m52b28 uzlabošana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 24
- chevron_right
Cik +- izmaksā sadaleņu uzstādīša m50 un m54, tīri pa darbu interesē?
Man vairāk interesē - cik cilvēki LV ir spējīgi uzlikt viņas pareizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tak pilns internets ar info kā to izdarīt, amerika nav jāatklāj
Nu piedod atvaino.Es netaisos savu divu kreiso roku dēļ aizlaist pie dieviem motoru.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Cik zinu šeit no foruma sīkais Lukins māk!
Tur nevajag nekadu spectool, vnk papirnazi vai indikatoru vajagValtersZ rakstīja:Viņš ar instrumentiem vai no rokas ?
Es tak jau uzrakstīju, ka tam nepastāv nekāda spectoolValtersZ rakstīja:Viņš ar instrumentiem vai no rokas ?
Prieks sim sadalenem tooli nav nepieciesami, bet. Mums vini ir!
Varam ari uzstadit @Str motors
M54 sadaleni nevar vnk plug and play uzlikt, tai gals ir jafreze vai jaslipe
Nost, uz kura liekas vanoss
Varam ari uzstadit @Str motors
M54 sadaleni nevar vnk plug and play uzlikt, tai gals ir jafreze vai jaslipe
Nost, uz kura liekas vanoss
-AF- rakstīja: Ja NV sadaleni ieliec izpludē tad neviens tool kits neder. Tur uz aci jāliek
klavinam ir tools uz izireshanu/pardoshanu kurs ir izveidots taa lai deretu preks m50 nv iepludes sadalenes, izpludee, tapec apgalvojums ka neviens tool kits neder, ir pagalam nepareizs.
pareizak butu - standarta tool kits neder
luuk ari teksts no vinja topika
...
Aa ok, neiedziłinājos, vnk tur tā darba nostādīt sadaleni ir 1 min ar asmeni, tamdēł pirkt toolu
Jap, toolus ir iespejams arī izīrēt no manis, ja zin ka vienreiz tikai vajadzēs viņu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Oho, tas nu gan ir
Jautājums tikai ir tāds, kā tā izplūdes sadalene ir saregulēta uz tā tooļa?
toolis kas pieejams klavina bodee, ir izveidots taa lai viss butu optimali labi. nav svarigi kaa toolis ir taisits.
svarigi ka toolis ir testets pieregulets,atkal testets utt lidz dabuts optimalais lenkjis.
to visu zinu jo pats to tooli esmu izveidojis.
sanak taa ka klavinam uztaisijat antireklamu tagat, pat nemaz nezinot ka vinam ir pareizais toolis preks attiecigaa setupa.
ps tuulis ir ticis testets vairakkartigi, ari drifta sabiedribaa irijaa, un atzinums ir pozitivs
svarigi ka toolis ir testets pieregulets,atkal testets utt lidz dabuts optimalais lenkjis.
to visu zinu jo pats to tooli esmu izveidojis.
sanak taa ka klavinam uztaisijat antireklamu tagat, pat nemaz nezinot ka vinam ir pareizais toolis preks attiecigaa setupa.
ps tuulis ir ticis testets vairakkartigi, ari drifta sabiedribaa irijaa, un atzinums ir pozitivs
...
Visa veida reklāma ir reklāma
Nu neizlasīju līdz galam sory, es tak nesaku ka vińš nestrādā vai nav precīzs..
Nu neizlasīju līdz galam sory, es tak nesaku ka vińš nestrādā vai nav precīzs..
varu kadreiz uz testu iedot toolu un pec tam meistars lai verdiktu iemet seit
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Es sev jau uzliku. Bet vāku vēl nepieskrūvēju, ja interesē varu uzmest virsū un pakomentēšu/sabildēšu
kautkada veca bilde no testesanas. taa lai visi zin par kadu tooli iet runa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Man tieši bija doma par tooļa taisīšanu. Izrādās, ka ir. Būtu labi, ja AFs pārbaudītu kā saregulēts ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 24