Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1147
- 1148
- 1149
- 1150
- 1151
- …
- 2228
- chevron_right
+ var būt,ka labāk iesdriftaelks rakstīja:Par skati tas loģiski. Vairāk tieši intresēja plusi un mīnusi par taisno izplūdi un kas ir patiesi un kas tikai baumas.
- iespējams vēl sūdīgāk ies
- iespējams ,ka dzinējam kas notiks,ja pārspīlēs ar diametru
Es 90km nobraucu ar caurumu piksēs, pēdējos km bikses atdalījās un vilkās ar zondi vadā pa zemi.JorensHS rakstīja:Bez rezonatora nebūs aršana, uz šosejas širmis aizies no trokšņa, ja ir kāds braucis ar cauru gofru tad zinās, no gala bunduļa pilnībā atbrīvoties gan jau ka var, bet cik esmu dzirdējis labāk uzlikt kkādu sporta bunduli, kas ir ar taisnu caurplūsmu nevis default bunduļa zigzagu.
Jā, širmis vērās no tās skaņas, īpaši ja jāuzsāk, muzonu nebija jēga griezt skaļāk.
Tiem kam bijušas 100 % taisna truba(ar bunduli galā), cik daudziem tad motors ir nobeidzies no tā?bembis e36 rakstīja:+ var būt,ka labāk iesdriftaelks rakstīja:Par skati tas loģiski. Vairāk tieši intresēja plusi un mīnusi par taisno izplūdi un kas ir patiesi un kas tikai baumas.
man neviens,bet man bja turbo dzineji un ar 76mm diametru
atmoserai vajag kkadu pretsiedienu,bet nesmu dzirdejis ka kadreiz kadm delj ta dzinejs butu izbeidzoes ka taisnaa izplude
atmoserai vajag kkadu pretsiedienu,bet nesmu dzirdejis ka kadreiz kadm delj ta dzinejs butu izbeidzoes ka taisnaa izplude
ar kompatu pa brugji
parlaimi nevienam,bet mazums kasdriftaelks rakstīja:Tiem kam bijušas 100 % taisna truba(ar bunduli galā), cik daudziem tad motors ir nobeidzies no tā?bembis e36 rakstīja:+ var būt,ka labāk iesdriftaelks rakstīja:Par skati tas loģiski. Vairāk tieši intresēja plusi un mīnusi par taisno izplūdi un kas ir patiesi un kas tikai baumas.
Man te gan daudzi teikuši, ka taisnā truba dzinēju bojā un ka nobeigsies ar laiku. Kad prasu, kas tad īsti tiek bojāts dzinējam atbildi nesaņemu,cipruss18 rakstīja:man neviens,bet man bja turbo dzineji un ar 76mm diametru
nu es pat nevaru iedomaties,kas tas tieshi butu
piekritu ka jabut rezonatoram,jo bez vinja ir gruti braukt,parak skalja
man audi 90 ar 20vt dzineju bija un ar taisno izpludi,skanja bija smuka lidz bridim,kad braucu 700km ar vinju.nereali galva sapeja no tas skanjas vakaraa un notereti bija kkur pie 300ls bendzinaa

piekritu ka jabut rezonatoram,jo bez vinja ir gruti braukt,parak skalja
man audi 90 ar 20vt dzineju bija un ar taisno izpludi,skanja bija smuka lidz bridim,kad braucu 700km ar vinju.nereali galva sapeja no tas skanjas vakaraa un notereti bija kkur pie 300ls bendzinaa
ar kompatu pa brugji
pārāk viegli dzinējam izpūst atgāzesdriftaelks rakstīja:Man te gan daudzi teikuši, ka taisnā truba dzinēju bojā un ka nobeigsies ar laiku. Kad prasu, kas tad īsti tiek bojāts dzinējam atbildi nesaņemu,cipruss18 rakstīja:man neviens,bet man bja turbo dzineji un ar 76mm diametru
Es bikiņ parakājos internetā, pretspiediena trūkums radot labāku caurplūdi un jāšpricējot ekstra degviela, svādāk varot degmaisījums būt par liesu, kas radot ar papildus karstumu saistītās problēmas, kā arī ja neesot pretspiediena, tad pie zemiem apgriezieniem varot samazināties grieze.driftaelks rakstīja: Man te gan daudzi teikuši, ka taisnā truba dzinēju bojā un ka nobeigsies ar laiku. Kad prasu, kas tad īsti tiek bojāts dzinējam atbildi nesaņemu,
Nezinu cik daudz no tā ir patiesība, neesmu eksperts.
Labāka caurplūde tas nav tikai double vanussa gadijumā, kad ieplūdes un izplūdes vārsts ir vienu brīdi abi atvērti? Un pēc būtības labākai caurplūdei vajadzētu labāk dzesēt?JorensHS rakstīja:Es bikiņ parakājos internetā, pretspiediena trūkums radot labāku caurplūdi un jāšpricējot ekstra degviela, svādāk varot degmaisījums būt par liesu, kas radot ar papildus karstumu saistītās problēmas, kā arī ja neesot pretspiediena, tad pie zemiem apgriezieniem varot samazināties grieze.driftaelks rakstīja: Man te gan daudzi teikuši, ka taisnā truba dzinēju bojā un ka nobeigsies ar laiku. Kad prasu, kas tad īsti tiek bojāts dzinējam atbildi nesaņemu,
Nezinu cik daudz no tā ir patiesība, neesmu eksperts.
Sveiki, kāds var mani apgaismot, kas tiek savienots ar tiem diviem kontaktiem, kas apvilkti bildē? Kad viņus atvienoju, tad pazūd bedres uzrāvienā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis rstarts - 04 Apr 2015, 14:28, kopā labots 1 reizi.
e36 320i touring `96
e46 318d touring `03
e46 318d touring `03
Zondes.
Fuck.. Bet nu paldies par atbildi!
e36 320i touring `96
e46 318d touring `03
e46 318d touring `03
e46 iemainīt pret e36 kupeju?
Drausmīgi grūti.
Visi domā,ka cenšas ko iesmērēt ja no jaunāka modeļa kāpj vecākā.
Ko lai atbild?:D
Drausmīgi grūti.
pasaki,ka var aizdzīt viņa klātbūtnē uz servi pārbaudītFujaks. rakstīja:e46 iemainīt pret e36 kupeju?
Drausmīgi grūti.![]()
Tas pats, kas, ja ieliec pa dārgu, neviens nepērk, ieliec pārāk lēti, arī nepērk, jo domā, ka tur kaut kas nav kārtībā.Fujaks. rakstīja:e46 iemainīt pret e36 kupeju?
Drausmīgi grūti.![]()
Tā vot ir 
Cik man zināms, visiem dzinējiem ir fāzu pārsedze, kad vaļā ir gan ieplūde, gan izplūde.driftaelks rakstīja: Labāka caurplūde tas nav tikai double vanussa gadijumā, kad ieplūdes un izplūdes vārsts ir vienu brīdi abi atvērti? Un pēc būtības labākai caurplūdei vajadzētu labāk dzesēt?
chappy rakstīja:Cik man zināms, visiem dzinējiem ir fāzu pārsedze, kad vaļā ir gan ieplūde, gan izplūde.driftaelks rakstīja: Labāka caurplūde tas nav tikai double vanussa gadijumā, kad ieplūdes un izplūdes vārsts ir vienu brīdi abi atvērti? Un pēc būtības labākai caurplūdei vajadzētu labāk dzesēt?
This!!! un punkts.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1147
- 1148
- 1149
- 1150