E36 318 m50b25 s2 turbo
Liekam jaunu bildi iekšā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ķirurğiska iejaukšanās
Tu visas kaltas ieksas esi salicis?
Jautajums-uz stock ieksham ieteicamais spiediens,vai audi k24 vai k26 turbinu var likt un cik kolektors izmaksatu pie tevis?
Jautajums-uz stock ieksham ieteicamais spiediens,vai audi k24 vai k26 turbinu var likt un cik kolektors izmaksatu pie tevis?
ar kompatu pa brugji
1Bars ir pat iepusts 1.2 abas audi turbinas atdeva sevi pie lieliem abgriezieniem bet budžeta versijai nav slikticipruss18 rakstīja:Tu visas kaltas ieksas esi salicis?
Tieshi taa. Audi qtdod galus ja tajaa pashqa budzetaa meklee tad var skatities uz volvo v70 turbuvistinsh rakstīja:1Bars ir pat iepusts 1.2 abas audi turbinas atdeva sevi pie lieliem abgriezieniem bet budžeta versijai nav slikticipruss18 rakstīja:Tu visas kaltas ieksas esi salicis?
vistinsh rakstīja:1Bars ir pat iepusts 1.2 abas audi turbinas atdeva sevi pie lieliem abgriezieniem bet budžeta versijai nav slikticipruss18 rakstīja:Tu visas kaltas ieksas esi salicis?
Un kolektors kaadaa cenaa pie tevis izmaksatu?
ar kompatu pa brugji
Man jau izskatās, ka vienkārši novirpoti stock B25 virzuļi, lai samazinātu kompresijas pakāpicipruss18 rakstīja:Tu visas kaltas ieksas esi salicis?
no nules lidz finalam man nav isti laika uzbliest kolektoru bet ja ir flanši un trubas likumi kautko var sadomatcipruss18 rakstīja:vistinsh rakstīja:1Bars ir pat iepusts 1.2 abas audi turbinas atdeva sevi pie lieliem abgriezieniem bet budžeta versijai nav slikticipruss18 rakstīja:Tu visas kaltas ieksas esi salicis?
Un kolektors kaadaa cenaa pie tevis izmaksatu?
Sen neesu te neko rakstijis bet nu esu ienacis te jaatstāj kāda ziņa
Video no manas puses par e36 2017k atklašanu
https://youtu.be/3QqIleyZL0M
Video no manas puses par e36 2017k atklašanu
https://youtu.be/3QqIleyZL0M
Pēdējais labojis vistinsh - 11 Jūl 2017, 00:08, kopā labots 1 reizi.
Paldies par bildiMarttyy rakstīja:
Tas līkums apēda man visus nervus kamer nenožuva pēdējā udenspile
Super video!
Bucis rakstīja:Super video!
vistinsh rakstīja: Paldies par bildi
Tiki piefiksēts kad taisiji šo bildiMarttyy rakstīja:vistinsh rakstīja: Paldies par bildi
Tik kapec neviens neuzspiež like ja jau super?vistinsh rakstīja:Bucis rakstīja:Super video!
Jaiemet te ar kautkas
Tas spoileris, kaut ka liekas nepabeigts