E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 161
- chevron_right
ja vieta atļauj tad jāikey07 rakstīja:Pēc idejas starteri var likt kurā pusē grib ?
Šosezon saliksies ?
drīz būs jā
BMW_The Ultimate Repair Bill
nu hz .. es tadu negribetu likt .. bet ja ir kads kas ar tadu brauka tad drosvien no problemo .. mani drosvien nepamestu sajuta ka jebkura bridi sitads var iznakt cauri salonam kajas
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja netaisa šķūnī uz aci tad viss būs kārtībānuugjis rakstīja:nu hz .. es tadu negribetu likt .. bet ja ir kads kas ar tadu brauka tad drosvien no problemo .. mani drosvien nepamestu sajuta ka jebkura bridi sitads var iznakt cauri salonam kajas
No mājas laukā iet arī ir risksnuugjis rakstīja:nu hz .. es tadu negribetu likt .. bet ja ir kads kas ar tadu brauka tad drosvien no problemo .. mani drosvien nepamestu sajuta ka jebkura bridi sitads var iznakt cauri salonam kajas
Es vot skatos un brīnos, vai tiešām bija jēga pisties ar to kārbas flanci. Jo man šī pāreja reāli uzdzen stresu, ńemot vērā, ka pašam ir gadījies noraut spararatu un sajūga disku salaust. Tad vēl jautājums kā kulisi izvietosiet?
AF tev ir pavisam cita jauda un grieze
Edit: Bet nu jā pašam arī noteikti brīžiem būtu mīziens
Edit: Bet nu jā pašam arī noteikti brīžiem būtu mīziens
-AF- rakstīja:Es vot skatos un brīnos, vai tiešām bija jēga pisties ar to kārbas flanci. Jo man šī pāreja reāli uzdzen stresu, ńemot vērā, ka pašam ir gadījies noraut spararatu un sajūga disku salaust. Tad vēl jautājums kā kulisi izvietosiet?
Tad jau labak shadu risinajumu,nekaa,kad zaagje m50 karbas zvanu nost un metina m62 karbas zvana vietaa.ir redzeets
ar kompatu pa brugji
Ir vieglais variants uzlikt vnk v8 karbu bet ir iemesli kapec es to nedariiju
Šitas e36 bùs Bentlija vërtìbā (tiem , kas novërtē) Nevaru sagaidīt , kad varës redzët darbībă
ar ko pāreja ir labāka par v8 kārbu?
Letaka un karbu nevajag pusgadu mekletzogs rakstīja:ar ko pāreja ir labāka par v8 kārbu?
Nemot vērā cik ilgi vinam pāreju taisīja, Raimis jau divas kārbas atrastu
V8 kārbas jau nav nu tik milzīgs retums. Ir viņu maz, bet jāspēj tik piķot. Vot pamēģiniet atrast manuāli priekš M70/73.
auto vietā tās kārbas pieejamas -450e
Izbeigsies v8 karba, un atkal meklet citu par 400+ €
nav dzirdēts ka kādam šķīstu viņas ārā, veljomazāk uz ielas mašīnas.vitaly rakstīja:Izbeigsies v8 karba, un atkal meklet citu par 400+ €
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 161