Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- 1142
- …
- 1297
- chevron_right
kolēģim bija čipots 2.5, izbraucot jaudas atšķirību starp to kā gāja pirms čipošanas īsti nesajutu un to, ka degvielas patēriņš viņam mainijies neko nav teicis, tikai to, ka tagad lej e98 un tas ir dārgāks par e95 un ja vienkārsi pliks standarta čips, tad labāk nopērk visāru un nodzer tos 50eFashion rakstīja:sanāk ja čipo priekš e98 tad fizisku atšķirību es ar jutīšu, un kas tai brīdī notiek ar patēriņu un kādi riski ir?
Bet ja čips nāk komplektā ar citiem uzlabojumiem (izplūde u.t.t.) tad iespējams ir vērts
Ar uzlabojumie jau vajag individuali regulet, tas bus daudz dargakRPG rakstīja:kolēģim bija čipots 2.5, izbraucot jaudas atšķirību starp to kā gāja pirms čipošanas īsti nesajutu un to, ka degvielas patēriņš viņam mainijies neko nav teicis, tikai to, ka tagad lej e98 un tas ir dārgāks par e95 un ja vienkārsi pliks standarta čips, tad labāk nopērk visāru un nodzer tos 50eFashion rakstīja:sanāk ja čipo priekš e98 tad fizisku atšķirību es ar jutīšu, un kas tai brīdī notiek ar patēriņu un kādi riski ir?
Bet ja čips nāk komplektā ar citiem uzlabojumiem (izplūde u.t.t.) tad iespējams ir vērts
Dārgāk, bet ar jūtamu rezultātu, jeb jēdzīgi investēta nauda
Helllooo
Kur Rīgā iegādāties labu šuvju mastiku un grunti metinājuma apstrādei?
Gribu piesēdināt kompaktu, kā tur ar pakaļējo sēdināto atsperu garumiem no sedaniem/kupejām?
Nebūs tā ka pa augstu jo vieglāka aizmugure?
Es tev negribu samelot bet man liekas tas atsperes neder.... palabojiet ja kludosRONČIKS rakstīja:Gribu piesēdināt kompaktu, kā tur ar pakaļējo sēdināto atsperu garumiem no sedaniem/kupejām?
Pēc izskata jau līdzīgas, tapēc interesējos par garumiem. Vai arī no e30 jāmeklē?Martinsoon rakstīja:Es tev negribu samelot bet man liekas tas atsperes neder.... palabojiet ja kludos
Slēpts saturs: Parādīt
Atridi sedinatas no e30 nebus parteigumi. Un sedinajums bus tads ka noradiitsRONČIKS rakstīja:Pēc izskata jau līdzīgas, tapēc interesējos par garumiem. Vai arī no e30 jāmeklē?Martinsoon rakstīja:Es tev negribu samelot bet man liekas tas atsperes neder.... palabojiet ja kludosSlēpts saturs: Parādīt
Viss tur der. Ir bijušas kompaktam virsū atsperes gan no e36 gan e30 gan e46...Martinsoon rakstīja:Es tev negribu samelot bet man liekas tas atsperes neder.... palabojiet ja kludosRONČIKS rakstīja:Gribu piesēdināt kompaktu, kā tur ar pakaļējo sēdināto atsperu garumiem no sedaniem/kupejām?
Pats pirmsākumos speciāli meklēju kompakta koilas, pec tam bija poh, jo nekādu starpību nejutu un neredzēju.
Pēdējais labojis ZzevsS - 19 Jan 2017, 21:15, kopā labots 1 reizi.
Un kā mainās pakaļas augstums? +/- tāds pats kā lielajiem kuzaviem?ZzevsS rakstīja:Viss tur der. Ir bijušas kompaktam virsū atsperes gan no e36 gan e30 gan e46...
100% neatbildēšu jo bija dažādu izmēru diski utt, bet nekādu jūtamo starpību neredzēju.RONČIKS rakstīja:Un kā mainās pakaļas augstums? +/- tāds pats kā lielajiem kuzaviem?ZzevsS rakstīja:Viss tur der. Ir bijušas kompaktam virsū atsperes gan no e36 gan e30 gan e46...
Super, paldies!ZzevsS rakstīja:100% neatbildēšu jo bija dažādu izmēru diski utt, bet nekādu jūtamo starpību neredzēju.
Interesē iegūt gāzes sertifikātu, viss labi salikts un pa vietām, tikai prasās legalizēt!
PM!
PM!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kur var iegādāties alumīnija stieni metināšanai?
Iesakiet veikalu ,kur iegādāties
http://www.sanistal.lv/Pauwer rakstīja:Kur var iegādāties alumīnija stieni metināšanai?
]Helllooo
Kur Rīgā iegādāties labu šuvju mastiku un grunti metinājuma apstrādei?[/quote]
Kur Rīgā iegādāties labu šuvju mastiku un grunti metinājuma apstrādei?[/quote]
[/quote]matgaris rakstīja:]Helllooo
Autokrasas veikals uz kr. Valdemara. Talaak iegoglee
Rekur aizmuguree ir 40 sedinājums no protuning. Paredzētas bija kupejai. Viss der.RONČIKS rakstīja:Un kā mainās pakaļas augstums? +/- tāds pats kā lielajiem kuzaviem?ZzevsS rakstīja:Viss tur der. Ir bijušas kompaktam virsū atsperes gan no e36 gan e30 gan e46...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Autokrasas veikals uz kr. Valdemara. Talaak iegoglee[/quote]Martinsoon rakstīja:matgaris rakstīja:]Helllooo
Paldies!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- 1142
- …