Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1120
- 1121
- 1122
- 1123
- 1124
- …
- 2228
- chevron_right
šodien jau pavasarisBadToro rakstīja:Skatoties kādi grādizuze91 rakstīja:kādam patīk filmas ar gradiatoriem?
Es skatos kāds atgriezies pie oriģinālās identitātes 
es esmu emo kukuruza 
Par ko iet runa? Ja par zuze91, tad apskaties cik šim postu...JorensHS rakstīja:Es skatos kāds atgriezies pie oriģinālās identitātes
engeli un stabo.lv uzlimes tagad esot aizliegtas ar likumu, tapec ari aptureja
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:35, kopā labots 4 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
gribeju pieregistreties ar niku zuze, bet redz ka jau aiznemts - memberlist.php?mode=viewprofile&u=1906
nekas cits neatlika ka gala pielikt 91 un izradijas ka sads niks nav aiznemts
nekas cits neatlika ka gala pielikt 91 un izradijas ka sads niks nav aiznemts
Ko viņi tur apakšā pēta?sandzhus rakstīja:Whata?
Kāpēc tad niks zuze, nevis emocorn?zuze91 rakstīja:es esmu emo kukuruza
tapec ka draugi mani sauc par zuziZzevsS rakstīja:Kāpēc tad niks zuze, nevis emocorn?zuze91 rakstīja:es esmu emo kukuruza
beeeidzot!sandzhus rakstīja:Whata?
Prieks, ka beidzot sāk drāzt par tizlām apgaismes ierīcēm un lisām riepām! :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
A kas tagad būs tiem kas ar eņģeļiem braukā, ja pieķer?
Dirsā būs!kasp1js rakstīja:A kas tagad būs tiem kas ar eņģeļiem braukā, ja pieķer?
Tas būtu forši, bet laikam par to vēl nečakarē.ZzevsS rakstīja:Dirsā būs!kasp1js rakstīja:A kas tagad būs tiem kas ar eņģeļiem braukā, ja pieķer?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Mentam prasiju, teica, ka var būt eņģeļi, kas jau no rūpnīcas nāk orģināli, ar citu veidu eņģeļiem braukāt nevar. :(ch. rakstīja:Tas būtu forši, bet laikam par to vēl nečakarē.ZzevsS rakstīja:Dirsā būs!kasp1js rakstīja:A kas tagad būs tiem kas ar eņģeļiem braukā, ja pieķer?
++++ch. rakstīja:beeeidzot!sandzhus rakstīja:Whata?![]()
Prieks, ka beidzot sāk drāzt par tizlām apgaismes ierīcēm un lisām riepām! :)
ps. ValterZ, aizraksti sūdzību lai izbano!
Enģeļi ir ļoti laba lieta, tāpat arī xenons manuprāt ir ļoti laba lieta, abi kopā izskatās perfekti.
Es te nerunāju par spilgti zilām korplām enģeļacīm un pretīgu 12000k zilu hrenonu bezlēcu lukturos.
Plāni Enģeļi, balti, ar dimmeri nogriezti ļoti blāvi , xenons lēcu luktoros 5000k kurš ir gandrīz balts, tādu kombināciju es atbalstu.
Es te nerunāju par spilgti zilām korplām enģeļacīm un pretīgu 12000k zilu hrenonu bezlēcu lukturos.
Plāni Enģeļi, balti, ar dimmeri nogriezti ļoti blāvi , xenons lēcu luktoros 5000k kurš ir gandrīz balts, tādu kombināciju es atbalstu.
Galvenais, lai ceļinieki nepiekasas, e36 bez eņģeļiem kā alus bez grādiem.edzis rakstīja:Enģeļi ir ļoti laba lieta, tāpat arī xenons manuprāt ir ļoti laba lieta, abi kopā izskatās perfekti.
rūpnīcas ksenons un enģeļi ir ok, bet tie kuri bāž savos vw golf 2 vai audi 80 tos ksenonus labākai redzamībai vispār vajadzētu 
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1120
- 1121
- 1122
- 1123
- 1124
- …
- 2228