Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1100
- 1101
- 1102
- 1103
- 1104
- …
- 2228
- chevron_right
Tie tak tie mogo žīdi reklamējas, cer ka kāds idiots par 2k € paņems uz kredžu, kur vēl 2k € pa virsu jāuzmet, beigās zajebis kompots par 4 štukām būs.
Kosmoss
Ir zināms auto placis, tur visām mašinām cena kosmoss...
Kas jums visiem ar tiem pagriezieniem ???
ps. Youtubē ir DIY
ps. Youtubē ir DIY
Vot tos cilvēkus es tiešām nesaprotu kuri ņem žurkas kredītā,mogo,un visi tie pārejie elles kantori.
Nēsmu pret auto kredītu ,bet nu ņemt žurku kredītā manuprāt ir pilnīgs piz.ets

Pēdējais labojis AA777 - 02 Mar 2015, 23:07, kopā labots 1 reizi.
Nu, vecīt, tas tev nav motorus swapot un turbinizēt...intis rakstīja:kur var atrast shēmu, kā pareizi savilkt patstāvīgi degošus pagriezienus?
P.S. Man jau ir apnicis stāstīt...
Pēdējais labojis marux - 02 Mar 2015, 23:08, kopā labots 1 reizi.
a ja nu mošk kādam žurka ir mega sapnis ?AA777 rakstīja: ņemt žurku kredītā manuprāt ir pilnīgs piz.ets![]()
Klau, ja cilvēkam nav naudas lai žurku naļikā paņemtu, tad nav naudas lai vispār brauktu ar mašīnuPjērs rakstīja:a ja nu mošk kādam žurka ir mega sapnis ?AA777 rakstīja: ņemt žurku kredītā manuprāt ir pilnīgs piz.ets![]()
Bendzīns ar jāņem kredītā
Pie tam ilgtermiņa.edzis rakstīja:Bendzīns ar jāņem kredītā
Bija jau te ''Es Tevi redzēju topikā''
IKKI rakstīja:Deivids rokas taisnoja apli un nesanaca.Ģirts rakstīja:Ogrē aplī kompakts nošķīlies,kāds no šejienes?izskatās ,ka šim sānos iešķilies kkads auto no apļa braucot ārā
http://www.ogrenet.lv/policija/31434/
IKKI rakstīja:Pa armalu esot gajis un pret atmali usitis un 2 kulenus uzmetis un virsu uz hondas.
505Zs un 640Nm, bez nekādiem turbo un kompresoriem, bmw s62/s65 atpūšāsbembis e36 rakstīja:taj corvetei 500hpkars rakstīja:To dzinēju vajag ieswapot iekš e30/e36bembis e36 rakstīja:bet ir arī ritīgie ielu drifteristi
http://youtu.be/oY5KSfl6UuImazāks/zemāks/kompaktāks par m60b4x
Kur var Riga labi masinu izmazgat par saprotosam cenam?
As real as it gets
Tas jau nekas ka tilpums lielsJorensHS rakstīja:Es jau neko nesaku, bet bikiņ atšķirās tilpums
Nu lab, izmērā jau DOHC ar OHV nevar sacensties, tas toč, plus no LS skaņas stienis rodas štengrāks 
Tak kredītā jāņem ir pilnīgi viss ko var paņemt, kompots ar cauru grīdu + sms kredīts beņai un lai mašīnu katru otro svētdienas rītu braucot pēc piena var nomazgāt 
Not dirsing! Es savu žurku pirku kredītā. Jā, 92. gada ar 1.8 motoru un kredītā.JorensHS rakstīja:Pjērs rakstīja:
Klau, ja cilvēkam nav naudas lai žurku naļikā paņemtu, tad nav naudas lai vispār brauktu ar mašīnu
pirms 9 gadiem žurkām bija cita vērtība 
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1100
- 1101
- 1102
- 1103
- 1104
- …
- 2228