E36 330 (ex 320) || jaaniskal
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 23
- chevron_right
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
neonus liec ?
Galīg' dulls?Darks rakstīja:neonus liec ?
Elektro lodziņus aizmugurē!
a ko ,vai ta nav modē? šodien hondu redzēju ar vienu degošu neonu ,laikam šie gatavojas ziemassvētkiem
Man jau bija iekšā pie kājām ledi, kad nopirku šito tačku. Netīšam vienreiz salaidu uz īso, nācās izravēt ārāDarks rakstīja:a ko ,vai ta nav modē? šodien hondu redzēju ar vienu degošu neonu ,laikam šie gatavojas ziemassvētkiem
Un visbeidzot mašīna atstāta gādīga cilvēka rokās, lai atpakaļ dabūtu ar nu jau saliktiem aizmugurējiem elektro lodziņiem
Pa šo laiku nekas nav izdarīts, esmu tikai sekmīgi sapucējis un notirgojis savus sarkanos diskus. Tagad būs jauni - 17nieki. Pagājušo sezonu tieši prātoju, ka vajag 17', jo 16' mazliet par mazu. Ar tik mazām riepām kā man bija, nevarēju atļauties mašīnu nomest līdz zemei, jo veidojās baigās atstarpes starp riteni un arku. Bet nu... Joprojām neizskatījās slikti. Tā kā ceru, ka mani diski jaunajam īpašniekam kalpos tik pat labi kā man, un pievērsīs tik pat daudz cilvēku skatienus!
Bilžuks ar pielaikotu vienu jauno ratu: Pagaidām man personīgi labāk patika sarkanie - style5 tādi klasiski, un vēl tik retā krāsā Tāpēc šos noteikti vedīšu nokrāsot un sapulēt. Nāksies tikai izdomāt kādu interesantu krāsu!
Un te neliels ieskats kā mašīna izskatās pa ziemu... Gadījās neliela ķibelīte līdz ar pirmajiem sniegiem, tāpēc tik bēdīgi izskatās. Atceramies, ka šeit nav default before/after salīdzinājums, kur sūdīgi izskatās before, un after ir konča - šeit pilnīgi otrādāk. Augšā after un lejā before
Bet nu ziema gara, līdz sezonai noteikti jāsataisa viss. Un ne tikai vizuālais, bet arī... Mazliet pateikšu priekšā - tiek meklēts arī jauns dzinējs, jo 2.0 mazliet par īsu. Gribas taču ko niknāku un jaunāku
Pa šo laiku nekas nav izdarīts, esmu tikai sekmīgi sapucējis un notirgojis savus sarkanos diskus. Tagad būs jauni - 17nieki. Pagājušo sezonu tieši prātoju, ka vajag 17', jo 16' mazliet par mazu. Ar tik mazām riepām kā man bija, nevarēju atļauties mašīnu nomest līdz zemei, jo veidojās baigās atstarpes starp riteni un arku. Bet nu... Joprojām neizskatījās slikti. Tā kā ceru, ka mani diski jaunajam īpašniekam kalpos tik pat labi kā man, un pievērsīs tik pat daudz cilvēku skatienus!
Bilžuks ar pielaikotu vienu jauno ratu: Pagaidām man personīgi labāk patika sarkanie - style5 tādi klasiski, un vēl tik retā krāsā Tāpēc šos noteikti vedīšu nokrāsot un sapulēt. Nāksies tikai izdomāt kādu interesantu krāsu!
Un te neliels ieskats kā mašīna izskatās pa ziemu... Gadījās neliela ķibelīte līdz ar pirmajiem sniegiem, tāpēc tik bēdīgi izskatās. Atceramies, ka šeit nav default before/after salīdzinājums, kur sūdīgi izskatās before, un after ir konča - šeit pilnīgi otrādāk. Augšā after un lejā before
Bet nu ziema gara, līdz sezonai noteikti jāsataisa viss. Un ne tikai vizuālais, bet arī... Mazliet pateikšu priekšā - tiek meklēts arī jauns dzinējs, jo 2.0 mazliet par īsu. Gribas taču ko niknāku un jaunāku
Tie oz tie ir 2tri diski kurus es gribētu, bet protams jāpielāgo riepa, krāsa. Gribu redzēt kā izskatās uz kupejasjaaniskal rakstīja:Un visbeidzot mašīna atstāta gādīga cilvēka rokās, lai atpakaļ dabūtu ar nu jau saliktiem aizmugurējiem elektro lodziņiem
Esmu redzējis tikai unīti pagaidām ar šiem diskiem. Unītis jau pats par sevi masīvāks, hz kā uz kupejas izskatīsies. Cerams, ka ok būs. Galvenais jau sakrāsot un pareizās riepas, lai arkās ielien. Jādomā, ka 205 jābūt ok
Jesus! Beidzot konsole un abšifkas piegrieztas, viss salikts pa vietām gandrīz. Palika tikai aizmugure. Tur viens mazs kasjaks. Vienā pusē viss jau strādā. Rīt jāsalabo atlikušais, un tad jau bildes un tā. Ar labu nakti!
Tie diski <3
Vieni no mīļākajiem diskiem.
Vieni no mīļākajiem diskiem.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nu jau, nu jau. Es laikam esmu viens no retajiem, kam nepatīk vairums forumiežu "hot list" disku.
Remotec A smukāki, tik R16 ir liela sāpe dirsā. Man pat ar puslīdz normālu riepu klīrenss ir problēma.
Remotec A smukāki, tik R16 ir liela sāpe dirsā. Man pat ar puslīdz normālu riepu klīrenss ir problēma.
Nop, neesi vienīgais. Arī man iepriekšējie labāk patika.funkyasshit rakstīja:Nu jau, nu jau. Es laikam esmu viens no retajiem, kam nepatīk vairums forumiežu "hot list" disku.
Nu visiem izdabāt jau nekad nevar Man personīgi arī labāk patika iepriekšējie diski, bet tikai tāpēc, ka bija sarkani un tā. Tāpēc joprojām ticu, ka interesanti sakrāsojot oz, tie arī būs bomba.
Tā kā droši varat ieteikt skaistas krāsiņas. Pats biju iedomājies protams arī ko košu. Ar sarkanajiem diskiem jau varējāt saprast, ka man patīk izcelties
Tā kā droši varat ieteikt skaistas krāsiņas. Pats biju iedomājies protams arī ko košu. Ar sarkanajiem diskiem jau varējāt saprast, ka man patīk izcelties
Ar 205/50/16 vai 195/55/16 nevajadzētu būt nekādām problēmāmfunkyasshit rakstīja:Nu jau, nu jau. Es laikam esmu viens no retajiem, kam nepatīk vairums forumiežu "hot list" disku.
aga, tikai pie normāli sasēdināta auto, arkām ir pyzdaKristaps85 rakstīja:Ar 205/50/16 vai 195/55/16 nevajadzētu būt nekādām problēmāmfunkyasshit rakstīja:Nu jau, nu jau. Es laikam esmu viens no retajiem, kam nepatīk vairums forumiežu "hot list" disku.
man ar style 33 7j et 20 ar 205/55 riepu tā trinās ka nobraucot 100km pārtrinās kords
Pēdējais labojis em.dzhii - 25 Nov 2016, 19:04, kopā labots 1 reizi.
yup, 205/50 ir mega baloni
Ne jau jums lemt par riepu izmeriem. Kars vel nav apciemojis so topikuLawwr rakstīja:yup, 205/50 ir mega baloni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 23