ArchizLV TECHNO VIOLET
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 23
- chevron_right
kad p[aradas vel viens melns m/salons vari sutit to man
par samaksam vienosimies
par samaksam vienosimies
+daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaudzdogMa rakstīja:Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
tak powerā tirgojas wader salons pilnā komplektācijā (ieskaitot apsuvumus, stūri, griestus) pa 320ls, kur nu vēl gribēt lielāku sviestmaiziDj_Zii rakstīja:kad p[aradas vel viens melns m/salons vari sutit to man
par samaksam vienosimies
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
baac.... man arii sirds sāp.. nu kur šitā var veikties..
malacis, ka dabuji, ko tādu pa TAADU ciparu.... bet njaa... kapec pie mums ta nenotiek...
malacis, ka dabuji, ko tādu pa TAADU ciparu.... bet njaa... kapec pie mums ta nenotiek...
Pēc aptuveni divām stundām kopš sludinājuma ievietošanas tas salons tika jau pārdots.he9600 rakstīja:tak powerā tirgojas wader salons pilnā komplektācijā (ieskaitot apsuvumus, stūri, griestus) pa 320ls, kur nu vēl gribēt lielāku sviestmaiziDj_Zii rakstīja:kad p[aradas vel viens melns m/salons vari sutit to man
par samaksam vienosimies
Latvijaa ir paaraak daudz zinaataaju, kas ir veertiigs no e36, Irijaa e36 nav tik populaari kaa LV, te liekas vairaak e46 un e30. Varbuut tas ir viens no iemesliem kaapeec var dabuut leetaak. Bet ja ir zinaataaji, tad arii shinii salaa Vader salons maksaas savas 350-500 eiras.možais rakstīja:baac.... man arii sirds sāp.. nu kur šitā var veikties..
Bliin kapitala skaudiba ieraugot kas ir 50 euro verts
Tas tiešām, pilnīgi asara nāk . Prieks,ka kādam veicas .dogMa rakstīja:Kāpēc tādas lietas te jāpublisko? Sirds iesāpas, lasot kaut ko šādu.
BMW - Best Motorsport Weapon
Vel viens veiksmiigs brauciens uz shroti, tika nedaudz aplasiits viens e46 un tika ieguuta Harman Kardon sterio sisteema, tik nezinu ko ar vinu tagad iesaakt, varbuut jaameegina kaadas paaris tumbeles iestellet manaa zhurkaa. Plus vel arii paneemu ellas korki kursh liekas ir nedaudz smukaaks par meneejo un protams vel visaadi lorini kurus nav jau vairs veerts uzskaitiit.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaa arii paaris bildes vieteejos Iirijas kanos. Zheel ka nav labs fochiigais, bildes taadas nekaadas sanaaca.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Baigais skaistulis
kārdina tik pārējos ar tām šrotos iegūtajām mantām
Paldies!
Un kaa tas ir kaardina? Tad jau visi kaardina, kas uzliek ko jaunu savai mashiinai. Vienkaarshi man sanaak traapiities iistos briizhos iistaas vietaas.
Un kaa tas ir kaardina? Tad jau visi kaardina, kas uzliek ko jaunu savai mashiinai. Vienkaarshi man sanaak traapiities iistos briizhos iistaas vietaas.
Nu mljiins pilns bus tev tas auto līdz bezsamaņai Skaists
Paldies, vel tik jaaizdomaa kur visu sastuukeet. Taapataas vel daudz darba priekshaa, vel vajag pilno OBC ar visiem pribambasiem sadabuut, bloki, diskus paarkraasot, alumiinija durvis sadabuut, GT spoileri(originaalo vai repliku), citu bagazhnieka vaaku un liidz naakamai vasarai savest visas nepilniibas kaartiibaa un paarkraasot visu mashiinu.
Mans secinājums - Īrija ir viens liels šrots...
Nav tik traki Marux, vienkaarshi manai laimei daudzi nezina to detalu veertiibu.
glaunā žurka!
trešā no apakšas ļoti patika :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14