Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1112
- 1113
- 1114
- 1115
- 1116
- …
- 2228
- chevron_right
Jānis rakstīja:Runāju par jauniem aizmugures gāzes amortizatoriem,kā tiem ir štoks iekšā vai ārā??? zinu jau gan ko dara amortizatori...Dzhejs rakstīja:Sāk likties ka vajag izveidot arī tēmu par mašīnas uzbūvi utt., lai jaunieši var mācīties.
Es arī neesmu nekāds guru, bet nu ja vīriešu kārtas čalis nezin kam domāti un ko dara amortizatori, tad laikam tālāk vairs nav kur.
Ko tu domā ar štoks iekšā vai ārā? Ieliec bildi ar ideju kā domā Tu. Jo cik man zināms tad amortizātoram štoks katrā ziņā ir iekšā amortizātorā ar virzuli galā. Ārpusē štoku neesmu nekad redzējis.
Te laikam jāsāk ar jautājumu vai čalis zin ko dara atspere kad to saspiežArz rakstīja:Jānis rakstīja:Runāju par jauniem aizmugures gāzes amortizatoriem,kā tiem ir štoks iekšā vai ārā??? zinu jau gan ko dara amortizatori...Dzhejs rakstīja:Sāk likties ka vajag izveidot arī tēmu par mašīnas uzbūvi utt., lai jaunieši var mācīties.
Es arī neesmu nekāds guru, bet nu ja vīriešu kārtas čalis nezin kam domāti un ko dara amortizatori, tad laikam tālāk vairs nav kur.
Ko tu domā ar štoks iekšā vai ārā? Ieliec bildi ar ideju kā domā Tu. Jo cik man zināms tad amortizātoram štoks katrā ziņā ir iekšā amortizātorā ar virzuli galā. Ārpusē štoku neesmu nekad redzējis.
nav smieklīgi - varbūt tiešām cilvēks nav saskāries un nezin. Moška vajag izskaidrot. Neviens jau nepiedzimst par mehāniķi.
Amortizators absolūti nekādi neietekmē mašīnas augstumu. Amortizators absorbē mašīnas svārstības. pat nezinu kā pareizi pateikt
Atspere pati par sevi ir atsperīga - amortizators nodrošinās to, lai iebraucot bedrē mašīna nelēkātu kā kaučuka bumbiņa.
Pēc ceturtā alus es patiešām vairs nezinu kā lai saprotamāk paskaidro
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Man interesē ko viņš domāja ar to iekšējo un ārējo štoku
Tagad domāju taisīt jaunu topiku kurā iemetīšu skolas failus no automehāniķu profesijas kad mācījos. Visi faili stāv kompī, jāpadalās ar citiem lai studē katru vakaru. Kādu nosaukumu likt topikam vienīg?
Tagad domāju taisīt jaunu topiku kurā iemetīšu skolas failus no automehāniķu profesijas kad mācījos. Visi faili stāv kompī, jāpadalās ar citiem lai studē katru vakaru. Kādu nosaukumu likt topikam vienīg?
O, nu tad beidzot kosmonautu tēma tiek pārnesta citur, laikam postu dzēšana sāk nest augļus!taurings rakstīja:marux rakstīja:Var jau būt, ka es neko nesaprotu no tirgus, bet nu šis man likās vienkārši![]()
![]()
whitewater rakstīja:Māzā mt2, bez tirdziņa - 100 eiro
28368848, Siguldā
neesi tu vienīgais.
Nezinu kādu nosaukumu, bet man nāk prātā, ka bija kaut kāda lapa kur bija parādīts kā darbojas dzinējs.Arz rakstīja:Man interesē ko viņš domāja ar to iekšējo un ārējo štoku![]()
Pat mana draudzene, kurai vispār neinteresē kas un kapēc mašīnā, saprata čo pa čom.
Vot tādā stilā vajag
Tas būtu daudz noderīgāk kā kautkādas pamācības par OBC ielikšanu utt. Kas tas OBC tāds ir? Obligātā biksēs čurāšana? un tad kad ir pilnais OBC tad ir pilnas bikses un jāmaina?
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Karo4 iemetīšu kautkādu aptuveni nosaukumu un ja nu kas tad foruma lielie kungi varēs nomainīt ja neatbildīs konkrētajai tēmai.
Augšupielādēšu failus uz kāda hosta un taisu topiku.
Nesapriecājies par agru! Tas, ka vecie foruma vilki to dara, nenozīmē ka aktīvākie postotāji, sūda stūmēji (#students #navnaudas to darīsedzis rakstīja:marux rakstīja:Var jau būt, ka es neko nesaprotu no tirgus, bet nu šis man likās vienkārši![]()
![]()
whitewater rakstīja:Māzā mt2, bez tirdziņa - 100 eiro
28368848, Siguldā
O, nu tad beidzot kosmonautu tēma tiek pārnesta citur, laikam postu dzēšana sāk nest augļus!![]()
P.S.
Beautiful Mechanical Wonder
es parasti ari leju tikai pa kadi 10-15 eiro bet nu man ir masina ar gazi censos turet visu laiku baka kadus 15 20 litrus kaa minimums jaa iedegas lampina tad jabrauc uz tanku
vairak jau patik apskatities kadu semaku jauno un tur nofocets ir taa kad labaka gadijuma var nobraukt 20km
aarchijs rakstīja:Nu bļā, nu kur var likt šīs bildes ar degvielas dačiku kam deg jau sarkanā gaismiņa? Un šeit jau izskatās ka tūlīt izsūks pēdējo pili degvielas, labāk neliekat šādas bildes jo pieņemsim es un mans tēvs uzreiz veram sludinājumu ciet, ja jau degvielu nevar ieliet, tad kur vēl tehniski varējis uzturēt to auto?
Un diezgan daudzus sludinājumus redzu e36 ar iedegušos degvielas lampinu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... gckxh.html
Kads varetu izpalidzet ar slieksnu parlimesanu man? PM :) Par cenu vienosimies
Iesakat kādu interesantu dokumentālo filmu netaa. Visidealak ja par kaut kādu conspiracy. Guļot slimnīca garlaicība
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
masai sodien kkads lunis ieskreja pakala. Jautajums meistariem. Cik varetu izmaksat remonts te latvija.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:31, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nezinu vai apreizaa vieta,bet nu uzjautashu jusu domas.reaali,ja jums butu jaizvelas starp e36 coupe un e46 coupe l,kuru jus njemtu?
ar kompatu pa brugji
Nu ja e46 tad tikai facelift, ja nē tad labāk e36
Kāda starpība ko, ja pēc 2 mēnešiem viens pīpis tirgosi nost!
Visādi citādi piekrtītu iepriekšējam komentāram!
d[-_-]b
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:31, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pirms gada bija shads.nevaru izdomat
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1112
- 1113
- 1114
- 1115
- 1116
- …