Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1100
- 1101
- 1102
- 1103
- 1104
- …
- 1297
- chevron_right
Tur nepareizs info, m52b25(140) klaņi ir garāki par m52b28(135).
Lai cik labi būtu apguvis internetu, neatrodu daudz info par m52b25 iekšām, bet cik salasīju vairakās vietās saka, ka 135mm tomēr. :/kasp1js rakstīja:Tur nepareizs info, m52b25(140) klaņi ir garāki par m52b28(135).
Jābrauc mērīt mani klaņi.
Garumu mēra no centra līdz centram, tiesa?
Pēdējais labojis Richus - 21 Nov 2016, 23:47, kopā labots 1 reizi.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Man vienkārši 5l mētājas
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Tepat iekš strokeru topika bija klaņu garumi, nekur tālu nav jāmeklēReinholds rakstīja:Lai cik labi būtu apguvis internetu, neatrodu daudz info par m52b25 iekšām, bet cik salasīju vairakās vietās saka, ka 135mm tomēr. :/kasp1js rakstīja:Tur nepareizs info, m52b25(140) klaņi ir garāki par m52b28(135).
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
ye, paldies.Linda rakstīja:Tepat iekš strokeru topika bija klaņu garumi, nekur tālu nav jāmeklēReinholds rakstīja:Lai cik labi būtu apguvis internetu, neatrodu daudz info par m52b25 iekšām, bet cik salasīju vairakās vietās saka, ka 135mm tomēr. :/kasp1js rakstīja:Tur nepareizs info, m52b25(140) klaņi ir garāki par m52b28(135).
Paliek vadību jautājums. :/
Gribēju vēl pajautāt! Kārba ir no 2,5 e34 , tad e36 kulise arī der no kāda maz motora? Varbūt tā atšķirība nav tik būtiska?
E36 kulises atšķirās, tikai dd/benzīns.pusase36 rakstīja:Gribēju vēl pajautāt! Kārba ir no 2,5 e34 , tad e36 kulise arī der no kāda maz motora? Varbūt tā atšķirība nav tik būtiska?
Vakar atgaisoju bremzes. Priekšai garāks gājiens pēc sakačāšanas līdz grīdai kā aizmugurei. Tā jābūt?
Par b28 iekš m50 bloka... vajadzēs piedzīt kompresijas pakāpi, tb noslīpēt bloku.Reinholds rakstīja:ye, paldies.Linda rakstīja:Tepat iekš strokeru topika bija klaņu garumi, nekur tālu nav jāmeklēReinholds rakstīja: Lai cik labi būtu apguvis internetu, neatrodu daudz info par m52b25 iekšām, bet cik salasīju vairakās vietās saka, ka 135mm tomēr. :/
Jā, 413 un ms41 ir savstarpēji maināmas. Daudzi mīž karstu par 413, jo "viegli čipojas, lēti devēji", bet imho ļoti strīdīgs jautājums. Man daudz tuvāks Siemens.
Jā, vajadzības gadījumā, ews kodējas ārā. Ar šo varu palīdzēt :naac:
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Jā, tas normāli.KA-91 rakstīja:Vakar atgaisoju bremzes. Priekšai garāks gājiens pēc sakačāšanas līdz grīdai kā aizmugurei. Tā jābūt?
Sent from my E5823 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
Par b28 iekš m50 bloka... vajadzēs piedzīt kompresijas pakāpi, tb noslīpēt bloku.he9600 rakstīja:ye, paldies.Reinholds rakstīja:Tepat iekš strokeru topika bija klaņu garumi, nekur tālu nav jāmeklēLinda rakstīja: Lai cik labi būtu apguvis internetu, neatrodu daudz info par m52b25 iekšām, bet cik salasīju vairakās vietās saka, ka 135mm tomēr. :/
Ps. Bezvanosa virzuli neder.
Jā, 413 un ms41 ir savstarpēji maināmas. Daudzi mīž karstu par 413, jo "viegli čipojas, lēti devēji", bet imho ļoti strīdīgs jautājums. Man daudz tuvāks Siemens.
Jā, vajadzības gadījumā, ews kodējas ārā. Ar šo varu palīdzēt :naac:
Sent from my MotoG3 using Tapatalk[/quote]
Nafig jaslipe bloks, atstaj bloka esosos 2.5 virzulus, nebus problema ar kilesanu karstam, jo vurzuli paredzeti dotajam blokam un cr ari smuks sanak.
Čipojas abi ecu, gan seemens gan bosch, vnk bosch motronic var noregulēt kā vajag, siemens pats +- kaut kā pieregulējas un viss
Hmmmm... Internetā tu raksti ka siemens čipojas utt bet kad tev zvana vai raksta pm'ā tad saki ka nekas īsti nečipojas un ka pats adaptēsies un viss. tad kā ir patiesībā?-AF- rakstīja:Čipojas abi ecu, gan seemens gan bosch, vnk bosch motronic var noregulēt kā vajag, siemens pats +- kaut kā pieregulējas un viss
p.s. pacients m50b27 bet visa apkare no m52 ar CR 11.15:1 un ms41
Es vairāk gribētu zināt, kas ar 413 čipošanu notiek. Kas tieši tiek izmainīts, jo papist adaptācijas un uz ausi likto aizdedzi man galīgi negribas, bet, ja kaut kad tiek samainītas sadalenes, izplūde, varbūt gribētos ko sadarīt, bet tas viss tā sketchy liekas.
ūūūūūja! Atšķiras 4cyl, 6cyl kulises. Ar 4cyl kārba ir vairāk uz priekšu, kulise garāka, ar 6cyl tieši otrādi..māriņš rakstīja:E36 kulises atšķirās, tikai dd/benzīns.pusase36 rakstīja:Gribēju vēl pajautāt! Kārba ir no 2,5 e34 , tad e36 kulise arī der no kāda maz motora? Varbūt tā atšķirība nav tik būtiska?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sveiki problēma tāda, ka kāda agrā rītā pielaižot mašīnu pečka gāja uz pedejiem diviem ātrakajiem atrumiem likaa ka kkas duc pa vidam, bet pabraukājot vairāk negāja vispar,ja nu vienīgi uzsitot pa paneli tad dažreiz sāka rūkt takā, bet nu vairs neiet braucot uz 100km/h nāk kaut kāds siltums iekšā, Kā jūs domājat kas varētu būt pie vainas? Ezis, or ventilātors vai kkas cits?;)
Sāc ar to, ka definē - parastā pečka, analogā klima, digitālā klima.xess11 rakstīja:Sveiki problēma tāda, ka kāda agrā rītā pielaižot mašīnu pečka gāja uz pedejiem diviem ātrakajiem atrumiem likaa ka kkas duc pa vidam, bet pabraukājot vairāk negāja vispar,ja nu vienīgi uzsitot pa paneli tad dažreiz sāka rūkt takā, bet nu vairs neiet braucot uz 100km/h nāk kaut kāds siltums iekšā, Kā jūs domājat kas varētu būt pie vainas? Ezis, or ventilātors vai kkas cits?;)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Sākumā rezistoru nomaini,ja jau nepūš vispār!xess11 rakstīja:Sveiki problēma tāda, ka kāda agrā rītā pielaižot mašīnu pečka gāja uz pedejiem diviem ātrakajiem atrumiem likaa ka kkas duc pa vidam, bet pabraukājot vairāk negāja vispar,ja nu vienīgi uzsitot pa paneli tad dažreiz sāka rūkt takā, bet nu vairs neiet braucot uz 100km/h nāk kaut kāds siltums iekšā, Kā jūs domājat kas varētu būt pie vainas? Ezis, or ventilātors vai kkas cits?;)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1100
- 1101
- 1102
- 1103
- 1104
- …
- 1297