dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- …
- 350
- chevron_right
man radas jautajums ko esi tam dzinejam sadarijis, ka vispar vareji tam m5 tikt klat?Hazard rakstīja:Šodien skrejos ar e39 m5. Knapi speju tam tikt klāt!!!! Ko ieteiksiet sakt skatities mana m50b25TU dzinejam, ka tik slikti sāka griezties?
...
Laikam pamodās pēc Jāņiem
Bļin un vēl stringenēs
Vai man derēs kompensatori no 1.6 uz 1.8is? Un cik viņi vsp ir? Katram vārstam pa vienam, ja? Zinu, ka skaits ir 2x lielāks iekš "is".
Lieta tāda, ka sāk klakšķēt viņi, ja eļļa nav uz max un jāsāk domāt laicīgi.
Un kā ir ar pašu sadaleni? Viņa ir tāda pati tikai x2 vai arī tur ir pavisam citi izmēri?
Lieta tāda, ka sāk klakšķēt viņi, ja eļļa nav uz max un jāsāk domāt laicīgi.
Un kā ir ar pašu sadaleni? Viņa ir tāda pati tikai x2 vai arī tur ir pavisam citi izmēri?
kapec tu jauta vai tev deres no 1,6 ?
tu kas gribi likt lietotus un vai tu nezini ar ko atskiras 1,6 no 1,8 is
tu kas gribi likt lietotus un vai tu nezini ar ko atskiras 1,6 no 1,8 is
Bet tāpēc arī prasu, jo nezinu ar ko atšķiras 1.6 no 1.8is kompensatoriem! Un kāpēc tad nevarētu likt lietotus? Vari paskaidrot?!
tapec ka ta ir tiraka laimes spele
Bet ja ņem no negraboša dzinēja?
Slinkums tagad pēc Realoem.com kataloga salīdzināt tos kompensatorus, bet lai Tu dabūtu 16 kompensatorus priekš ISa, Tev būs jāizjauc divi parastie 1.6l dzinēji, jo tiem nāk tikai 8 kompensatori... Ar to gribu teikt, ka vienkāršāk būs sameklēt kādu IS dzinēju, kas iet daļās, jo tiem mēdz šāles apraut un ķēdes mierinātāji izšķīst.
EDIT: Pēc Realoem.com, IS kompensatori ir vienādi ar sekojošiem modeļiem:
E34 525i Touring
E34 525i Sedan
E36 318i Sedan
E36 318is Coupe
E36 318i Convertible
E36 318ti Compact
E36 320i Sedan
E36 325i Sedan
E36 325i Convertible
E36 325is Coupe
Un sadalenes der no šiem modeļiem:
E36 318i Sedan
E36 318is Coupe
E36 318i Convertible
E36 318ti Compact
Stulbi tik, ka gadi neuzrādās.
Slinkums tagad pēc Realoem.com kataloga salīdzināt tos kompensatorus, bet lai Tu dabūtu 16 kompensatorus priekš ISa, Tev būs jāizjauc divi parastie 1.6l dzinēji, jo tiem nāk tikai 8 kompensatori... Ar to gribu teikt, ka vienkāršāk būs sameklēt kādu IS dzinēju, kas iet daļās, jo tiem mēdz šāles apraut un ķēdes mierinātāji izšķīst.
EDIT: Pēc Realoem.com, IS kompensatori ir vienādi ar sekojošiem modeļiem:
E34 525i Touring
E34 525i Sedan
E36 318i Sedan
E36 318is Coupe
E36 318i Convertible
E36 318ti Compact
E36 320i Sedan
E36 325i Sedan
E36 325i Convertible
E36 325is Coupe
Un sadalenes der no šiem modeļiem:
E36 318i Sedan
E36 318is Coupe
E36 318i Convertible
E36 318ti Compact
Stulbi tik, ka gadi neuzrādās.
Paldies!
Tātad visa 1.6 sadalene iet uz lūžņiem, tā pat kā viss pārējais
Tātad visa 1.6 sadalene iet uz lūžņiem, tā pat kā viss pārējais
Sveiki!
Ir tāda lieta, ka man lekā apgriezienie un motors nestrādā vienmērīgi. Ir iespēja, ka tās problēmas ir radusi gofra, kas bijusi caura un pārlīmēta ar izolentu?
Kas varētu būt par vainu, ja es braucu uz kādiem 50km/h, sabremzēju, ielieku 3 robā un spiežot gāzi izskatās, ka viņš nav ielicies robā, bet itkā būtu neitrālajā, izņemot un atkal ieliekot 3 robā viss aiziet.
Ir tāda lieta, ka man lekā apgriezienie un motors nestrādā vienmērīgi. Ir iespēja, ka tās problēmas ir radusi gofra, kas bijusi caura un pārlīmēta ar izolentu?
Kas varētu būt par vainu, ja es braucu uz kādiem 50km/h, sabremzēju, ielieku 3 robā un spiežot gāzi izskatās, ka viņš nav ielicies robā, bet itkā būtu neitrālajā, izņemot un atkal ieliekot 3 robā viss aiziet.
uz pirmo jautajumu atbilde ir jaa, viennozimigi, bet vel ari citas vietas kur var piesukt gaisu, tapec pirms kko roc talak, parliecinies, ka visa ieplude ir vesela un nekas nekur netiek piesukts.
otrs, gan jau karbai sinhranizatori ir beigti un vari sakt domat pa citu karbu ja gribi atrisinat problemu
otrs, gan jau karbai sinhranizatori ir beigti un vari sakt domat pa citu karbu ja gribi atrisinat problemu
...
Cik steidzami tā kārba jāmaina, pie šādas problēmas? Un cik apmēram lielas ir kārbas izmaksas?
salidzinoshi nelielas ja pats maina, nu cik steidzami jaskatas pasham, man jau reali nepatiktu ka ta ir un es nomainitu atri, bet ja teu tas isti netraucee, tad ripini talak kamer sanjemsies to karbu mainit
...
Problēma: neiet cilindrs, spole un svece vesalas, vadi kas nāk uz spolēm ir maināmi ?
pīpītei pretestība kāda?
Piedarbinot atskanēja tāds kā maziņš sprādziens no motortelpas un dūmi pa gaisu aizgāja, pēc tam motors sāka raustīties baigi, un bremžu pedālis palika ciets kā akmens, skaidrs problēma droši vien ar kādu vakuma trubu. tad nu varbūt kādam kautkas tāds varbūt ir gadījies vai arī vienkārši zin kur ieteikt uzreiz skatīties lai nav jārokas pa lieku kautkur ?
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
KĀDS motors? Ja M50, skaties trubu, kas iet no tukšgaita regulatora uz ieplūdes kolektoru.. Tā kā C burts..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- …
- 350