Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1137
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- …
- 2228
- chevron_right
no bmwpowerPatins rakstīja:DODAT MAN PĀREJAS NO 5X112 UZ 5X120
Varbūt kāds zin, lētu virpotāju?
crapworks
Patins rakstīja:
Par to naudu man tepat Cēsīs uzvirpos jaunas skaistas ar svaigām vītnēm utt.
Kurā vietā ?
Man gan jau ka arī pat lētāk uzvirpotu! Par parastajiem flanciem 10mm savālaikā samaksāju 20ls.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varbūt kādam ir cietā sakabe un var rīt izīrēt ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Sensors priekš airbag pasažierim, lai zin, ka kāds ir apsēdies krēslā un sadursmes brīdī izšautu airbagu
paldies jums 
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fmxnm.html
neskatoties uz sexigo haubi,kads shito dzive ir redzejis?
neskatoties uz sexigo haubi,kads shito dzive ir redzejis?
ar kompatu pa brugji
esmu redzējis, vizuāli atbaida uzlīmes, noplēšot vairs nebūtu tik sagurusi, braukājot izskatās ka motors vēl dzīvs ir, jāskatās dzīve salons utt.
Latvian drift un vatņiku haube. Tur gan jau divi saimnieki 
Ja tas vārds loga attiecināms uz bmw, tad diezvai bundža būs vesela! 
Beautiful Mechanical Wonder
Diski arī norūsējušiLaurix rakstīja:Ja tas vārds loga attiecināms uz bmw, tad diezvai bundža būs vesela!
[/quote][/quote]
[/quote]
Kurā vietā ?[/quote]
Priekuļu ielā 18/Rasmanis&Dankers pazīstams virspotājs, bet baigi nepatīk viņam tādi darbi ( sākumā, būs jānoklausās lekcija par to cik traki "sapisiis" vadāmību utt.
Slinks vienā vārrdā sakot.

Kurā vietā ?[/quote]
Priekuļu ielā 18/Rasmanis&Dankers pazīstams virspotājs, bet baigi nepatīk viņam tādi darbi ( sākumā, būs jānoklausās lekcija par to cik traki "sapisiis" vadāmību utt.
Nu vnk neredzu to vietu, kurā tie flanči pa 140 (lietoti) ir apzeltīti.ZzevsS rakstīja:Man gan jau ka arī pat lētāk uzvirpotu! Par parastajiem flanciem 10mm savālaikā samaksāju 20ls.
http://m.delfi.lv/latvija/article.php?id=45749344
Lool,pat delfos ir,tiem stiklu dauzītājiem nepaveicās mūsu dēļ,čoms taisijās ierakstīt vienam pa tāfeli par to stiklu bojāšanu un tieši pašiki piebrauca ;D Izskatijās,ka tie Dāņu gudrinieki ar galvām blieza tos stiklus ārā
Lool,pat delfos ir,tiem stiklu dauzītājiem nepaveicās mūsu dēļ,čoms taisijās ierakstīt vienam pa tāfeli par to stiklu bojāšanu un tieši pašiki piebrauca ;D Izskatijās,ka tie Dāņu gudrinieki ar galvām blieza tos stiklus ārā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1137
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- …
- 2228