Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1115
- 1116
- 1117
- 1118
- 1119
- …
- 2228
- chevron_right
Man liekas, ka kads cits varetu mana vieta izdomat.māriņš rakstīja:Gaumes lieta. Tev vajadzētu pašam izdomāt vai tev patīk.Reinis159 rakstīja:ko jus sakat par siem diskiem uz e3sesta .?https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... efgcg.html
BMW - Best Motorsport Weapon
Esmu kaut kur forumā čillojot redzējis vien e36 uz līdzīgiem diskiem, man likās ok 
kads par manu ex cabrioir kko dzirdejis,redzejis?
nostaljgjuju uzdzina 
ar kompatu pa brugji
Pagājušās vasaras beigās (2013. sanāk laikam) īpašnieks strādāja senču/valdemāra statoil, tur arī bieži stāvēja...cipruss18 rakstīja:kads par manu ex cabrioir kko dzirdejis,redzejis?nostaljgjuju uzdzina
EDIT: Nē, meloju, tas bija '14 laikam, jo kabrī bija manas ex kupejas lampas.
nu arii viss parejais lai butu EU versijaa vinjam stav no tavas ex kupejas 
vinju tikai 2013 gada beigas ieveda LV un bija mans lidz hvz kuram datumam
vinju tikai 2013 gada beigas ieveda LV un bija mans lidz hvz kuram datumam
ar kompatu pa brugji
Varbut kadu interese. Man laukos, paris gadus garazs stav sazagets pa gabaliem viens micuks galants. Varbut kads grib to visu savakt un nodot tolmeta? Iemetishu lidzi ganjau vel kadus metala gabalus. Ganjau kadus 150e tolmeta toch var dabut. Atrodad Ramatā. Preti gribu kadu litrīgu JD pudeli. Ja kadu interese, PM. Pasam nav laika un velme njemties a to.
crapworks
Nu nez vai kāds baigi vāks,rēķinot ka laukos vel,vajadzīgs ir kkāds evakoators vai kas tāds,tam jableķo utt + vel tu gribi JD 
Izlasiji kartigi? Viss ir pa gabalien sazagets un ar rokam kaut busa ieliekams.
Sent from my HTC One_M8
Sent from my HTC One_M8
crapworks
pusdzivais rakstīja:Varbut kadu interese. Man laukos, paris gadus garazs stav sazagets pa gabaliem viens micuks galants. Varbut kads grib to visu savakt un nodot tolmeta? Iemetishu lidzi ganjau vel kadus metala gabalus. Ganjau kadus 150e tolmeta toch var dabut. Atrodad Ramatā. Preti gribu kadu litrīgu JD pudeli. Ja kadu interese, PM. Pasam nav laika un velme njemties a to.
Nav meklēšanā?pusdzivais rakstīja:Izlasiji kartigi? Viss ir pa gabalien sazagets un ar rokam kaut busa ieliekams.
Sent from my HTC One_M8
Beautiful Mechanical Wonder
Masina sen norakstita. Pats pirms kadiem 4gadiem sazageju un nometu garaza sturi ar domu pats aizvedishu. Ta ar veljoprojam tur stav
kadas bezdarbniekam kam ir buss nopelnis domaju vismaz 100e.
Sent from my HTC One_M8
Sent from my HTC One_M8
crapworks
Kā man patīk šī funkcija.
One private message had been removed due to private message filters.
One private message had been removed due to private message filters.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nekad nebiju iedomājies, kad kardāna stiprinājums var pārlūzt un kardāns sāka šļūkt par asfaltu. 
`
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:25, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man vēl paveicās, ka tas uz asfalta notika, bailes iedomāties, kas būtu, ja tas notiktu uz gruntenes vai kardana gals bedrē iesprūstu...ValtersZ rakstīja:Te pat forumā vienai kupejai kardāns novērpās. 2.3 novērpa precīzāk.
Es te domāju lsd bloķis ir dārgs, kpc es gan nevarētu uz sava 318is uzmetināt bloķi nevarētu kas slikts var notikt ja ir metinātājs bloķis attiecība 3.45 laikam varat kāds palīdzēt ar šo problēmu?
Nezinu kapēc gan nevarētu, bet es noteikti vārītu īsāku par 3.45RihisE36 rakstīja:Es te domāju lsd bloķis ir dārgs, kpc es gan nevarētu uz sava 318is uzmetināt bloķi nevarētu kas slikts var notikt ja ir metinātājs bloķis attiecība 3.45 laikam varat kāds palīdzēt ar šo problēmu?
Domā ka es nevarēšu pagriezt kā vajag ar viņu?
Pa slapju tur viss griezīsies kā caur makaronu bļodu, bet uz sausā protams nekā, bet tas vairāk dēļ sprāgoņa motora, nevis reduktora, ar vel īsāki tev būs vienkārši patēriņš 70 litri un visu laiku zāģis. Jo jau ar 3.45 pie 100km ir zāģis un prasās 6to ātrumu
Un runājot par pirmo jautājumu. Lsd tomēr ļauj otram ritenim griezties un tapēc viņš nenoēd riepas un tik traki nelauž auto. Metinātam bloķim viens ritens spolē visu laiku, pilnīgi visu laiku, neskatoties uz cim tu brauc. Tādējādi riepas iznīcinās diezgan ātri un arī no drošības viedokļa, tā mašīna raujās nost visur kur var norauties. Protams nav jau tik ļoti traki braucot pa sausu, tomēr līkumā jābrauc ievērojami lēnāk kā ar lsd vai opendiff
Un runājot par pirmo jautājumu. Lsd tomēr ļauj otram ritenim griezties un tapēc viņš nenoēd riepas un tik traki nelauž auto. Metinātam bloķim viens ritens spolē visu laiku, pilnīgi visu laiku, neskatoties uz cim tu brauc. Tādējādi riepas iznīcinās diezgan ātri un arī no drošības viedokļa, tā mašīna raujās nost visur kur var norauties. Protams nav jau tik ļoti traki braucot pa sausu, tomēr līkumā jābrauc ievērojami lēnāk kā ar lsd vai opendiff
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1115
- 1116
- 1117
- 1118
- 1119
- …
- 2228