5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 287
- chevron_right
Man vnk piedura komentārs. Nu uz 100% nepiektirišu, savas ifčas ir jā, bet ne viss... Bet tas tā katram sava gaume un vēlmes, katram sava krāsa zīmuļi penālīBuKTOP rakstīja:Telefons ir ljoti vienkaars un eerts lietoshanaa
Labi viss, netaisiet offtopiku...gribēju tik zināt vai būs sabraucienā kāds zinoš cilwēks un wissHazard rakstīja:Man vnk piedura komentārs. Nu uz 100% nepiektirišu, savas ifčas ir jā, bet ne viss... Bet tas tā katram sava gaume un vēlmes, katram sava krāsa zīmuļi penālīBuKTOP rakstīja:Telefons ir ljoti vienkaars un eerts lietoshanaa
Es sakuma domaju ka brauks pie Alfas, bet nē, erda nebrauks uz Alfu 100% un kalendaru nesavakt tur savadak =/ Braukšu uz Plazu un uz majam.ipis rakstīja:es laikam pa alfu atkal ganīšos... būs kāds?
klau, a cikos plazā īsti jābūt? es pagaidām pa centru
turamies!!!
Pārsvarā sak vākties ap 19:00..ipis rakstīja:klau, a cikos plazā īsti jābūt? es pagaidām pa centru
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Es būšu ap 19.30-20.00
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Pirms 10 min izbraucu cauri plazai un uz to brīdi vēl neviena nebija
Es būs uz 8iem.
Kaut kad drīzumā jau ar ieradīšos!!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Alfiņā ēdu zupu jau. Kāds plāno jau noskriet garām? Uz 20.30 ieshu ara.
šeit sarunas ir par un ap plazu nevis alfu!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ar aifōniem saskaršanās gan nav bijusi, bet ar Nokiām un SE esmu darījis tā, visu kas svarīgs saglabā ārpus telefona un uztaisa pilno factory reset, ganjau āboliem ar ir kas analogs.Sabinchix rakstīja:Hey gribēju pajautāt vai kāds kas šodien būs saprot kko no stulbajiem iphone??
Vajag laikam pārinstelēt vai updeitot, bet nu pašai bail ņemties ka tik neizdzēšu atkal visu..un gribās lai nummuri un bildes paliek kas telefonā..
HELP
Info :Pagaidam plaza 1 cilveks.
Jau eju uz mašīnu.
Es gandrīz kā muļķis uz 19:00 aizskrēju. Labi, ka netiku.
Buushu Elkoraa un tad mosh Alfaa ap 22.30. :)
viewtopic.php?f=18&t=4173
Biju tiko elkora. Tur pilns ar mashinam, + 20min propkas. Velak varetu but norm.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 287