Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1107
- 1108
- 1109
- 1110
- 1111
- …
- 1297
- chevron_right
depo u.t.t.[/quote]
Pa nopietno, Depo var dabūt visādas caurulītes gan diametra ziņā, gan garumā.[/quote]
Ok paldies.
Pa nopietno, Depo var dabūt visādas caurulītes gan diametra ziņā, gan garumā.[/quote]
Ok paldies.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tieši otrādi, X brace liek lai samazinātu vērpi virsbūvei, tas arī ir primārais uzdevums tai atsaitei, ne velti bija tikai cabriem un niknākajiem eMeniekiem (GT, LTW, M3R), tas ka viņa aizsargā karteti ir tikai sekundārs bonusInferno rakstīja:Tā kā es baidos no augstuma ne tikai vasarā, bet arī ziemā, tad jau pie pirmā sniega sapratu, ka laiks kaut nedaudz pacensties pasaudzēt karteri. Izvēle krita uz OEM X-brace, jo aftermarkets ir padārgs, plastmasas/ šķiedras panna ir sūds un neko īpaši neaizsargā. Atradu, sarunāju, nopirku - it kā viss čotka, bet pēkšņi atcerējos par aizvēsturiskajām tantuku pasakām, ka tas veidojums vērpjot virsbūvi Vai tā tiešām ir? Un ja jā, tad kur, ko tieši, cik daudz, kādā veida?
Nu jā, es arī tieši tāpat vienmēr esmu domājis, ka viņš tieši satur virsbūvi kopā, nevis vērpj, bet tantes reiz ir runājušas un tas bija kaut kā iesakņojies atmiņā. Šoreiz gan tiešām vairāk tika izvēlēts nevis lai saturētu kopā kuzavu, bet aizsargātu karteri Daily miskastei es viņu jebkurā gadījumā uzstutēšu, štukoju tikai, vai pēc tam pucējamai kūtiņai arī likt.Kristaps85 rakstīja:Tieši otrādi, X brace liek lai samazinātu vērpi virsbūvei, tas arī ir primārais uzdevums tai atsaitei, ne velti bija tikai cabriem un niknākajiem eMeniekiem (GT, LTW, M3R), tas ka viņa aizsargā karteti ir tikai sekundārs bonusInferno rakstīja:Tā kā es baidos no augstuma ne tikai vasarā, bet arī ziemā, tad jau pie pirmā sniega sapratu, ka laiks kaut nedaudz pacensties pasaudzēt karteri. Izvēle krita uz OEM X-brace, jo aftermarkets ir padārgs, plastmasas/ šķiedras panna ir sūds un neko īpaši neaizsargā. Atradu, sarunāju, nopirku - it kā viss čotka, bet pēkšņi atcerējos par aizvēsturiskajām tantuku pasakām, ka tas veidojums vērpjot virsbūvi Vai tā tiešām ir? Un ja jā, tad kur, ko tieši, cik daudz, kādā veida?
Kā ir ar priekšējiem beņķiem no e46 iekš e36? Plug&Play? Sliedes nav jāpārtaisa?
Instagram - Sandis_e36
2 caurumi e46 sliediem bishku mazakieSidnas rakstīja:Kā ir ar priekšējiem beņķiem no e46 iekš e36? Plug&Play? Sliedes nav jāpārtaisa?
60/40 sēdinājums un stock arkas. Vajag iedabūt iekšā r17 10j et13 diskus aizmugurē! Arkas protams tiks valcētas! Kāds būtu reālākais riepas izmērs ko stiept virsū?
Varbūt kāds zina detaļas kodu tām donkrata vietu gumijām kas liekas slieksnī no apakšas?
https://www.realoem.com/bmw/enUS/part?i ... 1711960752OutSider rakstīja:Varbūt kāds zina detaļas kodu tām donkrata vietu gumijām kas liekas slieksnī no apakšas?
10tā detaļa
https://www.realoem.com/bmw/enUS/showpa ... 1121181801
- ikey07
Vai varētu tā būt , ka getrag manuālajā kārbā (m43 motors) lej iekšā ATF eļļu ? Es domāju , ka ATF ir automātiem , bet uz kārbas ir virsū rakstīts ATF oil only...
All the way up
Atf iet getraga ieksha,lien kkas nedaudz pari litram.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Pēc autodatas tie getregi atšķirās un ir kuram jālej ATF ir kuram jālej MTF.bestbmw rakstīja:Atf iet getraga ieksha,lien kkas nedaudz pari litram.
Iekšā iet 1.1l
215/40 vai 215/45Veilers rakstīja:60/40 sēdinājums un stock arkas. Vajag iedabūt iekšā r17 10j et13 diskus aizmugurē! Arkas protams tiks valcētas! Kāds būtu reālākais riepas izmērs ko stiept virsū?
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Nostrūklotus plauktus var normāli uzpulēt?
Var, bet būs ko pamocīties..Veilers rakstīja:Nostrūklotus plauktus var normāli uzpulēt?
Nošauties gribēsi bet izdarīt varVeilers rakstīja:Nostrūklotus plauktus var normāli uzpulēt?
Tātad plauktus nestrūklot
Kāds var mani apgaismot kas ir "fartuks"?
PriekšautsK.F. rakstīja:Kāds var mani apgaismot kas ir "fartuks"?
Un kaa tas attiecas uz auto?Riks* rakstīja:PriekšautsK.F. rakstīja:Kāds var mani apgaismot kas ir "fartuks"?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1107
- 1108
- 1109
- 1110
- 1111
- …
- 1297