Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1141
- 1142
- 1143
- 1144
- 1145
- …
- 2228
- chevron_right
Nav pazīstams, bet ir vesti, nav ko sliktu pateikt. Ja mēs domājam par to pašu.
Kā ir kā laukos?
Kā ir kā laukos?
Man čoms Jelgavā ļoooti labi pulē, tikai pagaidām tur rinda kādas 2 nedēļas. Ja interesē, uzmet PM, iedošu kontaktus.
Reku pāris viņa darbi:
Reku pāris viņa darbi:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pie Kristapa var vest, ja gribās fiksi un lēti, viņam tur ir konveijers.Dzhejs rakstīja:Pazīstams? Neko sliktu neteikšu, bet pagājušajā reizē viņš man plauktus nopulēja tā kā laukos. Iemesli neinteresē, vnk vairāk nevedīšu pie viņa.Jonjis rakstīja:Kādēļ nē?Dzhejs rakstīja: Tas čalis kas netālu no olimpijas neinteresē.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tās bildes absolūti neko neizsaka. Es savējos arī noliku saulē un spīdēja baigi smuki. Toties iekšmala tāda itkā ar fleksi un metāla ripu būtu pulējis.
Toreiz nebraucu pats diskiem pakaļ, netiku. Būtu braucis pats, gan jau būtu izrunājuši kapēc tā.
Ja pareizi atceros, viņš sūdzējās ka esot ar pulverkrāsu tas plaukts nokrāsots. Diskus pārkrāsoju pie ozo (no powera), tur krieviem ar lieliem burtiem pateicu, PLAUKTUS NEKRĀSOT, viņi vienalga nokrāsoja. Ko man vajadzēja darīt? kasīt nost?
Ja prasi par to naudu, tad izdari kārtīgi, un pie kājas cik tur krāsa ir vai nav virsū.
Toreiz nebraucu pats diskiem pakaļ, netiku. Būtu braucis pats, gan jau būtu izrunājuši kapēc tā.
Ja pareizi atceros, viņš sūdzējās ka esot ar pulverkrāsu tas plaukts nokrāsots. Diskus pārkrāsoju pie ozo (no powera), tur krieviem ar lieliem burtiem pateicu, PLAUKTUS NEKRĀSOT, viņi vienalga nokrāsoja. Ko man vajadzēja darīt? kasīt nost?
Ja prasi par to naudu, tad izdari kārtīgi, un pie kājas cik tur krāsa ir vai nav virsū.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Pa gabalu jau ok.Dzhejs rakstīja:Tās bildes absolūti neko neizsaka. Es savējos arī noliku saulē un spīdēja baigi smuki. Toties iekšmala tāda itkā ar fleksi un metāla ripu būtu pulējis.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.
Un pēc divām mazgāšanām tāpat paliek vēl lielakas švīkas
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Cik daudz jēga no tā super ideālā spoguļa ir (izņemot pirmo bildi, ko forumā ielikt), ja pēc pirmās mazgāšanas pēc izbrauciena pa lietu/dubļiem/smiltīm tas efekts jau nozūt..vismaz es hz kā/ar ko pēc tādiem izbraucieniem tos tīrīt/mazgāt... Pie tam ne katram diskam to iespējams panākt/tas efekts ir vienādi ilgs pats pa sevi...
d[-_-]b
Tad Tu gribi ieteikt man kur vest to plauktu nopulēt vai nē?ch. rakstīja:Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.
Man svarīgi arī lai iekšējā mala, kur beidzas pulējums neizskatās pēc krokodila zobiem.
Atkarīgs no alumīnija veida. Maniem ex diskiem arī pulējums švaki turējās un nepietika pāriet ar lupatiņu + pulējamo pastu, lai atgūtu spīdumu, kamēr citiem to atgūt ir elementāri.Dj Plosky rakstīja:Cik daudz jēga no tā super ideālā spoguļa ir (izņemot pirmo bildi, ko forumā ielikt), ja pēc pirmās mazgāšanas pēc izbrauciena pa lietu/dubļiem/smiltīm tas efekts jau nozūt..vismaz es hz kā/ar ko pēc tādiem izbraucieniem tos tīrīt/mazgāt... Pie tam ne katram diskam to iespējams panākt/tas efekts ir vienādi ilgs pats pa sevi...
Dzhejs - ar Ch minēto pulētāju viss ir tip top, viss kvalitatīvs arī tuvumā papētot
Kur meklējams? Cenas, kontakti?Kurlis rakstīja:Atkarīgs no alumīnija veida. Maniem ex diskiem arī pulējums švaki turējās un nepietika pāriet ar lupatiņu + pulējamo pastu, lai atgūtu spīdumu, kamēr citiem to atgūt ir elementāri.Dj Plosky rakstīja:Cik daudz jēga no tā super ideālā spoguļa ir (izņemot pirmo bildi, ko forumā ielikt), ja pēc pirmās mazgāšanas pēc izbrauciena pa lietu/dubļiem/smiltīm tas efekts jau nozūt..vismaz es hz kā/ar ko pēc tādiem izbraucieniem tos tīrīt/mazgāt... Pie tam ne katram diskam to iespējams panākt/tas efekts ir vienādi ilgs pats pa sevi...
Dzhejs - ar Ch minēto pulētāju viss ir tip top, viss kvalitatīvs arī tuvumā papētot
kaada cena par komektu apmeram?ch. rakstīja:Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.
70-160 eur atkarībā no izmēra, plaukta formas, oksīda daudzuma, dentiem utt. Standarta cena ir 100 eur par r17 diskiem ar parastu, taisnu plauktu bez mega oksīdiem utt. bet nu tur jāskatas pēc situacijas un vēlmēm par rezultātu.arnis87 rakstīja:kaada cena par komektu apmeram?ch. rakstīja:Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
bļ džekam rokas točna no dirsas neaug! 
Jup. Tikai tā kā viņam tas nav pamatdarbs, bet gan hobijs, pulē tikai pa nedēļas nogalēm, attiecīgi nav tā, ka atdod diskus un pēc 3 dienām dabon atpkaļ jau sapulētus.
Jāapbruņojas ar pacietību. 
Parasti ari izveidojas visai liela rinda. Tā kā šosezon nav nekur reklamējies, pagaidām priekšā ir tikai 3 komplekti.
Parasti ari izveidojas visai liela rinda. Tā kā šosezon nav nekur reklamējies, pagaidām priekšā ir tikai 3 komplekti.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja ir uz kā tos diskus griest, un tie ir bez riepām/nipeļiem (kas atdauza visus pirkstus), kā arī diski šāda tipa kā bildēs, tad tur nav ko mācēt, sapratu kad pats savus pulēju... :)Pjērs rakstīja:bļ džekam rokas točna no dirsas neaug!
d[-_-]b
Mhm. Arī ieienstalēt labu audio mašīnā nav ko mācēt, sapratu, kad sev mainīju maģīti. 8)Dj Plosky rakstīja:Ja ir uz kā tos diskus griest, un tie ir bez riepām/nipeļiem (kas atdauza visus pirkstus), kā arī diski šāda tipa kā bildēs, tad tur nav ko mācēt, sapratu kad pats savus pulēju... :)Pjērs rakstīja:bļ džekam rokas točna no dirsas neaug!
Citiem vārdiem sakot - ir starpība starp krasas nokasīšanu un panākšanu, lai tas aluminijs kaut ko spīd un kārtīgu disku pulēšanu. Sit mani ar slapju kaķi, bet neticēšu, ka Tavs pulējums sanāca kaut vai attāli līdzigs tam, kā sanāk čaļiem, kas ar to nodarbjas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja man būtu atvaļinājums, alus un kompānija, es arī pats nopulētu tos plauktus. Sanāktu sūdīgi, izdarītu vēlreiz. Pašam darīt un mācīties tomēr ir interesantāk.ch. rakstīja:Mhm. Arī ieienstalēt labu audio mašīnā nav ko mācēt, sapratu, kad sev mainīju maģīti. 8)Dj Plosky rakstīja:Ja ir uz kā tos diskus griest, un tie ir bez riepām/nipeļiem (kas atdauza visus pirkstus), kā arī diski šāda tipa kā bildēs, tad tur nav ko mācēt, sapratu kad pats savus pulēju... :)Pjērs rakstīja:bļ džekam rokas točna no dirsas neaug!
Citiem vārdiem sakot - ir starpība starp krasas nokasīšanu un panākšanu, lai tas aluminijs kaut ko spīd un kārtīgu disku pulēšanu. Sit mani ar slapju kaķi, bet neticēšu, ka Tavs pulējums sanāca kaut vai attāli līdzigs tam, kā sanāk čaļiem, kas ar to nodarbjas.
bet diemžēl man ir tikai alus un kopānija. Brīvais laiks nav
Hvz, 100eiro jau man liekas par traku par parasta taisna plaukta pulēšanu. Redzēs ko sarunāsim.
Ja rokas neaug no dirsas tad peec divien komplektiem jau jaasanaak chotka, nav tur dizhi ko maaceet tik tik daudz kaa nesteigties
Sent from Latvijas Pasts
Sent from Latvijas Pasts
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Fak, redz kur atkal tie diski. Ielikti pie "skaisti E36"
Nu, kapēc, kapēc man vajadzēja viņus ieraudzīt??
Nu, kapēc, kapēc man vajadzēja viņus ieraudzīt??
Noskaidroju
Kerscher CS
Kurš man dabūs tādus diskus?
Style5 atpūšas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1141
- 1142
- 1143
- 1144
- 1145
- …
- 2228