Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1104
- 1105
- 1106
- 1107
- 1108
- …
- 2228
- chevron_right
Nu tad man gadās satikt tikai pidarasus kas nemāk noregulēt orģinālos xenonus savos džipos un busos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Klau, ja džipiem tie ksenoni nebūtu man acu līmenī, tad gan jau ka žilbinātu mazāk, problēma ir tāda, ka cilvēcei vēl nav pieejama tehnoloģija, kas gaismai neļauj nokļūt pretējā joslā
To labi var just, kad tāds autiņš tuvojas tev no muguras pa kreiso joslu.
Vai arī tad, kad tāds autiņš pa šoseju nāk lēzenā līkumā pretī.
Vai arī tad, kad tāds autiņš pa šoseju nāk lēzenā līkumā pretī.
https://www.youtube.com/watch?v=-dvPZ3H1Vm4 IRJorensHS rakstīja:Klau, ja džipiem tie ksenoni nebūtu man acu līmenī, tad gan jau ka žilbinātu mazāk, problēma ir tāda, ka cilvēcei vēl nav pieejama tehnoloģija, kas gaismai neļauj nokļūt pretējā joslā
Tuvie arī acis grauž garāmbraucot kad stara leņbķis no augšas iet tieši acu līmenī
Izstāstiet kādsbir tas process,ja pardodu autiņu un gribu dabut atpakaļ apdrošinasans naudu par ko pirku polisi?
Vai var to vnk parrakstit,nopikt polisi citam autiņam,kas uz mana varda?
Nu manis lietotajā apdrošināšanas kompānijā ir no sākuma jāpiezvana, lai atsūta veidlapu, tad veidlapā jāraksta iesniegums, tas jāaiznes uz biroju, jāgaida atbilde, tad tiek pārskaitītas naudiņas, apdrošināšanu no vienas uz otru mašīnu pārnest nevar, atgriešanas process kāda nedēļa.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ecfhl.html
ciprusa ex-auto ir atgriezies?
KlausosValtersZ rakstīja:Kurš ņemas ar PC būvēšanu ?
Man atsūtija veidlapu uz e-pastu, aizpildiju ieskenēju un aizsūtiju atpakaļ = ča čingJorensHS rakstīja:Nu manis lietotajā apdrošināšanas kompānijā ir no sākuma jāpiezvana, lai atsūta veidlapu, tad veidlapā jāraksta iesniegums, tas jāaiznes uz biroju, jāgaida atbilde, tad tiek pārskaitītas naudiņas, apdrošināšanu no vienas uz otru mašīnu pārnest nevar, atgriešanas process kāda nedēļa.
jāK.F. rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ecfhl.html
Nu jā, man ar uz e-pastu, laikam mulsinoša vārdu izvēle no manas puses, bet ilgākais bija saņemties un viņu izdrukāt, jo pašam printera nebija un visu laiku aizmirsās un tapa atlikts uz rītdienuAlutinsh rakstīja: Man atsūtija veidlapu uz e-pastu, aizpildiju ieskenēju un aizsūtiju atpakaļ = ča čing
Visvienkāršāk (ja auto pārraksti Rīgas CSDD) ir ielekt kādā no apdrošinātāju brokeru busiņiem un pateikt, lai to izdara. Minūtes līdz divu jautājums un pēc laiciņa arī nauda ienāks kontā.duuj rakstīja:Izstāstiet kādsbir tas process,ja pardodu autiņu un gribu dabut atpakaļ apdrošinasans naudu par ko pirku polisi?
Nezinu, nezinu... Šefa Explorerim jau 2 gadus pēc kārtas bremzes nav baudītas - pastāvīgais 4X4. Tāpat ir diezgan daudziem citiem pikapiem un džipveidīgajiem.cipruss18 rakstīja:Arz rakstīja:Nepārbauda. Tur jau tas prikols. Synhro automašīnām arī nepārbauda. Jo viņš lec nost no ruļļiem kā sāk griest riteņus.
kur Tu tadas muljkjinas esi dzirdejis?
visiem parbauda.
quattro funkcija ir ljoti elementara,blokji var saslegt un atslegt vecajam quattro,jaunajam vinjs pie 30km/h automatiski atsledzas.un rigas csdd ir viens boks,kur speciali prieks quattro un rwd ar blokji ir paredzets
Par xenoniem - mans viedoklis visiem jau ir zināms, vai ne? :acu_dakteris: Un šīm pārbaudēm nav nekāda sakara ar ceļu stāvokļa finansējumu
Vai tad bremzes bauda ar ieslēgtu ātrumu ? Kautkā neesmu redzējis kad būtu baudīts kādam bremzes ar ieslēgtu ātrtaumu ?
Pat ja būtu ieslēgts bloķis tiltos.Tālāk par sadales kārbu nekur neaizietu.
Pat ja būtu ieslēgts bloķis tiltos.Tālāk par sadales kārbu nekur neaizietu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
šitā mēs visus auto pieminam kuri atgriezušies tirgošanas aplī?Pjērs rakstīja:jāK.F. rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... ecfhl.html
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Godīgsakot nav manītsValtersZ rakstīja:Zini vel kādu ?
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1104
- 1105
- 1106
- 1107
- 1108
- …
- 2228