Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Jonjis
Ziņojumi: 898
Pievienojies: 01 Jūl 2011, 01:55
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 5

30 Mar 2015, 19:53

Nav pazīstams, bet ir vesti, nav ko sliktu pateikt. Ja mēs domājam par to pašu.
Kā ir kā laukos?
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

30 Mar 2015, 19:59

Man čoms Jelgavā ļoooti labi pulē, tikai pagaidām tur rinda kādas 2 nedēļas. Ja interesē, uzmet PM, iedošu kontaktus.

Reku pāris viņa darbi:
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.

30 Mar 2015, 20:01

Dzhejs rakstīja:
Jonjis rakstīja:
Dzhejs rakstīja: Tas čalis kas netālu no olimpijas neinteresē.
Kādēļ nē?
Pazīstams? Neko sliktu neteikšu, bet pagājušajā reizē viņš man plauktus nopulēja tā kā laukos. Iemesli neinteresē, vnk vairāk nevedīšu pie viņa.
Pie Kristapa var vest, ja gribās fiksi un lēti, viņam tur ir konveijers. :lol: Bet nu cik toreiz sapļāpājām, ja attiecīgi samaksā, tad piestrādā rūpīgāk.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Dzhejs
Ziņojumi: 689
Pievienojies: 16 Dec 2014, 14:16
Braucu ar: mīkstu jumtu

30 Mar 2015, 20:04

Tās bildes absolūti neko neizsaka. Es savējos arī noliku saulē un spīdēja baigi smuki. Toties iekšmala tāda itkā ar fleksi un metāla ripu būtu pulējis.

Toreiz nebraucu pats diskiem pakaļ, netiku. Būtu braucis pats, gan jau būtu izrunājuši kapēc tā.
Ja pareizi atceros, viņš sūdzējās ka esot ar pulverkrāsu tas plaukts nokrāsots. Diskus pārkrāsoju pie ozo (no powera), tur krieviem ar lieliem burtiem pateicu, PLAUKTUS NEKRĀSOT, viņi vienalga nokrāsoja. Ko man vajadzēja darīt? kasīt nost?
Ja prasi par to naudu, tad izdari kārtīgi, un pie kājas cik tur krāsa ir vai nav virsū.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
Dzhejs

30 Mar 2015, 20:08

Dzhejs rakstīja:Tās bildes absolūti neko neizsaka. Es savējos arī noliku saulē un spīdēja baigi smuki. Toties iekšmala tāda itkā ar fleksi un metāla ripu būtu pulējis.

Toreiz nebraucu pats diskiem pakaļ, netiku. Būtu braucis pats, gan jau būtu izrunājuši kapēc tā.
Ja pareizi atceros, viņš sūdzējās ka esot ar pulverkrāsu tas plaukts nokrāsots. Diskus pārkrāsoju pie ozo (no powera), tur krieviem ar lieliem burtiem pateicu, PLAUKTUS NEKRĀSOT, viņi vienalga nokrāsoja. Ko man vajadzēja darīt? kasīt nost?
Ja prasi par to naudu, tad izdari kārtīgi, un pie kājas cik tur krāsa ir vai nav virsū.
Pa gabalu jau ok.
Attēls
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
ch.

30 Mar 2015, 20:17

Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.

Un pēc divām mazgāšanām tāpat paliek vēl lielakas švīkas :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

30 Mar 2015, 20:20

Cik daudz jēga no tā super ideālā spoguļa ir (izņemot pirmo bildi, ko forumā ielikt), ja pēc pirmās mazgāšanas pēc izbrauciena pa lietu/dubļiem/smiltīm tas efekts jau nozūt..vismaz es hz kā/ar ko pēc tādiem izbraucieniem tos tīrīt/mazgāt... Pie tam ne katram diskam to iespējams panākt/tas efekts ir vienādi ilgs pats pa sevi...
d[-_-]b
Profila bilde
Dzhejs

30 Mar 2015, 20:21

ch. rakstīja:Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.

Tad Tu gribi ieteikt man kur vest to plauktu nopulēt vai nē? :D
Man svarīgi arī lai iekšējā mala, kur beidzas pulējums neizskatās pēc krokodila zobiem.
Profila bilde
Kurlis
Ziņojumi: 789
Pievienojies: 26 Feb 2013, 20:49

30 Mar 2015, 20:37

Dj Plosky rakstīja:Cik daudz jēga no tā super ideālā spoguļa ir (izņemot pirmo bildi, ko forumā ielikt), ja pēc pirmās mazgāšanas pēc izbrauciena pa lietu/dubļiem/smiltīm tas efekts jau nozūt..vismaz es hz kā/ar ko pēc tādiem izbraucieniem tos tīrīt/mazgāt... Pie tam ne katram diskam to iespējams panākt/tas efekts ir vienādi ilgs pats pa sevi...
Atkarīgs no alumīnija veida. Maniem ex diskiem arī pulējums švaki turējās un nepietika pāriet ar lupatiņu + pulējamo pastu, lai atgūtu spīdumu, kamēr citiem to atgūt ir elementāri.

Dzhejs - ar Ch minēto pulētāju viss ir tip top, viss kvalitatīvs arī tuvumā papētot
Profila bilde
Dzhejs

30 Mar 2015, 20:44

Kurlis rakstīja:
Dj Plosky rakstīja:Cik daudz jēga no tā super ideālā spoguļa ir (izņemot pirmo bildi, ko forumā ielikt), ja pēc pirmās mazgāšanas pēc izbrauciena pa lietu/dubļiem/smiltīm tas efekts jau nozūt..vismaz es hz kā/ar ko pēc tādiem izbraucieniem tos tīrīt/mazgāt... Pie tam ne katram diskam to iespējams panākt/tas efekts ir vienādi ilgs pats pa sevi...
Atkarīgs no alumīnija veida. Maniem ex diskiem arī pulējums švaki turējās un nepietika pāriet ar lupatiņu + pulējamo pastu, lai atgūtu spīdumu, kamēr citiem to atgūt ir elementāri.

Dzhejs - ar Ch minēto pulētāju viss ir tip top, viss kvalitatīvs arī tuvumā papētot
Kur meklējams? Cenas, kontakti?
Profila bilde
arnis87
Ziņojumi: 142
Pievienojies: 20 Jan 2014, 19:43
Braucu ar: Compact

30 Mar 2015, 20:45

ch. rakstīja:Katrā ziņā, čoms pulē ļoti kvalitatīvi, izņem visus dentus un oksīdus (ja materiāla biezums atļauj) utt. Kkādas mazas švīciņas mosh var redzēt, bet nu ja negrib tās, tad vienīgā opcija ir tā vibrohuiņa. Kvalitātes ziņā imho tāpat kā Image/El_camino.

kaada cena par komektu apmeram?
Profila bilde
ch.

30 Mar 2015, 21:21

arnis87 rakstīja:

kaada cena par komektu apmeram?
70-160 eur atkarībā no izmēra, plaukta formas, oksīda daudzuma, dentiem utt. Standarta cena ir 100 eur par r17 diskiem ar parastu, taisnu plauktu bez mega oksīdiem utt. bet nu tur jāskatas pēc situacijas un vēlmēm par rezultātu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

30 Mar 2015, 21:26

bļ džekam rokas točna no dirsas neaug! :super:
Profila bilde
ch.

30 Mar 2015, 21:45

Jup. Tikai tā kā viņam tas nav pamatdarbs, bet gan hobijs, pulē tikai pa nedēļas nogalēm, attiecīgi nav tā, ka atdod diskus un pēc 3 dienām dabon atpkaļ jau sapulētus. :lol: Jāapbruņojas ar pacietību. :lol:

Parasti ari izveidojas visai liela rinda. Tā kā šosezon nav nekur reklamējies, pagaidām priekšā ir tikai 3 komplekti. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

30 Mar 2015, 21:54

Pjērs rakstīja:bļ džekam rokas točna no dirsas neaug! :super:
Ja ir uz kā tos diskus griest, un tie ir bez riepām/nipeļiem (kas atdauza visus pirkstus), kā arī diski šāda tipa kā bildēs, tad tur nav ko mācēt, sapratu kad pats savus pulēju... :)
d[-_-]b
Profila bilde
ch.

30 Mar 2015, 22:09

Dj Plosky rakstīja:
Ja ir uz kā tos diskus griest, un tie ir bez riepām/nipeļiem (kas atdauza visus pirkstus), kā arī diski šāda tipa kā bildēs, tad tur nav ko mācēt, sapratu kad pats savus pulēju... :)
Mhm. Arī ieienstalēt labu audio mašīnā nav ko mācēt, sapratu, kad sev mainīju maģīti. 8)

Citiem vārdiem sakot - ir starpība starp krasas nokasīšanu un panākšanu, lai tas aluminijs kaut ko spīd un kārtīgu disku pulēšanu. Sit mani ar slapju kaķi, bet neticēšu, ka Tavs pulējums sanāca kaut vai attāli līdzigs tam, kā sanāk čaļiem, kas ar to nodarbjas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Dzhejs

30 Mar 2015, 22:11

ch. rakstīja:
Dj Plosky rakstīja:
Mhm. Arī ieienstalēt labu audio mašīnā nav ko mācēt, sapratu, kad sev mainīju maģīti. 8)

Citiem vārdiem sakot - ir starpība starp krasas nokasīšanu un panākšanu, lai tas aluminijs kaut ko spīd un kārtīgu disku pulēšanu. Sit mani ar slapju kaķi, bet neticēšu, ka Tavs pulējums sanāca kaut vai attāli līdzigs tam, kā sanāk čaļiem, kas ar to nodarbjas.
Ja man būtu atvaļinājums, alus un kompānija, es arī pats nopulētu tos plauktus. Sanāktu sūdīgi, izdarītu vēlreiz. Pašam darīt un mācīties tomēr ir interesantāk.
bet diemžēl man ir tikai alus un kopānija. Brīvais laiks nav :D
Hvz, 100eiro jau man liekas par traku par parasta taisna plaukta pulēšanu. Redzēs ko sarunāsim.
Profila bilde
LitrsALus
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 04 Apr 2012, 18:49
Braucu ar: Sierra
Atrašanās vieta: Cēsis

30 Mar 2015, 22:12

Ja rokas neaug no dirsas tad peec divien komplektiem jau jaasanaak chotka, nav tur dizhi ko maaceet tik tik daudz kaa nesteigties

Sent from Latvijas Pasts
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Profila bilde
Dzhejs

30 Mar 2015, 22:14

Fak, redz kur atkal tie diski. Ielikti pie "skaisti E36"

Nu, kapēc, kapēc man vajadzēja viņus ieraudzīt??
Attēls
Profila bilde
Dzhejs

30 Mar 2015, 22:23

Dzhejs rakstīja:Fak, redz kur atkal tie diski. Ielikti pie "skaisti E36"

Nu, kapēc, kapēc man vajadzēja viņus ieraudzīt??
Attēls

Noskaidroju :hahaha:

Kerscher CS

Kurš man dabūs tādus diskus? :lol:
Style5 atpūšas.