Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1110
- 1111
- 1112
- 1113
- 1114
- …
- 2228
- chevron_right
Nu UK ir lētāk, tas jā, bet vēl ir jāpameklē, jk tur kur es atrodos, tur e36 jāsaka ka nav, un ja nu kāds atrodas tad no viņa nekā nav, 1.8 dzinējs un bez ekstrām.Pjērs rakstīja: Te UK ik pa brīdim šrotos var uzrakt OBC, pats 2ned. atpakaļ atradu pilno OBC ar visiem štekeriem pa 10gbp![]()
Kā arī pats meklēju durvju apšivkas ebayā, cenas kosmoss 20gbp gabalā un uz augšu. A aizbraucot uz šrotu dabūju abas labā stāvoklī ar neatlīmējušos audumu pa 10gbp.![]()
Šeit atliek pateikt ka gribi paskatīties uz e36 mošk ko aptīrīt un cenas smieklīgas, jo te tie e36 jau vēsture skaitās, nevienam nav vajadzīgi
Protams es vienreiz te obc 18 pogu paņēmu pa £5 un 2x rover cd43 maģus pa £15, bet tas bija kādu gadu atpakaļ un vairs te man nav gadījies neko lētu atrast un prasa tagad dsudz par mēsliem.
Laikam nākošnedēļ būs jāaizbrauc līdz citam šrotam un jāapskatā kas viņiem tur ir, jo tur biju tikai kādu gadu atpakaļ un tā bija pirmā reize, bet cenas arī prasīja tādas palielas.
sveiki..
kursh pastastiis vairak par e36.lv, ka ir ar saietiem un oficialajiem kluba tusinjiem utt?? kkas jamaksaa vai kaa un kas jadara vai pa istam esi biedrs???
paldies..
kursh pastastiis vairak par e36.lv, ka ir ar saietiem un oficialajiem kluba tusinjiem utt?? kkas jamaksaa vai kaa un kas jadara vai pa istam esi biedrs???
paldies..
Laur-x rakstīja:sveiki..
paldies..
Jamaksā ir 200euro biedru nauda,un tad tu gadu skaities kluba biedrs un tu driksti tusēt ar lielajiem :)
Tad drīkst ar Agni uz justu braukt. :dMlinarts rakstīja:Laur-x rakstīja:sveiki..
paldies..
Jamaksā ir 200euro biedru nauda,un tad tu gadu skaities kluba biedrs un tu driksti tusēt ar lielajiem :)
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Nu bļā, nu kur var likt šīs bildes ar degvielas dačiku kam deg jau sarkanā gaismiņa? Un šeit jau izskatās ka tūlīt izsūks pēdējo pili degvielas, labāk neliekat šādas bildes jo pieņemsim es un mans tēvs uzreiz veram sludinājumu ciet, ja jau degvielu nevar ieliet, tad kur vēl tehniski varējis uzturēt to auto?
Un diezgan daudzus sludinājumus redzu e36 ar iedegušos degvielas lampinu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... gckxh.html
Un diezgan daudzus sludinājumus redzu e36 ar iedegušos degvielas lampinu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... gckxh.html
Nesen benzīntankā redzēju kopta paskata ē-česesto kupeju, pie kases atklājās ka cilvēks ir pildījies par 5 euro un paņemis hotdogu 
Manuprāt nesen tirgojās ss.lvcipruss18 rakstīja:kads nezin,kas notiek ar manu veco 319 kupeju melno?
pat sparns vel nav nomainiits
sedinajuma ari vairs nav un nezinaju ka salons pirms 6 meneshiem parshuts 
ar kompatu pa brugji
tu daudz ko nezini...
takš visu sarakstīs lai tik pārdotu
takš visu sarakstīs lai tik pārdotu
tev aizm. riteņiem bija kkādi flanči? kaut kā labi izskatās ar visiem stock riteņiem
- ikey07
nebija nekadu flanchu
bija atsperes ar regulejamiem gredzeniem
prieksha bija pleksis
un diski bija smukaki
bija atsperes ar regulejamiem gredzeniem
prieksha bija pleksis
un diski bija smukaki
ar kompatu pa brugji
Lietotājs 'Andzha' interesējās par tavu kupeju 
to es sodien uzzinaju jaa.bet ja godigi,pa 250 euro bundza sbora tikai bez dzineja,nedomaju ka slikts.un vel ar TA
ar kompatu pa brugji
Kamēr te iet runa par bundžām, es meklēju kupejas bundžu dimondschwarc vai cosmoschwarc ar dokumentiem un bez parādiem.
Jā, kaut kā nezinu vai gribu braukt tos 400km turpatpakaļ, tur kkas ar bremzēm ir aizgājis galīgi čau, cauruļvadi visi korozijā, stāvbremze un priekšējās bremzes galīgi nevienmērīgas, skati šogad ar trešo piegājienu izgājaPjērs rakstīja:Lietotājs 'Andzha' interesējās par tavu kupeju
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1110
- 1111
- 1112
- 1113
- 1114
- …
- 2228