Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1154
- 1155
- 1156
- 1157
- 1158
- …
- 1297
- chevron_right
Paga,paga,paga, vecīt. Kam ir domāts forums? Lai apjātu cilvēkus,kuriem (pēc idejas) tāpat kā Tev e36 ir sirdslieta? Es uzskatu,ka forums un tā tirgus sadaļa ir domāta lai "savējiem" pārdotu lētāk nekā var atrast šrotā vai ss.lv. Tā jau ir naturāla diršana. Un vai tik pats to cd43 nemeklēji pa 150 eiro mēneša garumā un tagad ieslēdz varku uz forumistiem? Es saprotu, ka var apjāt perekupus vai stulbus tīņus, bet ne jau forumistus,kurus visus vieno viena lieta (pēc idejas).Martinsoon rakstīja:noormala valsts - normalas cenas tikai seit foruma visi grib lai visu dod pavelti - es ari kaulejos utt bet tas hobija limeni , bet apzinos ka 2.8 dzelzis maksa min.550eInferno rakstīja:Jā, tirgus pie mums ir sapists, bet neko darīt, tādā valstī dzīvojam. Kamēr atradīsies cilvēki, kuri ir gatavi par nojātiem 2.8 maksāt 700e un par 2.5 kolektoru 120e, tikmēr torgaši un šrotisti tās detaļas arī tirgos pa tādām cenām. Kā saka, ir aitas - ir cirpēji. 700-800e vispār ir stipri neadekvāts cipars par parasto 2.8, ņemot vērā to, ka pa 300-400e (vismaz kādreiz varēja, tagad neesmu pētījis) jau var paņemt M52 dubļuvanosu vai M54B22/B25, kurš iet daudz labāk un swapojas gandrīz bez jebkāda čakara. Piemet vēl sotaku un paņem B30, kuram ir stipri lielāks potenciāls.KA-91 rakstīja:
Latvijā maksā Tāpat kā sapuvis 316 ar 2.8 - 2k
Manas garās lirikas īsais saturs - ja kāds grib šeit kādu apjāt un diktēt crazy cenas - tinies prom no šī foruma pats, vai arī es palīdzēšu.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Viss, veči, pizda mums irmaartyd rakstīja: Manas garās lirikas īsais saturs - ja kāds grib šeit kādu apjāt un diktēt crazy cenas - tinies prom no šī foruma pats, vai arī es palīdzēšu.
Ja, b28 swaps maksā 700-800e un pirms pāris gadiem maksāja uz pusi, tad reāli arī e39 vajadzētu palikt dārgākiekm (jo tieši dīuastoņ sastopami lielākoties e39). Paši pricēji uzsit ciparu.
Un te teica, ka e36 daļas paliek dārgākas, protams nedaudz, jo tā ir 27 gadus veca mašīna, kura ir lētākā no pieejamām rwd, kuru daudzi jaunieši grib iegūt savā īpašumā un tie kam "paveicas" arī viņas sit un lauž, pēc tam taisa vai vispirms taisa un tāpēc liels noiet pēc detaļām. Bet vienīgais kas no tā visa būs vērtīgs, tad tie ir dzīvi (kuri no apakšas neizskatās kā LV ceļi-salāpīti) eksemplāri ar lielmotoriem(kuri tur atrodas no rūpnīcas), EmmMpakām un ar "aprīkojumu". un protams emMas. protams, ar nepārliktām stūrēm un tā kaut kā.
Vēl iespējams cenas celsies reduktoriem, jo ja kādam vajadzēs mainīt reduktoru, tad nebūs iespējams viņu dabūt, jo viņi visi būs sametiāti
Un te teica, ka e36 daļas paliek dārgākas, protams nedaudz, jo tā ir 27 gadus veca mašīna, kura ir lētākā no pieejamām rwd, kuru daudzi jaunieši grib iegūt savā īpašumā un tie kam "paveicas" arī viņas sit un lauž, pēc tam taisa vai vispirms taisa un tāpēc liels noiet pēc detaļām. Bet vienīgais kas no tā visa būs vērtīgs, tad tie ir dzīvi (kuri no apakšas neizskatās kā LV ceļi-salāpīti) eksemplāri ar lielmotoriem(kuri tur atrodas no rūpnīcas), EmmMpakām un ar "aprīkojumu". un protams emMas. protams, ar nepārliktām stūrēm un tā kaut kā.
Vēl iespējams cenas celsies reduktoriem, jo ja kādam vajadzēs mainīt reduktoru, tad nebūs iespējams viņu dabūt, jo viņi visi būs sametiāti
varbūt kāds zin ka pareizi atvienot aktivo oģļu bunduli vai ar ko viņu var aizvietot jo noņemts nost un noglušītas trubas baka rodas spiediens ?
Pańem šrotā no svaigāka auto -e46
veči labākam fitmentam uz 10collu et20 plata diska kādu gumiju labāk maukt virsū? nevaru izdomāt 205/35 nebūs par traku? vai labāk likt 215/40?
215/40Artūrs O_o rakstīja:veči labākam fitmentam uz 10collu et20 plata diska kādu gumiju labāk maukt virsū? nevaru izdomāt 205/35 nebūs par traku? vai labāk likt 215/40?
labāk jau 225/40. Viss atkarīgs ko gribi sasniegt
https://tyrestretch.com
Bet nu, es teiktu vismaz 215/40
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda rakstīja:https://tyrestretch.com
Jup tas ir tas uz kā apstājos
Varbuut kaads izgatavo un paardod prieksheejo glaazzu atsaites, vai zin kur vinjas var nopirkt!
Www.933motorsport.lvbush rakstīja:Varbuut kaads izgatavo un paardod prieksheejo glaazzu atsaites, vai zin kur vinjas var nopirkt!
Blast.lv, KristapsDWalkman rakstīja:Kurs nodarbojas ar disku pulesanu un kadas cenas?
RENIO rakstīja:labāk jau 225/40. Viss atkarīgs ko gribi sasniegt
Nebus strech ar tadu izmeru
ar kompatu pa brugji
Šis īstais numurs "33321136311" aizmugurējo bukšu, kas sliekšņos atrodas ?
KristapsAZzevsS rakstīja:Blast.lv, KristapsDWalkman rakstīja:Kurs nodarbojas ar disku pulesanu un kadas cenas?
Varu pamēģināt pārprogrammēt spido, ja interesē.Markitans rakstīja:sveiki varbūt kads zin ka parslēgt odometram blakus miles uz km????
Skatē izgāza par palielinātu eļļas noplūdi no motora (transmisijas), kur csdd tuvumā iespējams motoru nomazgāt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1154
- 1155
- 1156
- 1157
- 1158
- …
- 1297