Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1118
- 1119
- 1120
- 1121
- 1122
- …
- 1297
- chevron_right
Pilniba nekas neder un tas nav vajadzigs.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ar regulejamam kjegam tehnisko iziet var ?
Tie kuri ir ar gumijas buksi - varLAKIKS rakstīja:Ar regulejamam kjegam tehnisko iziet var ?
Cik daudz kutij pie priekseja panelja japajuc nost laj dabutu ara gridas tepikji ?
Pečka jāņem ārā, vai jāapgriež paklājs ap to..
Pareizi,apgriez akurāti ap pečku un izvilksieskasp1js rakstīja:Pečka jāņem ārā, vai jāapgriež paklājs ap to..
Kas par hujņu ar M50 nolādēto eļļas korpusu? 4x esmu ņēmis nost, mainījis gredzenus un 2x pašu korpusa blīvi. Nu tā mauka kā sulo, tā sulo. Man zajebal jau ir.
Ko ar to mēslu darīt? Korķu vietā skrūves uztaisīt un uz bloka hermētiķi likt,lai tur arī viss safe?
Ko ar to mēslu darīt? Korķu vietā skrūves uztaisīt un uz bloka hermētiķi likt,lai tur arī viss safe?
Varbūt skrūves aprautas un nemaz nevar pievilkt, vai arī pirmajā reizē pārvilki, un tagad neturas.
Vai arī tek no kkurienes citur.
Vai arī tek no kkurienes citur.
- ikey07
Man tāda pati huinja. Ar korķiem tiku galā hydroscand piemeklēju o ringus. Bet no korpusa blīves man arī sulo, jaukšu arā un uz hermētiķi sēdināšu virsū.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
kur varetu dabut kulisi 6 cyl motoram? visu to ru4ku, buksites utt.
Kāds var pateikt vai m52b28 un m50b25tu kloķenes škivoks un sadalenes devēja tas blekīts ir vienādi? Karoča uz m52 lieku 413 bosch vadību un nevar saprast vai ir tādi paši. Kloķenes škivoks izskatās ka tāds pats.
ar kartera ventilāciju viss kārtībā ? Manam e46 nemotoram bija šāda problēma , izrādijās ka kartera ventilācijas trubas bija aizaugušas un spieda ēļļu pa visiem galiem laukā.funkyasshit rakstīja:Kas par hujņu ar M50 nolādēto eļļas korpusu? 4x esmu ņēmis nost, mainījis gredzenus un 2x pašu korpusa blīvi. Nu tā mauka kā sulo, tā sulo. Man zajebal jau ir.
bouncin' with 68' chevy
Ar ventilācīju vainas nav, tur viss ir kārtībā. Mani vairāk sāk uztraukt tās pārvilktās skrūves. Negribas ticēt, ka viņas var pārvilkt, mož tas pie vainas. Nu es hidroskandā nepirku, jo man vecā gredzena kā parauga nebija. Net atradu gredzenu izmērus, nopirku kaut kādā šaubīgā veikalā gredzenus un brutāli ar spēku iespiedu tos korķus. Teorētiski tur nekas nevarēja sulot nekādā veidā, bet laikam, ka sulo gan tomēr.
Arī gada sākumā dabūju mainīt eļļas filtra korpusu, jo bija norauta vītne ģeņģerim. Nopirku šrotā korpusu, uzliku jaunu blīvi, korķus neaiztiku nemaz - joprojām viss sauss.
Tā sulošana varbūt būtu mazākais, ka nedaudz tur puņķo. Vot tas, ka katru rītu iedarbinot eļļu korpuss ir pilnīgi sauss un iedarbināt motoru ir kā pēc eļļas maiņas, tas mani satrauc. No šālēm man drīz tur paliks pāri follija gabals visticamā.
Varu jaunas piedāvāt
Es pieļauju braukt kā braucu līdz vasarai. Vasarā tad būs jāpārsēžas uz M54 vai jātaisa mans M50.
man uz m50 413 stav shkivoks no m52Bērziņ Jānis rakstīja:Kāds var pateikt vai m52b28 un m50b25tu kloķenes škivoks un sadalenes devēja tas blekīts ir vienādi? Karoča uz m52 lieku 413 bosch vadību un nevar saprast vai ir tādi paši. Kloķenes škivoks izskatās ka tāds pats.
My niggafunkyasshit rakstīja:Es pieļauju braukt kā braucu līdz vasarai. Vasarā tad būs jāpārsēžas uz M54 vai jātaisa mans M50.
Neiet spidometrs un ekonometrs... devēju reduktorā nomainīju, štekeris ar vadiem vesels. Kur meklēt vainu? Pašā reduktorā tas zobratiņš psc vai kā?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1118
- 1119
- 1120
- 1121
- 1122