MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 30
- chevron_right
Mana auto lukturiem gan uriina nesatureeshana nedraud
Marux ,tie dzeltenie lukturi tak ir kautkas briesmiigaaks par hrenonu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
te nu ir spilgts piemers,ka manam bostungrunam nu toch nebus nekas dzeltens, galigi neiet kkas kopa.
izskatās ok lampas , piestāv zaļajam, tikai vajag lowzz un nedomāju ka uzacis buutu vajadzīgas
Marux,kam tu izdariji kaut ko sliktu,ka tavai žurkai ņēma un piemīza lukturus
man labāk simpatizēja ka nebija piemīztie lukturi.
hmmm, gruuti saprast, patik vai nee, bet domaju ja butu xenons un m3 spoguli tad butu smuki
...
laikam nedavilka lidz tualeteimats rakstīja:Marux,kam tu izdariji kaut ko sliktu,ka tavai žurkai ņēma un piemīza lukturus
Par šķībajiem xenoniem briesmīgāks varētu būt tikai Kalvītis stringos pie Brīvības pieminekļa.Orkaans rakstīja:Mana auto lukturiem gan uriina nesatureeshana nedraud
Stipri gaumes lieta. Pats vēl neesmu īsti sapratis, vai patīk vai nē.vienkāršais rakstīja:te nu ir spilgts piemers,ka manam bostungrunam nu toch nebus nekas dzeltens, galigi neiet kkas kopa.
Uzacis gan būs atpakaļ, tā ir lieta kas man vienmēr ir patikusiFoxijs rakstīja:izskatās ok lampas , piestāv zaļajam, tikai vajag lowzz un nedomāju ka uzacis buutu vajadzīgas
Klientam par remontu piestādīju tādu rēķinu, ka šim pilnas bikses tika. Nu, nedaudz arī lukturos trāpīja...mats rakstīja:Marux,kam tu izdariji kaut ko sliktu,ka tavai žurkai ņēma un piemīza lukturus
Vnk 3 gadus esmu nobraukājis ar sakrustotiem lukturiem, sagribējās kko citu pamēģināt. Ja apniks vai nepatiks, krustus likšu atpakaļ. Bet pagaidām braukāšu dzeltens apkārtRENIO rakstīja:man labāk simpatizēja ka nebija piemīztie lukturi.
Bļāaa,tā gribēju likt golfa lūpu es savējam arī,bet ja jau pie šāda sēdinajuma priekša ir tik zema,tad man viņa vilksies pa zemi. :(
izskatās jau
Nu, man priekšā skaitās -20 Ja būtu zemāka, tad par normālu braukšanu varētu aizmirst. Pagājušajā vasarā no Alfas stāvvietas braucu ļoooti uzmanīgi ārā, bet tāpat šļūca lūpa pa zemi
Prieks, ka citiem arī patīk!Rolands rakstīja:izskatās jau
Marux, kad bamperu krāsosi?
p.s. sen neviens nebija teicis šito
Martinez rakstīja:un aizmugurē kāds sēdinājums -40? vai arī -20?
Aizmugurē man sēdinājums ir apaļa "0"
Izdomāju, ka nekrāsošu. Atstāšu melnos buferus kā manu pazīšanās zīmiuteo rakstīja:Marux, kad bamperu krāsosi?
iesleegti tie dzeltenie izskataas tieshaam okei
Negribi sev arī dzeltenus lukturus? Man daaaauz plēves palika pāri
Un - jā, man pašam arī patīk ar katru dienu vairāk.
Un - jā, man pašam arī patīk ar katru dienu vairāk.
es driiz pie tevis braukshu ciemos, tad uzmetiishu aci un padomaashu
Pamazām pucēju bremžmašīnas
Te salīdzinājumam - pirms un pēc
Un, lai neaizmirstu, kāds mans auto izskatās - bilde no Lieldienu rīta. Par prieku uzacu nīdējiem - viņas man atlīmējās, un tāpēc noņēmu pavisam. Bet BŪS!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 30