstīja:Heeiii
Next. :
Nezinu kāpēc, bet salons baigi cepīgs, vispārīgi neizskatās panīcis bembis.
es vakar pirmo reizi pa diviem mēnešiem salonu iztīriju,īstenībā patīkami,ka nav jābrauc getliņu konteinerā,kas piekrauts ar rezerves daļām bet nu diskiem plaukts skaisti spīd,pēctam nav stragls,ka muša nodiršas uz viņa?Ridlihs rakstīja:
byrbyr rakstīja: Man nomazgāt auto prasa 2h, mazgāju pats, mazgājos pats un pidarasiju ar lupatām, bet tās 2h dod arī savu rezultātu, daru to 3-4x nedēļā
Es laikam dīvainis, kurš salonu tīra katru dienu
Man salonu nevajag tīrīt, pats zini whyRiks* rakstīja:Es laikam dīvainis, kurš salonu tīra katru dienu
Zinu, zinu!byrbyr rakstīja:Man salonu nevajag tīrīt, pats zini whyRiks* rakstīja:Es laikam dīvainis, kurš salonu tīra katru dienu
žurka bija pēdējais auto kurā bez sirds pārmetumiem reizēm bija salonā getliņiĢirts rakstīja:es vakar pirmo reizi pa diviem mēnešiem salonu iztīriju,īstenībā patīkami,ka nav jābrauc getliņu konteinerā,kas piekrauts ar rezerves daļām bet nu diskiem plaukts skaisti spīd,pēctam nav stragls,ka muša nodiršas uz viņa?Ridlihs rakstīja:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 19