Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1113
- 1114
- 1115
- 1116
- 1117
- …
- 2228
- chevron_right
Ziņo kad topiks ir radiesArz rakstīja:Man interesē ko viņš domāja ar to iekšējo un ārējo štoku![]()
Tagad domāju taisīt jaunu topiku kurā iemetīšu skolas failus no automehāniķu profesijas kad mācījos. Visi faili stāv kompī, jāpadalās ar citiem lai studē katru vakaru. Kādu nosaukumu likt topikam vienīg?
Noslīka purvā?cipruss18 rakstīja:Pirms gada bija shads.nevaru izdomat
Diemzhel
bet dzips izvilka
es pat statoil moikaa ar vinju netiku ieksaa 
ar kompatu pa brugji
Es izvēlētos Vojādžeri.cipruss18 rakstīja:nezinu vai apreizaa vieta,bet nu uzjautashu jusu domas.reaali,ja jums butu jaizvelas starp e36 coupe un e46 coupe l,kuru jus njemtu?
es izvēlētos vojage coupe...marux rakstīja:Es izvēlētos Vojādžeri.cipruss18 rakstīja:nezinu vai apreizaa vieta,bet nu uzjautashu jusu domas.reaali,ja jums butu jaizvelas starp e36 coupe un e46 coupe l,kuru jus njemtu?![]()
Es ņemtu e46...
Tas, kurš aiz koka noslēpies!?cipruss18 rakstīja:Pirms gada bija shads.nevaru izdomat
Bet ja reāli, tad jau pats vari labāk spriest, kuru labāk, jo ir bijis gan e46 gan visu veidu e36!
P.S Es uz diviem mēnešiem ņemtu e46 facliftu pabraukāt!
Beautiful Mechanical Wonder
nu es baigi svarstos.pa lielam no e36 ja njemtu,tad tikai cabrio,tada man ta ideja
runa iet par uk mashinam.kabris ap 1000-1500 un e46 sakot no 800-1500
runa iet par uk mashinam.kabris ap 1000-1500 un e46 sakot no 800-1500
ar kompatu pa brugji
e36 brutālai gāšanai
e46 ikdienas braukšanai
EDIT: Šeit uk tev uz e36 būs augstāka apdrošināšana nekā uz e46. Jo jaunāks gads, labāk aprīkots, utt... tā uzreiz lētāka apdrošināšana
e46 ikdienas braukšanai
EDIT: Šeit uk tev uz e36 būs augstāka apdrošināšana nekā uz e46. Jo jaunāks gads, labāk aprīkots, utt... tā uzreiz lētāka apdrošināšana
Ja domā uz ilgāku laiku, tad uz reiz ņem kabri uz sezonu.
Bet otrs variants ir -> Paņem tagad e46 uz 2mēn. līdz vasaras sākumam pabrauks, sapratīsi ka nah un tad tirgo vai maini pret kabri! Un braukā vasaru ar to! Pēc tam jau rudens utt..
Zinot tevi, es noteikti sekotu otrajam variantam!
Bet otrs variants ir -> Paņem tagad e46 uz 2mēn. līdz vasaras sākumam pabrauks, sapratīsi ka nah un tad tirgo vai maini pret kabri! Un braukā vasaru ar to! Pēc tam jau rudens utt..
Zinot tevi, es noteikti sekotu otrajam variantam!
Beautiful Mechanical Wonder
Es personīgi ņemtu e46 kupeju. Tikai ar max. ekstrām utt. Un es ņemtu PFL nevis FL.. Smukāks , it īpaši ja salike m-look paku :)
Tā kā tagad pats braucu ar e46 ir tā - nu ir pilnīgi cita lieta e36 vai e46. e46 = plašāks, jaunāks, modernāks, patīkamāks, ērtāks (runāju par savu, pilnu un labā stāvoklī).
Es ņemtu e36 kā otru auto - kad gribas izgāzt. Bet nu tas jau laikam šoreiz neder Tev cipruss..
Tā kā tagad pats braucu ar e46 ir tā - nu ir pilnīgi cita lieta e36 vai e46. e46 = plašāks, jaunāks, modernāks, patīkamāks, ērtāks (runāju par savu, pilnu un labā stāvoklī).
Es ņemtu e36 kā otru auto - kad gribas izgāzt. Bet nu tas jau laikam šoreiz neder Tev cipruss..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
es pashlaik vispar nezinu kas man isti der un kas nee
saprotu ka tinja gadi jau sen garam un ta gashana jaliek pie malas,bet nezinu vai e46 butu risinajums
saprotu ka tinja gadi jau sen garam un ta gashana jaliek pie malas,bet nezinu vai e46 butu risinajums
ar kompatu pa brugji
Pērc 7vietīgu ģimenes mašīnu!cipruss18 rakstīja:es pashlaik vispar nezinu kas man isti der un kas nee
BMW - Best Motorsport Weapon
Laba mašīna! Ir bijis tieši tā gada galaxis, tik ar mazjaudīgāku motoru.
No skata atbaidoša.ZzevsS rakstīja:Laba mašīna! Ir bijis tieši tā gada galaxis, tik ar mazjaudīgāku motoru.
BMW - Best Motorsport Weapon
ZzevsS rakstīja:Pērc 7vietīgu ģimenes mašīnu!cipruss18 rakstīja:es pashlaik vispar nezinu kas man isti der un kas nee
Es nesmu miris vel
ar kompatu pa brugji
Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
Ir kāds specs pa airsotu ? Gribu upgreidot gearbox v3
Ja kas pm
Ja kas pm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1113
- 1114
- 1115
- 1116