E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Viss būs tikai nedaudz pacietības
eu... nu ne jau 14.09 pirmdiena???
Šis ir pagājušā gada topiks.
Nē nu saprotu var pauzaudēt dienu, nu nedēļu, bet gadu..možais rakstīja:eu... nu ne jau 14.09 pirmdiena???
e36
eu veči mieru ta nebija domats... sodien facebook redzeju pie event 14.09 taka ar manim nav tik traki vel...
Gaidu ar nepacietību datumu un vietu, lai varu saplānot kompkatam treileri n sh&t
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
yup, gaidam vietu un datumu, cerams šogad noslēgums būs sestdienā, un šoreiz sanāks aizbraukt.
Un cerams ka, ne 12 ne 13 datumā
Pēdējais labojis rews - 06 Sep 2015, 18:55, kopā labots 1 reizi.
ceru nebus 19-21 - nebusu LV
Blaviens es ta gribeju tikt uz sezonas noslegumu bet shodien jobans rollerists visu purnu izardija manam bembukam
Tu biji tas salaspili ? kuram roleris ielidoja ? No malas istijas auch rolistam. Ganja aizlidoja gabalu , ja jau atrie bija uz vietas.mi4uls rakstīja:Blaviens es ta gribeju tikt uz sezonas noslegumu bet shodien jobans rollerists visu purnu izardija manam bembukam
LAKIKS rakstīja:Tu biji tas salaspili ? kuram roleris ielidoja ? No malas istijas auch rolistam. Ganja aizlidoja gabalu , ja jau atrie bija uz vietas.mi4uls rakstīja:Blaviens es ta gribeju tikt uz sezonas noslegumu bet shodien jobans rollerists visu purnu izardija manam bembukam
ja tas biju es tas kretins stavosa masina iebrauca un palidoja metrus 5 un es tip vainigs jo taisiju kreiso pagriezienu pats stulbakais ka nesen nokrasoju autinu
Man līdzīga ideja.jenchs rakstīja:Gaidu ar nepacietību datumu un vietu, lai varu saplānot kompkatam treileri n sh&t
Pilnigi piekritu tagad jagaida kad sauks uz menteni tad tik uzzinasu kad varesu restauretrews rakstīja:Beediigimi4uls rakstīja:http://failiem.lv/u/cozigrc
tikai virsbūve, vai būs kas jāloca arī?mi4uls rakstīja:Pilnigi piekritu tagad jagaida kad sauks uz menteni tad tik uzzinasu kad varesu restauretrews rakstīja:Beediigimi4uls rakstīja:http://failiem.lv/u/cozigrc
Lanzeroni bik japieloka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right