Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 539
- chevron_right
Pats pagājušoziem nolaidu 1-5cm gar koku ar senča Passātu jo purnu izstūma... Zināma sajūta, labi, ka tur tas sniegs un viss OK.
Izskatās, ka kāds no E36.lv ir bijis atvadīties no ''BB brokastīm''.
Izskatās, ka kāds no E36.lv ir bijis atvadīties no ''BB brokastīm''.
SunCoast Customs IIIM
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
traki smuks tev tas e46 ir/būs
isteniba nebij parak liels satraukums. bij ta pagriez galvu a tur koks un lauka bij jarausas pa blakussedetaja pusi viss ok, skades nekadas bampers jau ziemas sakuma saskadets un uz pavasari liksies jauns.tomens1 rakstīja:Kājas stīvas gan jau. Uhh, vari nopūsties. uhh, Paldies dievam, ka viss labi iznāca. Kupena jau nenoskādēja neko ne?
nez, tiešām nez. Man domas mainās katru dienu.erda rakstīja:netirgosi 46-to vairāk, braukās gan ar e36/ e46?ch. rakstīja:Daily driver'am piemērīju vasaras tupeles!
nevaru sagaidīt pavasari, lai var mest pie zemes
bet nu pa lielam jā. tas e46 ikdienai (ar nosacījumu, ka nav slidens segums) ir ļoti naiss. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Un kas tad vainas e46 un slidenam segumam? (nerunāsim par šosejām)
Jap CPL filtrs...korsa rakstīja:Vaitad Tu šiem māksliniekiem esi redzējis kādu dabīgu, nesašopotu bildiFinks rakstīja:Bilde smuka , CPL filtrs vai fotožops?princesspoison rakstīja: bijaam pie juurinjas
automāts un bezbloķis - ar tādu kombo pabraukājot pa sniegu, ledu utt normāli bez nerviem var palikt.STUDENTS rakstīja:Un kas tad vainas e46 un slidenam segumam? (nerunāsim par šosejām)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pieļauju domu ka tev 46ajam nāk ari ASC kas vēl piepalīdz ziemā nervus čakarēt ja nav izslēgts un pēkšņi grib kkur ielikt šķērsām vai atrak parbraukt pāri krustojumam. Tas no savas pieredzes
Taisni 100% var izraut , ja neatslēdz. :d man touringam jārubī arā viņš. Sākumā nesapratu, kāpēc tā gurst un reāli taisnajā brauc DDKV_ rakstīja:Pieļauju domu ka tev 46ajam nāk ari ASC kas vēl piepalīdz ziemā nervus čakarēt ja nav izslēgts un pēkšņi grib kkur ielikt šķērsām vai atrak parbraukt pāri krustojumam. Tas no savas pieredzes
nu es jau par to pašu rakstīju, the same sh@#$it
auzās toč var iebraukt. Vienu reizi jau neatslēdzu viņu, neskatoties ierubiju sēdekļa apsildi nevis asc izslēdzu. Nebija labiKV_ rakstīja:nu es jau par to pašu rakstīju, the same sh@#$it
Nu gan jus dodat, par to ACS, taa ir laba shtele it sevisci ziema vai uz slapja, vnk vajag pirkt auto ar dzineju, nevis bez.tomens1 rakstīja:Taisni 100% var izraut , ja neatslēdz. :d man touringam jārubī arā viņš. Sākumā nesapratu, kāpēc tā gurst un reāli taisnajā brauc DDKV_ rakstīja:Pieļauju domu ka tev 46ajam nāk ari ASC kas vēl piepalīdz ziemā nervus čakarēt ja nav izslēgts un pēkšņi grib kkur ielikt šķērsām vai atrak parbraukt pāri krustojumam. Tas no savas pieredzes
Sanslide tas jau ir cits jautajums, vnk izrbuii un slipee
Lai nav offtopic, rekur mans kaplis
Ev fanāt, ķer granāt.
Protams, ka ja gribi braukt pa slidenu ceļu tā, lai līkumā neaptinās, tad ASC laba štelle, bet te runāja par to, ka ja grib plakaniski iet vai ātrāk no krusta aizbraukt, ja sanāk aizmirst izslēgt viņu.
Uz slidenas shosejas labak ar asc manuprat, pa pilsetu ja dzilsh sniegs labak bez.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 539