Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1132
- 1133
- 1134
- 1135
- 1136
- …
- 1297
- chevron_right
NemāciInferno rakstīja:Man arī tā šķiet, ka nē, jo viņi ļoti labi nofiksējas, nav jau tourings, kuram easy tiek visam klāt
P.S. Ej moderē
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sveiki!
Vai kāds varētu mani apgaismot, cik nozīmīgs ir tas x pipe m52b28 dzinējam? Atceros kaut kad lasījis, ka tam obligāti esot jāatrodas noteiktā attālumā no dzinēja. Cik tas būtu? Esošais izpūtējs virsū stāv no m50b25, kurš protams ir izbeidzies laika zoba dēļ. Esmu apņēmies uztaisīt izplūdi un tgd vācu informāciju, kas, ko, kā. Jeb tas viss pofig un krāmēt apmēram no kārbas beigām līdz galam vienu resnu trubu ar rezonatoriem un miers?
Gaidīšu atbildes, Paldies!
Vai kāds varētu mani apgaismot, cik nozīmīgs ir tas x pipe m52b28 dzinējam? Atceros kaut kad lasījis, ka tam obligāti esot jāatrodas noteiktā attālumā no dzinēja. Cik tas būtu? Esošais izpūtējs virsū stāv no m50b25, kurš protams ir izbeidzies laika zoba dēļ. Esmu apņēmies uztaisīt izplūdi un tgd vācu informāciju, kas, ko, kā. Jeb tas viss pofig un krāmēt apmēram no kārbas beigām līdz galam vienu resnu trubu ar rezonatoriem un miers?
Gaidīšu atbildes, Paldies!
Pēdējais labojis Cibulis - 06 Jan 2017, 12:57, kopā labots 1 reizi.
Rindiniekam x-pipe neko nedod! Ir jēga likt uz V8Cibulis rakstīja:Sveiki!
Vai kāds varētu mani apgaismot, cik nozīmīgs ir tas x pipe m52b28 dzinējam? Atceros kaut kad lasījis, ka tam obligāti esot jāatrodas noteiktā attālumā no dzinēja. Cik tas būtu? Esošais izpūtējs virsū stāv no m50b25, kurš protams ir izbeidzies laika zoba dēļ. Esmu apņēmies uztaisīt izplūdi un tgd vācu informāciju, kas, ko, kā.
Caur bagāžnieku kupejas salonā ir iespējams tikt?
atmest beņķus vienkārši stumjot nevar, tas skaidrs
Noņēmu 1 tumbiņu, pēc tam ar roku pa tumbiņas caurumu ar kko garāku atspiedu atmetamajiem beņķiem to pogu un tiku iekšā heh
maartyd rakstīja:Nē, ja nu vienīgi salaužot.Inferno rakstīja:Vai tad atmetamos beņķus kupejai/sedanam var atmest no bagažnieka?neo722 rakstīja:
Ja aizmugure ir atmetamie benki tad ja!
Atver bagaznieku un izspied kresla atzveltni.
Ja ir "slepju caurums" un neesi resns tad vispar viegli.
atmest beņķus vienkārši stumjot nevar, tas skaidrs
Noņēmu 1 tumbiņu, pēc tam ar roku pa tumbiņas caurumu ar kko garāku atspiedu atmetamajiem beņķiem to pogu un tiku iekšā heh
sveiki mekleju info kam piedereja melns sedans ar dzeltenaam parsutam durvju apsivkaam m50b20 m bampers ar baltu malinu,,,,,, dazas dienas atpakal pardevis ipasnieks.... ir e36lv uzlimes.... varbut ir topiks?
Sveiki, cik izmaksā kompakta pakaļējais tilts ar disku bremzēm?
100eUga rakstīja:Sveiki, cik izmaksā kompakta pakaļējais tilts ar disku bremzēm?
Martinix rakstīja: atmest beņķus vienkārši stumjot nevar, tas skaidrs
UpMartinsoon rakstīja:sveiki mekleju info kam piedereja melns sedans ar dzeltenaam parsutam durvju apsivkaam m50b20 m bampers ar baltu malinu,,,,,, dazas dienas atpakal pardevis ipasnieks.... ir e36lv uzlimes.... varbut ir topiks?
Vai ZF un Getrag 6cyl karbas atrumkloķa kāts atšķiras?
Nr5 uz http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=25_0577
Pēc realoem kods ir vienads gan 2.0, gan 2.8, bet kka neticas, kulises taču dažadas.
Nr5 uz http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=25_0577
Pēc realoem kods ir vienads gan 2.0, gan 2.8, bet kka neticas, kulises taču dažadas.
Atšķiras, īsāks un savstarpēji samaināms.
Sanak ka realoem melo?funkyasshit rakstīja:Atšķiras, īsāks un savstarpēji samaināms.
Ka gan lai es uzsutu pareizo jaunu zf kātu, ja numurs vienāds?
Savstarpēji samaināms? Ka mainisies parslegšana, paliks garaka? Nebus problemu ar slegšanu, neatdursies prēt kuzavu?
Viss okay, pašam stāv. ZFs ir kā OEM short shifters. Imho perfekts gājiens, man personīgi patīk. Mož nedaudz īsāku vēl varētu, bet nezinu vai tas ir nepieciešams.dynamite rakstīja:Sanak ka realoem melo?funkyasshit rakstīja:Atšķiras, īsāks un savstarpēji samaināms.
Savstarpēji samaināms? Ka mainisies parslegšana, paliks garaka? Nebus problemu ar slegšanu, neatdursies prēt kuzavu?
Cik bieži sastopās abi ģeneratoru veidi uz M52 2.8 (nu, īstā, tā, kuram plastmasas vāks) - realoem saka ka varot būt Bosch un Valeo. Nav tā, ka viens vai otrs ir izplatītāks? Vajag nomainīt 'oglītes' bet nezinu, kurš man ir - tikai vakarā noņemšu, lai apskatītos Domāju, moška viens vai otrs ir max izplatīts...?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Man pārsvarā ir gadijušies bosch. Tikai viens Valeo.Kikaps rakstīja:Cik bieži sastopās abi ģeneratoru veidi uz M52 2.8 (nu, īstā, tā, kuram plastmasas vāks) - realoem saka ka varot būt Bosch un Valeo. Nav tā, ka viens vai otrs ir izplatītāks? Vajag nomainīt 'oglītes' bet nezinu, kurš man ir - tikai vakarā noņemšu, lai apskatītos Domāju, moška viens vai otrs ir max izplatīts...?
kur lai noperk sadu uzsprauzamu gumiju ka bilde? vajag tadam pasam merkim!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
srota, idiali bus kapota vai bagaznieka gumijaedawards rakstīja:kur lai noperk sadu uzsprauzamu gumiju ka bilde? vajag tadam pasam merkim!
Paldies!Vladlen rakstīja:srota, idiali bus kapota vai bagaznieka gumijaedawards rakstīja:kur lai noperk sadu uzsprauzamu gumiju ka bilde? vajag tadam pasam merkim!
TA technix aizmugurejie amiši ir parak miksti.
Savukārt tie kuri no land kruizera, runa ka ir parak cieti, daily vajadzibam. Pats saskaries neesmu.
Vai ir vel kāds viduvējs variants?
Maxspeedingrods ar regulaciju?!
Savukārt tie kuri no land kruizera, runa ka ir parak cieti, daily vajadzibam. Pats saskaries neesmu.
Ta amisi nav miksti, ta atsperes ir parak mikstasdynamite rakstīja:TA technix aizmugurejie amiši ir parak miksti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1132
- 1133
- 1134
- 1135
- 1136