Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …
- 470
- chevron_right
Varbūt kāds var ieteikt kur var nopirkt elektro motoru ar max lieliem apgriezieniek un 2.2kw?
Vajag ar vienu fāzi
Vajag ar vienu fāzi
ar kompatu pa brugji
Latgalīte vai ss.lv
hay kāds varbūt zin labāk. man ir e46 2.5 2000g viņš vel ir ārzemēs bet pēc 2ned atvedīs man viņam nāk m54b25? vai arī viņiem nāca m52? jo viņam sadelenes devējs nomiris. un gribu kautkad drīzumā nopirkt.
Kurš kko ir dzirdējis par to,ka no 1.novembra Lv bus atļauts reģistrēt auto ar stūri labajā pusē?
ar kompatu pa brugji
Man personīgi nulle emociju, turpināšu braukt ar lhd
Igauņiem man šķiet jau ir atļauts rhd?
Uk miskastes incoming(c)Burnout.lv
Pēdējais labojis kars - 20 Mar 2018, 18:09, kopā labots 1 reizi.
Beidzot kkas svaigs un noderīgs.
- ikey07
ja ta tiesam ir taisniba,tad driz lv bus skyline,supras utt
ar kompatu pa brugji
Drīzāk šitā būsTiem,kas satraucās,ka zaļknāb'ji sapirksies jaudīgos japānu auto ar stūri labajā pusē,nebūs tā ,jo pirmkārt tie ir diezgan dārgi ,otkārt noteikti būs dārgāka octa tāpat kā mums Anglijā(c)Delfi
Vot mikrorajoniem prieki sāksies - lētie iXi un 5eri varēs plūst straumēm iekšā. Kāda tur starpība kurā pusē sēdi.(c)power
Uzskatu, ka kā auto entuziastam, tas atlautu dažādus japāņu auto projektus, kuri nenāk ar kreiso stūri. Tas ir forši!
Bet realitātē, es saskatu daudzus ne tik finansiāli stabilos cilvekus izveloties nobrauktas UK mašīnas, jo tās ir krietni lētākas kā vietējās.
Beigās būs cilveki, kas nevar atlauties sataisīt mašīnu, pie tam ar stūru labajā pusē, kas apgrūtinās pāŗvietošanos pašiem.
Divdomīgas domas, kopumā!(c)Delfi
ebay rolex un uk x5(c)burnout.lv
Pēdējais labojis kars - 20 Mar 2018, 18:53, kopā labots 1 reizi.
[YOUTUBE]https://youtu.be/dTa2cHT4nRg[/YOUTUBE]
Kā ir pie Igauņiem?
Un...igaunijā ar nav novērota masveida angļu registrēšana un parpilnība uz ielām(c)power
domāju, ka apdrošinātāji to "ietaupījumu" ar labo stūri ātri vien paņems atpakaļ. neticās, ka uz tādiem auto attieksies tās pašas OCTA/KASKO cenas. no otras puses nav nemaz tik traģiski. dabīgā atlase vienmēr bijusi(c)power
Igauņiem tapat ka skandināviem velk uz usa auto
Vēl arī šis
Tie kas seko līdz Misha Charoudin vlogiem, bija interesantas epziodes par rhd tēmuVācijā taču arī drīkst reģistrēt rhd auto. Man škiet, ka vieglāk ir uzskaitīt valstis, kurās tas nav atļauts.
Rhd būs gan jau pieplūdums pie mums, bet būs noteikti tāpat kā citās valstīs , tiem kam rhd ir tiem apdrošināšana dārgāka (piem. kā Vācijā) un tāpat būs prasība pret priekšējiem lukturiem-gaismas staram jau būs jābūt pareizam kā ir LHD (lai nežilbinātu pretīm braucosos un gaismas stars neietu iekša pretīm braucošajiem), takā domāju baigi daudz nodzītie autiņi nenāks iekšā, jo tāpat atvešana nāk klāt mašīnas summa, reģistrācija, lukturu pārbūve u.t.t Protams kādi Kulta auto kā supra,skylain , s15 u.t.t parādīsies (gan jau kaut kā pārbūvēs lukturus)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es pat uz sitiena nezinu nevienu rhd only auto kas būtu labāks par e36, par to pašu $
Likums jau vel nav pienemts.domaju ma ari neapstiprinaa.jo padoma pats,ta visa nauda,kas nak no lv pardota,nopirkta auto,ta visa aiziesuz uk.
Nedomaju ka valdiba to pielaus.visi maskačkas plači vienkārši noplauktu,jo piemeram 2016.gada mersis vai bmw ieks uk ir 1.5x letāks
Nedomaju ka valdiba to pielaus.visi maskačkas plači vienkārši noplauktu,jo piemeram 2016.gada mersis vai bmw ieks uk ir 1.5x letāks
ar kompatu pa brugji
rakstīts, ka no 01.11 stāsies spēkā, tik vēl normas jāievieš...cipruss18 rakstīja: ↑20 Mar 2018, 20:44 Likums jau vel nav pienemts.domaju ma ari neapstiprinaa.jo padoma pats,ta visa nauda,kas nak no lv pardota,nopirkta auto,ta visa aiziesuz uk.
Man viens čalis tikko piereģistrēja e90 RHD, tipa vizinās, to 1/2gadu.., nesūdzas
tik cik dīvaina sajūta...?!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …