Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …
- 1297
- chevron_right
Lietota ap 30,-LVL
Ir līmenīNixon rakstīja:Sākumā paskaties stūres pastiprinātāja eļļas līmeni!
bļ*** vai nu esmu tups vai rokas likas, izstastiet kā dabut spoguļiem tas plastmasas aizmugurējās nost?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
No iekšpuses.. reāli sanāk pat palauzt plastmasus iekšpusē, lai veiksmīgi noņemtu. Aizmugure turās uz klipšiem.
pēc šarnīru maiņas savirzi vajag vai nē ? man pašam tāda pārliecība, ka vajag.
Pēc balst un virzošā šarnīra maiņas - nevajag. Ja stūres pirkstus, stieņus maina, tad vajag.
nu vot. man tieši viens stūres pirkts tika atzīts par beigtu un jāmaina. skaidrs. uzkritīšu uz nerviem savirzes servisā
Braucot no Jāņošanas pa visādiem Latvijas bedrainajiem un grants ceļiem, nokrita aizmugurējā izpūtēja bunduļa alumīnija/folija izstrādājums. Cik droši ir braukt bez viņa? Protams, uz kādu laiciņu tikai, jo jātiek uz bedres, lai satūnētu atpakaļ.
nav viņš vajadzīgs, vari droši braukt bez viņa!
vienigais ko vins dara ir pasargaa no karstuma. reali nevajag, bet parak parkarsejot apkartejas daljas, atrak vienk saks lobities nost visas mastikas utt, respektivi vieglak paklausies ruslanam
...
dēļ vakardienas lielajām lietavām, man noslīka auto salona paklājs...
tātad, kā tas notika... braucam mājās no svētkiem, sāk gāst lietus, un čota draudzene saka, ka uz kājām līst ūdens, nodomāju ka pa logu, beigās skatos nē, no tām ventilācijas lūkām kas pūš karsto/auksto gaisu uz kājām, abās pusēs nāk straume... nodomāju ka radiators saplīsa, bet pagaršoju, nē, tas ir ūdens, a man sistēma tosols... tātad, jautājums, kā tur varēja nonākt ūdens ?
un kad beidza līt lietus, beidza arī salonā tecēt, un protams auto noslāpa un vairs negrbēja lekt, ja pieleca nevarēja apgriezienus dabūt augšā...
jāiet tagad ravēt salonu arā lai var izņemt paklāju un izžāvēt, un visu grīdu izšrubēt...
tātad, kā tas notika... braucam mājās no svētkiem, sāk gāst lietus, un čota draudzene saka, ka uz kājām līst ūdens, nodomāju ka pa logu, beigās skatos nē, no tām ventilācijas lūkām kas pūš karsto/auksto gaisu uz kājām, abās pusēs nāk straume... nodomāju ka radiators saplīsa, bet pagaršoju, nē, tas ir ūdens, a man sistēma tosols... tātad, jautājums, kā tur varēja nonākt ūdens ?
un kad beidza līt lietus, beidza arī salonā tecēt, un protams auto noslāpa un vairs negrbēja lekt, ja pieleca nevarēja apgriezienus dabūt augšā...
jāiet tagad ravēt salonu arā lai var izņemt paklāju un izžāvēt, un visu grīdu izšrubēt...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Savu laiku vienam auto bija lidzigi, bija prieksejam stiklam apaksa kur udens notek aizdi...ies.. Domaju varetu but lidzigs gadijums...G1RT5 rakstīja:dēļ vakardienas lielajām lietavām, man noslīka auto salona paklājs...
martā jaunu stiklu ielīmēju, un visu iztīriju tur...
aaa, tjip tek iekšā caur motoriņu kurš pūš gaisu uz salonu ?
jāiet jaukt ārā autiņš...
sūdīgākais ka auto nelec vairāk... ja sākumā vēl uzsita, tad tgd tukša griešana... varētu būt dēļ tā kad saloņa udēns un vadi kkur uz īso iet ?
aaa, tjip tek iekšā caur motoriņu kurš pūš gaisu uz salonu ?
jāiet jaukt ārā autiņš...
sūdīgākais ka auto nelec vairāk... ja sākumā vēl uzsita, tad tgd tukša griešana... varētu būt dēļ tā kad saloņa udēns un vadi kkur uz īso iet ?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
gar loga plastmasu tek ieksaa tur kur ventilators, talak jau pa kanaliem visur talak
...
steidzams jautajums.... vai var likt no 1,8 karbu uz 2,5??? zinu ka der, bet rodas jautajums vai viņas atšķiras no 2,5 iekšēji?? ( ceru ka sapratat) vai nejuks arā? manai kkas mistisks notika pilsētā liekot otrajā roba tas izbeidzās
Vienādas. Atšķiras tikai kārbas "zvaigzes", kur mufta skrūvējas klāt.
aaa nu skaidrs. man sankak lielāka mufta vai tā ''zvaigzne'' ? un piemeram es viņu no savas karbas uzlikt varēšu vai tomer nē?dogMa rakstīja:Vienādas. Atšķiras tikai kārbas "zvaigzes", kur mufta skrūvējas klāt.
Starp getrag kārbām zvaigznes ir saderīgas. Liec no lielmotora kārbas to "zvaigzni" + muftu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …
- 1297