Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1126
- 1127
- 1128
- 1129
- 1130
- …
- 2228
- chevron_right
a es štoļi vainīgs, ka tu visur nošķilies? 
cipruss18 rakstīja:ar pirkstu pa dirsu vari parezeet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cipītim 18 nesanāca ar Sabīni ...Burbul1s rakstīja:cipruss18 rakstīja:ar pirkstu pa dirsu vari parezeet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
un tad viņš iemīlēja vīriešus
Sākās bērnudārza līmeņa teksti... 
Rottus rakstīja:Cipītim 18 nesanāca ar Sabīni ...Burbul1s rakstīja:cipruss18 rakstīja:ar pirkstu pa dirsu vari parezeet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
un tad viņš iemīlēja vīriešus![]()
Rottus man kkam vajadzeja ar Sabini sanakt?
ar kompatu pa brugji
Bez frēzēšanas nav īstais urbiens: http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/ ... d=45725488
aaaa Lauri, šitas bombacipruss18 rakstīja:barons rakstīja:Eu nu ciprus. Kāpēc tu bezdarbniekam saki lai iet uz masažņiku, tak tāpat naudas nav. Neber džekam sāli virsū, viņam tak ir veselas 2 rok... thu, es gribēju teikt draudzenes, labā un kreisācipruss18 rakstīja:Valter tak aizej labak uz masazhnjiku ar happy ending,a to tads uzvilcies izskaties
cena nav atbilstosha.tad ur quattro un e30 m3 jamaksa butu pie 100 k ne ta?
vinjs varetu uzsesties uz vienos no savam draudzene,lidz klust nejutiga un saukt vinju parsveshniekiu
tipa, ai šodien nokrāpšu savējo ar svešinieci
aaaaa, gaļaAgnis rakstīja: tipa, ai šodien nokrāpšu savējo ar svešinieci*apsēžas uz rokas*
Un viņš katru dienu var krāpt arī to roku, pārmaiņus pasēžot uz otras rokas
Nu ko tu pinkšķi kā meitene. Man arī ir 0 punkti un neesmu nekādus sodus maksājais, bet tāpat mēdzu pavizināties tā kā ar e36 ir jābraukā. Un lai arī ikdienā nebraucu kā debilāns, es toč neciešu no huligāniem, kas pēc tevis teiktā taisa sūdus un veido stereotipus sabiedrībāValtersZ rakstīja:Parādi kur es nemāku braukt ?
Man ir 1 parastā kategorija un 1 profesionālā tūlīt būs 3 profesionālā kategorija klāt.
0 punkti un 0 sodāmība. Pēdējo reizi menti apturēja pagājušos jāņos mega akcijā uz promilē kuras bija 0.00.
Parādi kaut vienu vietu jebkur pasaulē kur es ielu freizējis, vai radījis draudus sabiedrībai ? Es pateikšu priekšā tādu neatradīsi.
Nezkādēl man un citiem cilvēkiem kas nav huligāni ir jācieš no citiem kas taisa sūdus un veido stereotipus sabiedrībā.
Un kas būs tava 3 pro kategorija? Pro tramvaja pilots rīgas satiksmē? Tur varētu būt labs variants kā saglabāt tīras tiesības, triec tik pa sliedēm un blato tālāk ar saviem 0 soda punktiem.
Kapec jus apdirsat ValtersZ, vins ir jauks cilvecins.Agnis rakstīja:aaaa Lauri, šitas bombacipruss18 rakstīja:barons rakstīja:
Eu nu ciprus. Kāpēc tu bezdarbniekam saki lai iet uz masažņiku, tak tāpat naudas nav. Neber džekam sāli virsū, viņam tak ir veselas 2 rok... thu, es gribēju teikt draudzenes, labā un kreisā
vinjs varetu uzsesties uz vienos no savam draudzene,lidz klust nejutiga un saukt vinju parsveshniekiu![]()
![]()
![]()
tipa, ai šodien nokrāpšu savējo ar svešinieci*apsēžas uz rokas*
AAAAA, nu kurš?zuze91 rakstīja: Kapec jus apdirsat ValtersZ, vins ir jauks cilvecins.
Ciprusin you hot
Tev patik filmas ar udenslidejiem?barons rakstīja:AAAAA, nu kurš?zuze91 rakstīja: Kapec jus apdirsat ValtersZ, vins ir jauks cilvecins.![]()
![]()
![]()
Tev patik specig lauku viriesi?cipruss18 rakstīja:zuze neizaicini likteni
Šī sadaļa nav paredzēta šādam murgam!
Edzi a ko darit ja karojas cipruss
Zuze tak savaldies
es pietureshos pie tradicionalas novirzes,bet ar tavam vajadzibam tev jabrauc uz pedoland
es pietureshos pie tradicionalas novirzes,bet ar tavam vajadzibam tev jabrauc uz pedoland
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1126
- 1127
- 1128
- 1129
- 1130
- …