Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1119
- 1120
- 1121
- 1122
- 1123
- …
- 1297
- chevron_right
Panelis beigts?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nespēju iedomāties kas tam zobratam varētu būt psc Vaino paneli.
Es arī nespēju, tāpēc esmu izmisumā un vēršos pie Jums... Paneli jau mainīju, bez izmaiņām.
Tu esi izmisumaa? es jau 3x nevaru TA dabut ,jo pr.bremzem stipriba atshkhiras no tita iebraucu pafbaudit,viss chotka,aizbraucu uz TA un dirsaa
ar kompatu pa brugji
Zinu kā Tu jūties
Nu ja panelis mainīts, devējs mainīts un vadi ir ok, tad es hz
Ka lai atvert sadalu par kalendara bildem ??
Kā pateikt kas tas pa bremžu cilindru ?
(91) (7) 1460 vel tur virsū 6 un 5 viss.
(91) (7) 1460 vel tur virsū 6 un 5 viss.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kur meklēt motora pravodku pin nozīmes, vajag pāriet no m43 uz m52. E36 ir lielais apaļais štekeris, m52 nācis no e39 automāta ar diviem maziem štekeriem.
o.z rakstīja:Kur meklēt motora pravodku pin nozīmes, vajag pāriet no m43 uz m52. E36 ir lielais apaļais štekeris, m52 nācis no e39 automāta ar diviem maziem štekeriem.
E36 ar bija M52 motori, vnk paņem pravotku no kāda e36tā, gan strādās, gan būs smukāks rezultāts.
- ikey07
ja liepājas puse varetu dabut m52 pravodku tad viss būtu zbis un tur nekādu smukmu nevajag tāpat to mēslu iznīcināsikey07 rakstīja:o.z rakstīja:Kur meklēt motora pravodku pin nozīmes, vajag pāriet no m43 uz m52. E36 ir lielais apaļais štekeris, m52 nācis no e39 automāta ar diviem maziem štekeriem.
E36 ar bija M52 motori, vnk paņem pravotku no kāda e36tā, gan strādās, gan būs smukāks rezultāts.
Pirms mēneša vēl dabujuo.z rakstīja:ja liepājas puse varetu dabut m52 pravodku tad viss būtu zbis un tur nekādu smukmu nevajag tāpat to mēslu iznīcināsikey07 rakstīja:o.z rakstīja:Kur meklēt motora pravodku pin nozīmes, vajag pāriet no m43 uz m52. E36 ir lielais apaļais štekeris, m52 nācis no e39 automāta ar diviem maziem štekeriem.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
neaizmirsti ka es tev pateicu kam ir karoč es rīt piebraukšu savakt no tevis viņuorangeman rakstīja:Pirms mēneša vēl dabujuo.z rakstīja:ja liepājas puse varetu dabut m52 pravodku tad viss būtu zbis un tur nekādu smukmu nevajag tāpat to mēslu iznīcināsikey07 rakstīja:
Vai no 318i uz 316i der indukcijas spole?!
Jap
Cik garai vītnei jābūt ārā no diska, lai disks droši pieskrūvējas?
Šitik - ______Veilers rakstīja:Cik garai vītnei jābūt ārā no diska, lai disks droši pieskrūvējas?
Nu kādi 8 vītnes vijumi.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Čego!?maartyd rakstīja:Šitik - ______Veilers rakstīja:Cik garai vītnei jābūt ārā no diska, lai disks droši pieskrūvējas?
Nu kādi 8 vītnes vijumi.
Ne mazak par 3-4 apgriezieniemVeilers rakstīja:Cik garai vītnei jābūt ārā no diska, lai disks droši pieskrūvējas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1119
- 1120
- 1121
- 1122
- 1123
- …
- 1297