Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1111
- 1112
- 1113
- 1114
- 1115
- …
- 2228
- chevron_right
Ir kāds sludeklis uz to bundžu?cipruss18 rakstīja:to es sodien uzzinaju jaa.bet ja godigi,pa 250 euro bundza sbora tikai bez dzineja,nedomaju ka slikts.un vel ar TA
Ar 200 eiro vel nepietiek, vajag vel elitē ieklauties normas robežās. Ja neesi kads uber tuvinatais elitei vai saldais ar lielo piķi neceri ne uz koelvis' rakstīja:Tad drīkst ar Agni uz justu braukt. :dMlinarts rakstīja:Laur-x rakstīja:sveiki..
kursh pastastiis vairak par e36.lv, ka ir ar saietiem un oficialajiem kluba tusinjiem utt?? kkas jamaksaa vai kaa un kas jadara vai pa istam esi biedrs???
paldies..
Jamaksā ir 200euro biedru nauda,un tad tu gadu skaities kluba biedrs un tu driksti tusēt ar lielajiem :)![]()
Ir, pārdot sadaļā!Pauwer rakstīja:Ir kāds sludeklis uz to bundžu?cipruss18 rakstīja:to es sodien uzzinaju jaa.bet ja godigi,pa 250 euro bundza sbora tikai bez dzineja,nedomaju ka slikts.un vel ar TA
Jamaksā ir 200euro biedru nauda,un tad tu gadu skaities kluba biedrs un tu driksti tusēt ar lielajiem :)[/quote]
Tad drīkst ar Agni uz justu braukt. :d
[/quote]
Ar 200 eiro vel nepietiek, vajag vel elitē ieklauties normas robežās. Ja neesi kads uber tuvinatais elitei vai saldais ar lielo piķi neceri ne uz ko
[/quote]
labs labs:D
Tad drīkst ar Agni uz justu braukt. :d
Ar 200 eiro vel nepietiek, vajag vel elitē ieklauties normas robežās. Ja neesi kads uber tuvinatais elitei vai saldais ar lielo piķi neceri ne uz ko
labs labs:D
Andzha rakstīja:Jā, kaut kā nezinu vai gribu braukt tos 400km turpatpakaļ, tur kkas ar bremzēm ir aizgājis galīgi čau, cauruļvadi visi korozijā, stāvbremze un priekšējās bremzes galīgi nevienmērīgas, skati šogad ar trešo piegājienu izgājaPjērs rakstīja:Lietotājs 'Andzha' interesējās par tavu kupeju
nu taa nebutu lielaakaa beeda.es to auto ar borbetiem pa tadu anudu pardevu.pa 800 es vinju panjemtu atpakalj
ar kompatu pa brugji
Kāpēc tad pārdevi, ja tagad ņemtu atpakaļ?cipruss18 rakstīja:Andzha rakstīja:Jā, kaut kā nezinu vai gribu braukt tos 400km turpatpakaļ, tur kkas ar bremzēm ir aizgājis galīgi čau, cauruļvadi visi korozijā, stāvbremze un priekšējās bremzes galīgi nevienmērīgas, skati šogad ar trešo piegājienu izgājaPjērs rakstīja:Lietotājs 'Andzha' interesējās par tavu kupeju
nu taa nebutu lielaakaa beeda.es to auto ar borbetiem pa tadu anudu pardevu.pa 800 es vinju panjemtu atpakalj
Pēdējais labojis ZzevsS - 09 Mar 2015, 20:03, kopā labots 1 reizi.
Tā mašina ir pie manis savāciet kāds !ZzevsS rakstīja:Ir, pārdot sadaļā!Pauwer rakstīja:Ir kāds sludeklis uz to bundžu?cipruss18 rakstīja:to es sodien uzzinaju jaa.bet ja godigi,pa 250 euro bundza sbora tikai bez dzineja,nedomaju ka slikts.un vel ar TA
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Varbūt te ir kāds kas saprot ko no auto audio un to uzstādīšanas? Man vajag ielikt aizmugurē tumbas un savienot to visu pasākumu tā lai skan.. PM.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Jāiepērk vairuma MT3 stūres, jo drīz maksās 200e! :biznesmens:
Pēdējais labojis Laurix - 10 Mar 2015, 17:16, kopā labots 1 reizi.
Beautiful Mechanical Wonder
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:32, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es pareizi sapratu, ka no nākamā gada vairs nebūs auto gada nodokļi, bet tanī vietā degviela būs dārgāka?
Man laikam vienigajam ta mt2 sture liekas pretiga, un es nesaprotu nah visi vinu ta grib... Laikam trends tads 
Es tads sodien eju skatities diskus pa bmwstylewheels . A tur Skatos bidu uz leju , pievienota mana bilde vinu galerijai ar diskiem.
tur kur tumsi zilais tikai sparns ar disku .
:D:D http://www.bmwstylewheels.com/bmw/22
BMW - Best Motorsport Weapon
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:32, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir kāds sludeklis uz to bundžu?[/quote]
Ir, pārdot sadaļā![/quote]
Tā mašina ir pie manis savāciet kāds ![/quote]
dodu 200 euro par vinju
Ir, pārdot sadaļā![/quote]
Tā mašina ir pie manis savāciet kāds ![/quote]
dodu 200 euro par vinju
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left