Viss par e36.lv forumue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22
- chevron_right
Ir pielabots :) kļūdaini ieliks bija
nezinu, man bez izmaiņam.
Te ir explorer firefox un chrome. arii ie8 raadas. moz tev atminjaa kautkur palicis...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu značit manējais kaut ko gļuko...
man stāv Exploer 8
man stāv Exploer 8
Man chromei ir, sodien iegaju un tads parsteigums bija ka pie favoritiem vieglak ieraudziit, domaju ka man nocakarejies kautkas ka ieprieks neradija FORSI
Man jau no laika gala ir rādījis :)
Vot vot, man tas pats kas dogmāram.
Nezinu, ka jums bet butu baigi ahuuni, ja piem links kas ir dots forumaa kada raksta uzspiezhot uz vina atvertos jauna cilne, nevis tajaa pasha, baigi gruti tad tu pasties un spied x un baa izgaju no foruma.. nez kaa parejiem varbut man vieniigajam taa liekas kad kaut kas netaa..
Atvainojos ar garmuziime
Atvainojos ar garmuziime
Ev fanāt, ķer granāt.
Spied uz tā linka ar peles rimbuli un viņš atvērsies jaunā cilnē.
Man tagad arī rādās tas logo.
Paldies.
Paldies.
labais klikšķis -> open in new tabChew` rakstīja:Nezinu, ka jums bet butu baigi ahuuni, ja piem links kas ir dots forumaa kada raksta uzspiezhot uz vina atvertos jauna cilne, nevis tajaa pasha, baigi gruti tad tu pasties un spied x un baa izgaju no foruma.. nez kaa parejiem varbut man vieniigajam taa liekas kad kaut kas netaa..
Atvainojos ar garmuziime
Galerijas būs tikai caur priekšniecību taisāmas vai jebkurš varēs cept?
Caur priekšniecību, t.i., caur mani
Savas galerijas var izrādīt citās tēmās tepat forumā Ko citu rādīt, kā tikai savu bumeru Un tam jau ir spec. sadaļa
Savas galerijas var izrādīt citās tēmās tepat forumā Ko citu rādīt, kā tikai savu bumeru Un tam jau ir spec. sadaļa
Domāju ka tur būs iespējams aplūkot tikai pasākumu foto. Vismaz pagaidām. Kaut gan par tādiem jautājumiem - pie dogMas.
Tāda arī bija doma, kā Ruu saka. Tieši ar e36.lv saistītiem pasākumiem, fotosesijām etc. :)
Jebkurā gadījumā - labāk, lai paliek NE-publiski taisāmas. Lai ir tiešām baudāmas, nevis viss piekakāts ar speķainiem telefona snapiem.Ruu rakstīja:Domāju ka tur būs iespējams aplūkot tikai pasākumu foto. Vismaz pagaidām. Kaut gan par tādiem jautājumiem - pie dogMas.
Zelta vārdi, Baradič!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …