KORSA Dīzeļvagons.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 25
- chevron_right
Patiesībā bez riteņa turētāja tie reliņi tādi papliki izskatās, bet ar to turētāju un bez riteņa būtu krietni smuks skats.
Starpcitu, atklāju, ka arī man ir vieta reliņiem, proti, speciālas skrūves gar jumta malām!
Starpcitu, atklāju, ka arī man ir vieta reliņiem, proti, speciālas skrūves gar jumta malām!
Ir ir labs skats ar tiem veloturētājiem uz jumta, bez paša velo
Tikai nevar ikdienā ar tādu braukāt, jo nariku līkās, sadurstītās rociņas var ātri nomontēt tos
Man pat touringam ir tādas skrūves zem gumijas, bet touringa reliņi ir kas cits. Un ērtāk lietojami!
Tikai nevar ikdienā ar tādu braukāt, jo nariku līkās, sadurstītās rociņas var ātri nomontēt tos
Man pat touringam ir tādas skrūves zem gumijas, bet touringa reliņi ir kas cits. Un ērtāk lietojami!
beidzot! izskatās vienkārši super
Šodien redzēju dzīvajā ar reliņiem, izskatās Super
Pa skaisto...
Pēdējais labojis KV_ - 23 Aug 2012, 15:42, kopā labots 1 reizi.
Reliņi rullē un bez bazara, izskatās labi!
caurumus urbi na haļavu, vai atradi kādu trafaretu, ar briestu touringam uzlikt reliņus.korsa rakstīja:Ir ir labs skats ar tiem veloturētājiem uz jumta, bez paša velo
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
ir loti ok - drausmiigi patik reliņi un uz tava touringa
he9600 rakstīja:caurumus urbi na haļavu, vai atradi kādu trafaretu, ar briestu touringam uzlikt reliņus.korsa rakstīja:Ir ir labs skats ar tiem veloturētājiem uz jumta, bez paša velo
It kā esot skatījies un mērījis no cita touringa visu, tādā veidā arī licis.
Jūū!.. Kautko tādu jau meklēju! Tikai no Thule ražojumaKV_ rakstīja:Vel pietrukst Yokima veja kjerajs
http://www.ebay.com/itm/YAKIMA-50-ROOF- ... a4&vxp=mtr
Ja kādam ir kas zināms, kur tuvumā var pie tāda tikt
Tieši tā! Nostājos blakām otram "reliņotam" touringam un atmēriju aptuveno reliņu atrašanos vietu un pestiju urbi cauriRuu rakstīja:he9600 rakstīja:
caurumus urbi na haļavu, vai atradi kādu trafaretu, ar briestu touringam uzlikt reliņus.
It kā esot skatījies un mērījis no cita touringa visu, tādā veidā arī licis.
Iekšpusē jau visas skrūvju vietas ir gatavas. Kļūdīties grūti, jo sākumā urbu ar 4mm urbi un tad ar 12mm urbi. Beigās piekoriģēju urbumu ar rīvurbi, jo, cik atminos, caurums tur nepieciešams bij 14mm
mans tourings gan laikam tādu lietu nebaudīs kā reliņus, žēl būtu urbt caurumus jumtā
bet nu ja godīgi, tieši šis eksemplārs man patika labāk bez reliņiem, vienīgais ar tiem riteņa turetajiem labi izskatās
bet nu ja godīgi, tieši šis eksemplārs man patika labāk bez reliņiem, vienīgais ar tiem riteņa turetajiem labi izskatās
Kāpēc žēl urbt jumtu? No rūpnīcas ja nāk ar reliņiem, tur takarī ir caurumi jumtā. Normāli apstrādāt tos urbumus un ir ok, jo nāk tak virsū liela gumijas blīve, kas nekādu ūdeni/mitrumu klāt nelaiž tam caurumam
Jautājums-cik nepieciešami tie reliņi!?!
Ja man tos nevajadzētu tīri praktiski,tad tikai skatam arī neliktu.
Jautājums-cik nepieciešami tie reliņi!?!
Ja man tos nevajadzētu tīri praktiski,tad tikai skatam arī neliktu.
Pēdējais labojis korsa - 22 Mar 2013, 10:42, kopā labots 1 reizi.
jo tad vairs nav atpakaļ ceļa nevar ņemt nost ja nepatīk tomēr
Nu jā.. Tas tad ir kārtīgi jāapsver.
Es jausen zināju, ka gribu tos reliņus. Jau pērkot auto meklēju ar tiem, bet nebij piedāvājuma
Nu var sākt lūkot pēc "farkopa"! Tas arī sāk ievajadzēties.
Es jausen zināju, ka gribu tos reliņus. Jau pērkot auto meklēju ar tiem, bet nebij piedāvājuma
Nu var sākt lūkot pēc "farkopa"! Tas arī sāk ievajadzēties.
Iz sabrauciena 24.08.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ļoti labi izskatās!
Ļoti smuka bilde.
Skaistuļiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13