Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1114
- 1115
- 1116
- 1117
- 1118
- …
- 2228
- chevron_right
Kur problēma uzsūtīt E46 bloķi ?A!gars rakstīja:Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:30, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
HGKValtersZ rakstīja:46tam bloķis tikai mkām nebija ? A mkas ja ņem tad visu tiltu.
tikko ieguvu priekšas rižikus un secināju, ka vienkārši nomainīt man tos nesanāks, jo tagadējie pagriezieni ir pieskrūvēti ar skrūvēm pie spārna un pie luktura, kaut gan klipši izskatās veseli.. ir kādi varianti pa cilvēcīgo ielikt tos rižikus, neskaitot skrūves?
da ladna pat bez visa bloķa e46 330i vai 328i iet slīpi ka nemetas un vadība salīdzonot ar e36 ir kudiii labaaka. Bet nu ko jau citu teikt ja nevar atļauties ne normālu (uzsveru normālu) e46, par e90 nerunāsim vispārA!gars rakstīja:Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
A nuka no šejienes precīzāk. Vairāk interesē izmaksas.Kurlis rakstīja:HGKValtersZ rakstīja:46tam bloķis tikai mkām nebija ? A mkas ja ņem tad visu tiltu.
Kurlis rakstīja:Kur problēma uzsūtīt E46 bloķi ?A!gars rakstīja:Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
$$$
p.s.
e90 knapi spēj uzrunāt
Šitā ir īstā štelle, kad skrūvēt e36to.
BMW - Best Motorsport Weapon
Slīpi salikt ta viegli, bet noturi tā lai neieslēdzās vienritenis 
Vai ne?Ridlihs rakstīja:Kurlis rakstīja:Kur problēma uzsūtīt E46 bloķi ?A!gars rakstīja:Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
$$$![]()
p.s.
e90 knapi spēj uzrunāt
vergo savā UK un skarāj naudu normālai mašīnai
Piemēram mani neuzrunā e9x sērijas M3
Jo vienkārši nevaru atļauties tādu, kas ta cits atliek, kā slavināt savu veco e36:bestest car in za vorld: 
cipruss18 rakstīja:nu es baigi svarstos.pa lielam no e36 ja njemtu,tad tikai cabrio,tada man ta ideja
runa iet par uk mashinam.kabris ap 1000-1500 un e46 sakot no 800-1500
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
A!gars rakstīja:Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
marux rakstīja:Vai ne?Ridlihs rakstīja:A!gars rakstīja:Pa manam, kāda jēga no BMW, ja nav pat bloķa? Līdz ar to es vienozīmīgi izvēlētos E36 nevis E46. Pat E90 mani ar knapi spēj uzrunāt.
$$$![]()
p.s.
e90 knapi spēj uzrunāt![]()
![]()
zin ,ķip,eh neuzrunā M6 panelis, ņemšu labāk e36
tas saucas,nabagie arii raud 
bet ja godiigi,es tagad braukaju ar 2014 gada ford kugu,bet e36 un e46 ir labaks
bet ja godiigi,es tagad braukaju ar 2014 gada ford kugu,bet e36 un e46 ir labaks
ar kompatu pa brugji
a Tevi tas fords uzrunā?
ko jus sakat par siem diskiem uz e3sesta .?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... efgcg.html
BMW - Best Motorsport Weapon
Gaumes lieta. Tev vajadzētu pašam izdomāt vai tev patīk.Reinis159 rakstīja:ko jus sakat par siem diskiem uz e3sesta .?https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... efgcg.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1114
- 1115
- 1116
- 1117
- 1118
- …
- 2228