Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1146
- 1147
- 1148
- 1149
- 1150
- …
- 2228
- chevron_right
ir bijusi saskarsme diezgan bieži ar šāda gada gājuma mazdām, it īpaši 3ajām un 70% ir duršļakiZzevsS rakstīja:Peldētājs kkāds, vai kā var tik daudz rūsas dabūt?
et drošinātājs ir uz abām pusēm nevis atsevišķi uz katru pusi vai tad ne tā?
Nav bijusi saskarsme, bet vispār pēdējā laikā kaut kā daudz šīs paaudzes mazda3 un mazda6 ar rūsu drausmīgāku kā 20gadīgai nekoptai žurkai pamanu...HoodieBro rakstīja:ir bijusi saskarsme diezgan bieži ar šāda gada gājuma mazdām, it īpaši 3ajām un 70% ir duršļakiZzevsS rakstīja:Peldētājs kkāds, vai kā var tik daudz rūsas dabūt?
nejau drošinātājus skaties,bet pašā kastē apakšā,man bija tur vaina kad nedega pavarots un gabarītiRihisE36 rakstīja:et drošinātājs ir uz abām pusēm nevis atsevišķi uz katru pusi vai tad ne tā?
aa ok paldies paskatīšos
Gribēju dzirdēt Jūsu viedokli un pieredzi par taisno izplūdi. Daudzi saka, ka pilnībā taisnu nevar, jaatstāj kaut kāds bundulis, jo dzinējam, atgāzem vajag pretestību savādāk dzinējs nobeigsies, kaut vai es tam nepiekrītu. Un daudzi saka, ka vajag atstāt rezonatoru, jo ja viņu izgriež tad skaņa esot pretīga. 
vienu bunduli vajagadriftaelks rakstīja:Gribēju dzirdēt Jūsu viedokli un pieredzi par taisno izplūdi. Daudzi saka, ka pilnībā taisnu nevar, jaatstāj kaut kāds bundulis, jo dzinējam, atgāzem vajag pretestību savādāk dzinējs nobeigsies, kaut vai es tam nepiekrītu. Un daudzi saka, ka vajag atstāt rezonatoru, jo ja viņu izgriež tad skaņa esot pretīga.
Intresē, kāpēc tieši vajag vienu atstāt?bembis e36 rakstīja:vienu bunduli vajagadriftaelks rakstīja:Gribēju dzirdēt Jūsu viedokli un pieredzi par taisno izplūdi. Daudzi saka, ka pilnībā taisnu nevar, jaatstāj kaut kāds bundulis, jo dzinējam, atgāzem vajag pretestību savādāk dzinējs nobeigsies, kaut vai es tam nepiekrītu. Un daudzi saka, ka vajag atstāt rezonatoru, jo ja viņu izgriež tad skaņa esot pretīga.
Man 2iem auto ir bijusi taisnā izplūde + gala bundulis, un nekādu problēmu - kā arī ar normālu gala bunduli skaņa dievīga.
Sveiki! Vai Rumbulā kaut kas jau notiek pa vakariem?
Bez rezonatora nebūs aršana, uz šosejas širmis aizies no trokšņa, ja ir kāds braucis ar cauru gofru tad zinās, no gala bunduļa pilnībā atbrīvoties gan jau ka var, bet cik esmu dzirdējis labāk uzlikt kkādu sporta bunduli, kas ir ar taisnu caurplūsmu nevis default bunduļa zigzagu.
Būtībā sanāk, ka tie, kas saka, ka ja nebūs rezonators tad dzinējs nobeigsies, jo jābūt kādai pretestībai ir diršana?JorensHS rakstīja:Bez rezonatora nebūs aršana, uz šosejas širmis aizies no trokšņa, ja ir kāds braucis ar cauru gofru tad zinās, no gala bunduļa pilnībā atbrīvoties gan jau ka var, bet cik esmu dzirdējis labāk uzlikt kkādu sporta bunduli, kas ir ar taisnu caurplūsmu nevis default bunduļa zigzagu.
90% žurkām tas rezonātors ir tukšs, tad rodās jautājums kāda ir atšķirība starp taisnu trubu vai tukšu bunduli?
Neies kā vajag, bet ne jau dēļ tā nobeigsies.driftaelks rakstīja:Būtībā sanāk, ka tie, kas saka, ka ja nebūs rezonators tad dzinējs nobeigsies, jo jābūt kādai pretestībai ir diršana?JorensHS rakstīja:Bez rezonatora nebūs aršana, uz šosejas širmis aizies no trokšņa, ja ir kāds braucis ar cauru gofru tad zinās, no gala bunduļa pilnībā atbrīvoties gan jau ka var, bet cik esmu dzirdējis labāk uzlikt kkādu sporta bunduli, kas ir ar taisnu caurplūsmu nevis default bunduļa zigzagu.
Skaņa atšķirsies gan jau, pietam tukšā bundulī atgāzem pretestība būs nedaudz lielāka kā taisnā trubā.edzis rakstīja:90% žurkām tas rezonātors ir tukšs, tad rodās jautājums kāda ir atšķirība starp taisnu trubu vai tukšu bunduli?
Nu nedaudz noteikti jau būs
skati nedod ar taisnu trubudriftaelks rakstīja:Intresē, kāpēc tieši vajag vienu atstāt?bembis e36 rakstīja:vienu bunduli vajagadriftaelks rakstīja:Gribēju dzirdēt Jūsu viedokli un pieredzi par taisno izplūdi. Daudzi saka, ka pilnībā taisnu nevar, jaatstāj kaut kāds bundulis, jo dzinējam, atgāzem vajag pretestību savādāk dzinējs nobeigsies, kaut vai es tam nepiekrītu. Un daudzi saka, ka vajag atstāt rezonatoru, jo ja viņu izgriež tad skaņa esot pretīga.
Par skati tas loģiski. Vairāk tieši intresēja plusi un mīnusi par taisno izplūdi un kas ir patiesi un kas tikai baumas. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1146
- 1147
- 1148
- 1149
- 1150
- …
- 2228