Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1137
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- …
- 1297
- chevron_right
Vedīšu suportus strūkulot un krāsot, jautājums kā lai labāk aizargāt cilindru vietas un gumiju ailes? atgaisojamo skrūvi atraušu vaļā un sasmērēšu un ieskrūvēšu atpakaļ.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Blast vai tad paši visas tās vietas nenosedz?
M52b25 siemens vadības čipošana, interesē atsauksmes + un -
blasts nē, neko nenosedz, vsmz man tā telefoniski tika pateikts :)
blasts nē, neko nenosedz, vsmz man tā telefoniski tika pateikts :)
arī interesē šitais, vai ir to 50eiro vērtsFashion rakstīja:M52b25 siemens vadības čipošana, interesē atsauksmes + un -
Bļaģ, a man viņi kādreiz teica, ka viss jāizjauc un tālāk viņi paši tikšot galā. Tā arī tie suporti stāv izjaukti, iekša sāk aprūsēt. Nu ahujenna, kurš man tagad to nokompensēs?
Atlaist Saeimu !!111!111Inferno rakstīja:Bļaģ, a man viņi kādreiz teica, ka viss jāizjauc un tālāk viņi paši tikšot galā. Tā arī tie suporti stāv izjaukti, iekša sāk aprūsēt. Nu ahujenna, kurš man tagad to nokompensēs?
biju pabraukājis ar tādu pirms un pēc čipošanasRuudolfs rakstīja:arī interesē šitais, vai ir to 50eiro vērtsFashion rakstīja:M52b25 siemens vadības čipošana, interesē atsauksmes + un -
nesaskatīju starpību, izņemot to, ka jālej e98 e95 vietā
Nē, nu nopietni. Kāpēc tas blast telefoniski saka, ka nav jājauc suporti ārā, bet man PM sen atpakaļ teica, ka ir? Tas suportu komplekts tagad varbūt ir metams.
kāpēc ar e95 nevar?Nylon rakstīja:biju pabraukājis ar tādu pirms un pēc čipošanasRuudolfs rakstīja:arī interesē šitais, vai ir to 50eiro vērtsFashion rakstīja:M52b25 siemens vadības čipošana, interesē atsauksmes + un -
Kāds nezin e36 cup holdet etk number kāds ir šai detaļai?
1daligs nonemts no razosanas, tas otrais sastav no 5 dalam, ar to nebus 1 det.numura.. ap 200e viss kopa maksavitjazz rakstīja:Kāds nezin e36 cup holdet etk number kāds ir šai detaļai?
Tatad sastāv no 5 dažādiem part number,skaidrs! Paldies! Jā, 200e sālīti,kā nekā!Vladlen rakstīja:1daligs nonemts no razosanas, tas otrais sastav no 5 dalam, ar to nebus 1 det.numura.. ap 200e viss kopa maksavitjazz rakstīja:Kāds nezin e36 cup holdet etk number kāds ir šai detaļai?
Var bet jega no cipa bus tikai paris posti e36 forumaFashion rakstīja:kāpēc ar e95 nevar?Nylon rakstīja:biju pabraukājis ar tādu pirms un pēc čipošanasRuudolfs rakstīja: arī interesē šitais, vai ir to 50eiro vērts
tu runā par čipu kopumā vai arī ja liet tur 95to?
Fashion rakstīja: kāpēc ar e95 nevar?
neko sīkāk nezinu, pats personīgi neko tādu nečipoju
Nr 16,17,18,19vitjazz rakstīja:Tatad sastāv no 5 dažādiem part number,skaidrs! Paldies! Jā, 200e sālīti,kā nekā!Vladlen rakstīja:1daligs nonemts no razosanas, tas otrais sastav no 5 dalam, ar to nebus 1 det.numura.. ap 200e viss kopa maksavitjazz rakstīja:Kāds nezin e36 cup holdet etk number kāds ir šai detaļai?
http://ru.bmwfans.info/parts-catalog/E3 ... e_cubbies/
Manliekas AF kaut kur bija visu aprakstījis par MS 41 regulēšanu.
95.. E36 paredzeta 92-98 degvielai, ja sacipot tiesi uz 98 tad atskiriba uz stenda bus..salidzinot ar oem programu un 98 baka.. Bet ar dirsa power meraminstrumentu diezvai.. Var uz 95, bet tur bus tik maza atskeriba ka nav verts tam pasakumamFashion rakstīja:tu runā par čipu kopumā vai arī ja liet tur 95to?
sanāk ja čipo priekš e98 tad fizisku atšķirību es ar jutīšu, un kas tai brīdī notiek ar patēriņu un kādi riski ir?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1137
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- …