Mainu E36 rezerves daļas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 54
- chevron_right

Iemainīšu 40mm priekšējās sedinātās atsperes pret 60mm vai 70mm sedinatajam atsperem,varu ari piemaksat 

Varbūt kādam labam cilvēkam būtu velme samainīties ar gaisa masas mērītājiem?
Man pašlaik ir šāds - http://www.google.lv/imgres?q=bmw+e36+a ... =149&ty=70
Ja kāds ir ar mieru, tad lūdzu PM
PS. Sapņi piepildas
Man pašlaik ir šāds - http://www.google.lv/imgres?q=bmw+e36+a ... =149&ty=70
bet
ir liela nepieciešamība pēc šī tipa - http://www.google.lv/imgres?q=bmw+e36+a ... x=60&ty=63Ja kāds ir ar mieru, tad lūdzu PM
PS. Sapņi piepildas

mainu balku no priekseja bampera uz gazes pedali(plastamasu)

Mainu kupejas/kabrioleta oriģinālos aizmugurējos lukturus pret sedana aizmugurējiem lukturiem
Stāvoklis ideāls - visas patronas darbojas, kontakti nezūd un pat visas spuldzītes veselas.
Pretī vēlētos šādus sedana: PM | [email protected] | 20226495
Pretī vēlētos šādus sedana: PM | [email protected] | 20226495

Ir vel palikushas shadas tadas detaljas no e36 95' kupejas!
Mainu pret sedana detaljaam,raxtat PM ko vajg,un doshu atbildi ko varu piedavat pretii!
Mainu pret sedana detaljaam,raxtat PM ko vajg,un doshu atbildi ko varu piedavat pretii!

Instagram - Sandis_e36

Moš kāds grib savu kupejas labu pusādas sportsize salonu pretī manu labu melnu ādas salonu?
GRIBU šO:
DODU ŠO:
GRIBU šO:
DODU ŠO:
Pēdējais labojis oscar - 08 Apr 2013, 17:38, kopā labots 1 reizi.

Gribu samainīt M-tech2 stūri pret izvirzīto, piemaksa no manas puses!
SAVAGES CREW

samainisu coupe melnu adas kreslus + apsivkas ari ir , ar apsildi, ar piemaksu man, pret parastu drebi , vai vienalga kadu, galvenais lai ir uz ko sedet 

Samainisu samta salonu,ar roku balstu un glazu turetajiem
,pret parasto drebes salonu vai adas salonu,sedanam 

es to stiklu ar visu plastmasu un iekšējiem stikliem (DEPO) priekš ZKW lēcu lukturiem pirku pa 18 Ls (Renoksā) !he9600 rakstīja:tieši tā, bet lēti viņi ir tikai priekš bosch un hella lukturiem, kad man vajadzēja priekš zkw bezleecu cena bija 30ls (piedāvāja tikai original zkw) un tikpat viss depo lukturisPārlīmēju stiklu no cita luktura.

Nopirku radiatoru no 2.0 vai 2.5 kuram līdzi nāca tas mazais difuzors, to atdošu pa kinderolu ja nu kādam vaig 

Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...

Varbūt kādam ir intrese mainīties ar motoriem,man ir m50b25tu,gribētu m42 vai m44 1.8is 

Tu traks esi? 

Iznāk katru dienu uz skolu braukāt 100km,nav īsti izdevīgi,itkā pa 8ls var izbraukt piedomājot pie braukšanas,bet nu ar 2.5 nesanāk sēņojot braukt,bet nu tas tā,domāju ka tas īsti beigas nenotiks,jo kā nekā 2.5 ir 2.5,sry par offtopicu 

sorry par off, bet es kad ieliku gāzi uz savu 2.5, tad braucu laimīgs tik ilgi - līdz jau "slikti" paliek, ar benzīnu tā nevarēju
un man arī katru dienu sotaks jānogāž ir, grozies kā gribi.

Atradu mājās mētājamies maģi BMW Bavaria C Reverse RDS, nezinu vai viņš darbojas gribu iemainīt pret priekšējo šofera puses lampu vai kko citu! 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Čau visiem! varbūt ir kāds kurš vēlas samainīties ar facelift restēm(nierēm) vai arī ir ko piedāvāt? man ir spīdīgās, bet gribu iegūt melnas!
PM

Varbut kadam ir gaisas meritajs Bosh prieks vanosa.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 54