Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1129
- 1130
- 1131
- 1132
- 1133
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds ir izpūtēja trubas ārējais diametrs pie pedēja bunduļa ieejas m52b25 dzinējam?
Man točna nekas nederēja, jo tas centrs ieiet glāzē un viņam arī ir tāda maliņa, ja tu viņus uzliec, tu nevari nekādā veidā mainīt sagāzumu. Ja nav plates, jāņem pre 96 augšējie atbalsti un var vēl likt šaibas uz amjiem pie stupicām, bet tur viņas baigi biezas nevarēja likt. Liekot viņas arī otrādāk (kreiso labājā un otrādāk) tur tas sagāzums diezgan labs tāpat sanāca.Inferno rakstīja:Bet funky saka, ka nederot
Nevajag baigo stance, vajadzēs tikai diskus mazliet sagāzt iekš arkām. Bet tad, ja plāksnes neder, atliek TA priekša ar šeibām apakšā un preFL atbalsts? Nu, izņemot custom.funkyasshit rakstīja:Man točna nekas nederēja, jo tas centrs ieiet glāzē un viņam arī ir tāda maliņa, ja tu viņus uzliec, tu nevari nekādā veidā mainīt sagāzumu. Ja nav plates, jāņem pre 96 augšējie atbalsti un var vēl likt šaibas uz amjiem pie stupicām, bet tur viņas baigi biezas nevarēja likt. Liekot viņas arī otrādāk (kreiso labājā un otrādāk) tur tas sagāzums diezgan labs tāpat sanāca.Inferno rakstīja:Bet funky saka, ka nederot
tur jau tev būs pietiekoši liels sagāzums. It īpaši, ja mašīna nolaista zemāk. Bet tie M3 atbalsti padārgi sanāk, jāskatās vai tik camber plates nesanāk lētāk, neatceros vairs cenas. Pofig tās plāksnes, ko tur mīzt.Inferno rakstīja:Nevajag baigo stance, vajadzēs tikai diskus mazliet sagāzt iekš arkām. Bet tad, ja plāksnes neder, atliek TA priekša ar šeibām apakšā un preFL atbalsts? Nu, izņemot custom.funkyasshit rakstīja:Man točna nekas nederēja, jo tas centrs ieiet glāzē un viņam arī ir tāda maliņa, ja tu viņus uzliec, tu nevari nekādā veidā mainīt sagāzumu. Ja nav plates, jāņem pre 96 augšējie atbalsti un var vēl likt šaibas uz amjiem pie stupicām, bet tur viņas baigi biezas nevarēja likt. Liekot viņas arī otrādāk (kreiso labājā un otrādāk) tur tas sagāzums diezgan labs tāpat sanāca.Inferno rakstīja:Bet funky saka, ka nederot
Bet manis nosauktais setups būs ok? Plāksnes must have, negribu atteikties, glāzes uzreiz formu atguva Bet priekšā tāpat vien ripulis arkā arī neielīdīs. Camber es ņemtu kopā ar koilām, nevis atsevišķi.
Derēs, derēs, jā. Tur tev vajadzētu būt pietiekoši sagāzumam. Man arī gribās tās plāksnes, bet laikam atliks uz pavasari, atkal regulēties braukt negribu un tagad ir slinkums arī ko jaukt un ķīmiķot.
Pieslēdzos ar Launch Crp123 e46. Reizēm atsakās abs, panelī eglīte bet kļūda nav palikusi un kāda ir normāla ieplūstošā gaisa T? Ja pieņemsim ārā bija plus 5 grādi. Man rādija pie dzīvajiem datiem +37
ja auto laiciņu uz vietas rūc, tad tāda temp arī varētu būt.
kas pa e46? "eglīte" deg visu laiku konstanti vai tikai ik pa laikam? dsc vai asc? nolasi visu auto, skaties vai citos blokos nav kļūdu par can līniju ar abs`u.
p.s. es tam tetrim īpaši neuzticētos, darbā tāds stāv un krāj putekļus, dažreiz galīgas auzas rāda, sevišķi ar faktiskajiem datiem. ja par x431 biju starā, tad šo pirmajā dienā paspaidot tika saprasts, ka nebūs, veltīgi izsviesta nauda.
kas pa e46? "eglīte" deg visu laiku konstanti vai tikai ik pa laikam? dsc vai asc? nolasi visu auto, skaties vai citos blokos nav kļūdu par can līniju ar abs`u.
p.s. es tam tetrim īpaši neuzticētos, darbā tāds stāv un krāj putekļus, dažreiz galīgas auzas rāda, sevišķi ar faktiskajiem datiem. ja par x431 biju starā, tad šo pirmajā dienā paspaidot tika saprasts, ka nebūs, veltīgi izsviesta nauda.
Pēdējais labojis he9600 - 02 Jan 2017, 19:12, kopā labots 1 reizi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Varbutkads var piedavāt pastiprinošās plāksnes prieks tilta kabatas aizmugurē. Ja var kads iedot kontaktus butu baigi labi
Jap rūca gan kadu laiku. Avs konstabti pazūd natkarig ir sauss vai mitrs. Attiecigi uzreiz asc un abs kļūda panelīhe9600 rakstīja:ja auto laiciņu uz vietas rūc, tad tāda temp arī varētu būt.
E46 323i bet ar m52tub28 dzinēju
skaties, ko citi bloki bļaustas par can.kasiks rakstīja:Jap rūca gan kadu laiku. Avs konstabti pazūd natkarig ir sauss vai mitrs. Attiecigi uzreiz asc un abs kļūda panelīhe9600 rakstīja:ja auto laiciņu uz vietas rūc, tad tāda temp arī varētu būt.
E46 323i bet ar m52tub28 dzinēju
b28 tika swapots ar visu ecu (nebija gadījumā automāts?)?
apdzēšam visas kļūdas, braucam testa braucienā, dabūjam, lai iedegas egle, tajā pašā ciklā (neslāpējam auto utt) slēdzam auto klāt, ja, joprojām abs`ā klusums un dme/ike utt bļaustas par saziņu ar abs`u, tad sākam meklēt citu bloku.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Plāksnes ir laba lieta. Derētu mož atrast kādas koilas kurām varētu derēt. Graizīt viņas ir tas pats kas nelikt vispār, noteikti stiprība zūd.funkyasshit rakstīja:Derēs, derēs, jā. Tur tev vajadzētu būt pietiekoši sagāzumam. Man arī gribās tās plāksnes, bet laikam atliks uz pavasari, atkal regulēties braukt negribu un tagad ir slinkums arī ko jaukt un ķīmiķot.
Šitādu stūri es sev kabrim uzstelēt varēšu tā lai viss strādā?
Pagaidām elektroniskā daļa neinteresē, tīri tā lai lenta un bibī viss sapasētu
Pagaidām elektroniskā daļa neinteresē, tīri tā lai lenta un bibī viss sapasētu
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
https://www.youtube.com/watch?v=muBPSFw3ERE
vajadzētu jā, pat tā ka visas pogas strādā. Te kaut kāds aptuvens diy
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... ctoral-DIY
vajadzētu jā, pat tā ka visas pogas strādā. Te kaut kāds aptuvens diy
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... ctoral-DIY
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tātad ir pienācis laiks mainīt pakaļā bremžu diskus un klučus.. Ir vispār vērts iespringt uz pakaļējām bremzēm, tobiš premium ražotājs u.t.t.?
Un ko varat ieteikt?
Un ko varat ieteikt?
Anyone?Nixon rakstīja:Kautkur veikalos ir iespējams nopirkt nerūsējošā tērauda švammi un klusināmo stiklšķiedru? Vēlos būvēt klusinātāju.
Nez,es savam e36 aizmugure uzliku noname kautko,reāli pofigs,viss kalpo un joprojām spīd un laistās,priekšā uzliku ferodo,vibrē tā kā hvz kas,nobraukts nefiga nav,nopirku TRW,cerams ies ilgāk.Riks* rakstīja:Tātad ir pienācis laiks mainīt pakaļā bremžu diskus un klučus.. Ir vispār vērts iespringt uz pakaļējām bremzēm, tobiš premium ražotājs u.t.t.?
Un ko varat ieteikt?
Edit: laikam pats savu postu izdzēst nevar. :/ sorry, ja
Ir kāds licis sev motora aizsegu (pannu) no diviauto.lv.. kā ir - visas vietas sapasē jebšu pameklēt kkur citur?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1129
- 1130
- 1131
- 1132
- 1133
- …