Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1128
- 1129
- 1130
- 1131
- 1132
- …
- 2228
- chevron_right
Cipruskats
Norm, 4 lapas pilnas ar strīdu, kuram nav ne jēgas ne satura, sajūta kā lasot HAPO topiku 
Pofig galvenais lai daži var izlaist žulti. Pēc tam būs labāk.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jaa tad kad izlaizh, pec tam vienmer paliek labak
Varbūt kāds var izpalīdzēt ar ideju, kur var iegādāt, nezinu kā sauc, vietu lentes, haha? Rekur bilde, ko tādu.
Šur tur biju, bet bez panākumiem... :/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kāds sviests... Jums pašiem izlasot to visu kauns par sevi nepaliek?
Man liekas oficiāli tās saucas rozetes, bet tantei guglei vajag specifiskāku aprakstu, jo bez tā met ārā tikai kontaktligzdas.Reinholds rakstīja:Varbūt kāds var izpalīdzēt ar ideju, kur var iegādāt, nezinu kā sauc, vietu lentes, haha? Rekur bilde, ko tādu.
Ja es viņas rīt dabūšu, Tu, mīļo cilvēk, būsi laifseivers...JorensHS rakstīja:Man liekas oficiāli tās saucas rozetes, bet tantei guglei vajag specifiskāku aprakstu, jo bez tā met ārā tikai kontaktligzdas.Reinholds rakstīja:Varbūt kāds var izpalīdzēt ar ideju, kur var iegādāt, nezinu kā sauc, vietu lentes, haha? Rekur bilde, ko tādu.
Dabīgā atlase.Mlinarts rakstīja:Traki http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/55285 ... r-channels
Kāds varbūt gribētu pārdot gopro kātu, vai varbūt zin kur var dabūt? 
Nu vēl kādam laikam pietiks to E36, bet jā, nopirkt sakarīgu paliek ar katru gadu grūtāk.Rob rakstīja:Tas par cilvēkiem ( jā, sūdīgi jau ir, ka jauniem sava stulbuma dēļ jāmirst,bet .. ), taču runājot par auto, jāsaka ka arī e36 ar katru brīdi paliek tikai mazāk un mazāk, sasit, detaļnieki izjauc un kuzavs uz tolmetu.-HAPO- rakstīja: Dabīgā atlase.
Vari sūtīt no ķīnas būs daudz lētāk, meklē pēc atslēgas vārda "monopod"Edvards77 rakstīja:Kāds varbūt gribētu pārdot gopro kātu, vai varbūt zin kur var dabūt?
Ja nevēlies gaidīt +- 30 dienas, tad vari pirkt pa dārgo te pat LV
eu,eu klausaties.
ar 10einariem 100km nobraucot un vel pa pilsetu izkasot un mazliet uzsitot gaze, tas ir ekonomisks prieks 2.0i .? 
BMW - Best Motorsport Weapon
Izklausās normāli...
man ar 10 eiro ir 75-85 km tik , braucot normali.
Taka 10 eiro 100 km , ir tiri zolidi :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1128
- 1129
- 1130
- 1131
- 1132
- …