Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1156
- 1157
- 1158
- 1159
- 1160
- …
- 2228
- chevron_right
ķīnieši baltkrieviem http://autonews.autoua.net/novosti/1001 ... i-kab.html
Varbūt kāds var izpalīdzēt un paskatīt vai nav 33 KODA sekretkas pāreja? vajadzētu tik cik atskrūvēt tās skrūves.
17 zobi. vizuāli bildēs. kodu var atrast iekš tā trijstūrīša augšpusē, vismaz sev skrāpējot atradu.
17 zobi. vizuāli bildēs. kodu var atrast iekš tā trijstūrīša augšpusē, vismaz sev skrāpējot atradu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nau gadijumaa 35? Ir sada te ja gadijuma kas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Kur var normāli nohostēt bildes ?
Man bilžu izmēri ir 12mb un nekur LV hostos īsti neņem pretī
Man bilžu izmēri ir 12mb un nekur LV hostos īsti neņem pretī
Skairds ka nevienam nevajag tos palagus 
Kāds tur brīnums? Ja taisies to palagu postot forumā, tad lūdzu slēdz ārā savu datoru! 
Ieej kaut paintā un samazini bildi, ja tev nekā cita nav.
Ja gribi tāpat, tad iemet visu .rar un failiem.lv
Ieej kaut paintā un samazini bildi, ja tev nekā cita nav.
Ja gribi tāpat, tad iemet visu .rar un failiem.lv
Man mobilais telefons taisa bildes 3264x2448 izšķirtspējā, bet likt tāda izmēra palagus forumā ir vienkārši nepieklājīgi un kaitinoši 
Arī nesaprotu, kāda h pec jāliek 12mb bildes forumā. Forumam mierīgi pietiks pat nepilns 1 mb
crapworks
Bet man kamera tādas uztaisa.tad pasaki kā var samazināt bildi nezaudējot kvalitāti un viss 
Es jau ieliku autoexotic topika bildes,vins kka samazinaja izmeru ka rezultata bildes pec suda izskatās!
Es jau ieliku autoexotic topika bildes,vins kka samazinaja izmeru ka rezultata bildes pec suda izskatās!
https://pixlr.com/Mlinarts rakstīja:Bet man kamera tādas uztaisa.tad pasaki kā var samazināt bildi nezaudējot kvalitāti un viss
http://www.ebay.de/itm/121620937318?ssP ... 1555.l2649
Say whaaattt?
Nezināju, ka e36tajam navigācija nākusi.. Vai arī tā ir normāla ekstra? 
Say whaaattt?
Tātad 12mb bildei ir ļoti liela rezolūcija, skatoties viņu caur šaujamlūku, kvalitāte nemainās 1 5 20 200 vai 2000mb viņa aizņems.
Pieņemsim tava bilde ir 1920x1080pikseļi oriģināli, kas aizņems visu tavu ekrānu.
Samazinot šo bildi uz 700x500px un uzliekot uz viņu pa visu ekrānu, tev liksies, ka zudusi kvalitāte, jo pikseļi tur jau nu ir par maz priekš tā laukuma. Bet ja to pašu samazināto bildi atvērsi pa pus ekrānu, atkal viņa liksies labas kvalitātes.
Forumā tu tāpat nevari ievietot tik milzīgu bildi, jo foruma kopējais platums ir 980 pikseļi un laukums, kurā tu vari ievietot bildi ir 700 pikseļi platumā. Tātat visas bildes vari droši samazināt līdz 700 pikseļiem platumā un viņas tev aizņems ap 300kb atkarībā kādā formātā tu viņas saglabāsi. Nekāda kvalitāte tev nepazudīs, jo te nav starpība vai tava bilde ir 4309243px plata vai 700px plata, jo viņu tāpat forums nerādīs lielāku par 700px platumā.
Ataisi savu bildi kaut paintā, augšā uzspied resize un ieraksti platumu 700px un miers mājā, tad ieej kādā vietā kur hostē bildes un iemet tur visu. es personīgi izmantoju www.lejup.lv
Protams es nerekomendēju to darīt paintā, bet ja tev nekā cita nav, tad paliec pie tā paša
Pieņemsim tava bilde ir 1920x1080pikseļi oriģināli, kas aizņems visu tavu ekrānu.
Samazinot šo bildi uz 700x500px un uzliekot uz viņu pa visu ekrānu, tev liksies, ka zudusi kvalitāte, jo pikseļi tur jau nu ir par maz priekš tā laukuma. Bet ja to pašu samazināto bildi atvērsi pa pus ekrānu, atkal viņa liksies labas kvalitātes.
Forumā tu tāpat nevari ievietot tik milzīgu bildi, jo foruma kopējais platums ir 980 pikseļi un laukums, kurā tu vari ievietot bildi ir 700 pikseļi platumā. Tātat visas bildes vari droši samazināt līdz 700 pikseļiem platumā un viņas tev aizņems ap 300kb atkarībā kādā formātā tu viņas saglabāsi. Nekāda kvalitāte tev nepazudīs, jo te nav starpība vai tava bilde ir 4309243px plata vai 700px plata, jo viņu tāpat forums nerādīs lielāku par 700px platumā.
Ataisi savu bildi kaut paintā, augšā uzspied resize un ieraksti platumu 700px un miers mājā, tad ieej kādā vietā kur hostē bildes un iemet tur visu. es personīgi izmantoju www.lejup.lv
Protams es nerekomendēju to darīt paintā, bet ja tev nekā cita nav, tad paliec pie tā paša
Pēdējais labojis edzis - 12 Apr 2015, 21:59, kopā labots 1 reizi.
Vienigais ko es zinu. Ka ir originala magnetola, kurai ari ir GPS, bet sito pirmo reizi redzu :ODeiko rakstīja:http://www.ebay.de/itm/121620937318?ssP ... 1555.l2649
Say whaaattt?Nezināju, ka e36tajam navigācija nākusi.. Vai arī tā ir normāla ekstra?
Tie, kas būs lasijuši dogmas topiku, ar šo verķi jau būs iepazinušies ;DLomax rakstīja:Vienigais ko es zinu. Ka ir originala magnetola, kurai ari ir GPS, bet sito pirmo reizi redzu :ODeiko rakstīja:http://www.ebay.de/itm/121620937318?ssP ... 1555.l2649
Say whaaattt?Nezināju, ka e36tajam navigācija nākusi.. Vai arī tā ir normāla ekstra?
Šis ir perfekts! Tik es klimu liktu virs obc 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1156
- 1157
- 1158
- 1159
- 1160
- …