Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1157
- 1158
- 1159
- 1160
- 1161
- …
- 2228
- chevron_right
Šodien uzzināju ka touringa un sedana aizmugurējo durvju apšuvumi nav gluži identiski 
A ko tajā ekrānā skatīsies? Tikai navigācijai diezgan bezjēdzīgi, ja porņukus var tad varbūt vēl jēga
A ko tajā ekrānā skatīsies? Tikai navigācijai diezgan bezjēdzīgi, ja porņukus var tad varbūt vēl jēga
gan jau maksā ar lieliski
Dogmas topiks drīzāk jau ir jāstudē..edzis rakstīja:Tie, kas būs lasijuši dogmas topiku, ar šo verķi jau būs iepazinušies ;DLomax rakstīja:Vienigais ko es zinu. Ka ir originala magnetola, kurai ari ir GPS, bet sito pirmo reizi redzu :ODeiko rakstīja:http://www.ebay.de/itm/121620937318?ssP ... 1555.l2649
Say whaaattt?Nezināju, ka e36tajam navigācija nākusi.. Vai arī tā ir normāla ekstra?
Lomax ieliktais labs!
http://www.mybimmer.net/e36carpclcd.htm
nu 125 $ nezinu cik var ticet sitai lapai
nu 125 $ nezinu cik var ticet sitai lapai
Kā man patīk. Cilvēks pļūta visādus brīnumus pat nezinot kā ir dzīvē. Bet jābūt tolerantam un jāļauj ticēt viņa sapņiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kas un kur pļūta? Cilvēkam jāzin, lai var fiksi loperamīdu vai aktivēto ogli iedzert..ValtersZ rakstīja:Kā man patīk. Cilvēks pļūta visādus brīnumus pat nezinot kā ir dzīvē. Bet jābūt tolerantam un jāļauj ticēt viņa sapņiem.
- ikey07
UK man liekas varetu butikey07 rakstīja:Kurai valstij ir šitāda nummura zīme ?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fixll.html
Skandināvija točna..ikey07 rakstīja:Kurai valstij ir šitāda nummura zīme ?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fixll.html
Ir te kadam Driver nummurs tas kas ar elektroniku njemaas Riga???
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Vispār ja nemaldos, tad tās ir Gruzijas nummurzīmes
Un ja kas, tad tas auto putnu ielas šrotā laukā jau pusotru gadu stāv. Šaubos, ka tā mašīna ir tās cenas vērta, tur gagārinu šrots
Un ja kas, tad tas auto putnu ielas šrotā laukā jau pusotru gadu stāv. Šaubos, ka tā mašīna ir tās cenas vērta, tur gagārinu šrots
Vrb šeit kāds atbildes.
.. ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man
riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda
manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu
sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka
dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds
tam logam garastāvoklis.
.. ČAu. Diez gan steidzmi. Ir tāda lieta, ka man
riit jaiet skate savai žurciņai. Un nestrāda
manā pusē logs. kupejai. Vrb kāds zin kā viņu
sataisiit !? Vai kpc nestrādā !? Jo ir tā ka
dažreiz strādā un dažreiz nē, apmēram kāds
tam logam garastāvoklis.
@ Andžiņja, moš nemaz tev nebaudīs logus, vismaz cik esmu bijis skatēs ar mammas/brāļa/savu mašīnu, logu strādāšanu nebaudīja
@byrbyr, tā jau likās, jo ssā viņš ar ilgu laiku stāv jau.
bet tā jau smuks.
@byrbyr, tā jau likās, jo ssā viņš ar ilgu laiku stāv jau.
- ikey07
@ ikey07 nu jā tas arī ļoti iespējams.
, bet vairāk ir cerība uz to ka kādam ir lielāka pieredze uz to visu un viņš man varētu pastāstiit iespējamās problemas. Ja nē ir grūtiibas ar durvju aizvēršanu. 
@Andžinja Iespējams,ka baudīs..Jo user Nixon jaunajā video,viņi iestutēja divnieku par to! 
Nevarētu problēma būt tajā, ka kaut kur pa ceļam zūd kontakts? Pārbaudi visus vadus, tad slēdzi, tad ja viss izskatās zbis tad laikam motorītis pie vainasAndžiņja rakstīja:@ ikey07 nu jā tas arī ļoti iespējams., bet vairāk ir cerība uz to ka kādam ir lielāka pieredze uz to visu un viņš man varētu pastāstiit iespējamās problemas. Ja nē ir grūtiibas ar durvju aizvēršanu.
sofera logam jastrada, par parejiem laikam vienalga
Visticamāk, ka ar el. kaut kas, varbūt motoriņš mirst?Andžiņja rakstīja:@ ikey07 nu jā tas arī ļoti iespējams., bet vairāk ir cerība uz to ka kādam ir lielāka pieredze uz to visu un viņš man varētu pastāstiit iespējamās problemas. Ja nē ir grūtiibas ar durvju aizvēršanu.
Nu pagāšreiz neskatījās logu. vrb tpc ka bija atvērts un strādāja. ;D , Ir tā ka, kad tu spied podziņu var dzirdēt kā motoriņs grib kko dariit. Un tas ka dažreiz viņš pats no sevis sak stradat. Tpc es vairak gribētu ticēt ka vaina ir vados.
Bet uzmini nu kurā vadā ! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1157
- 1158
- 1159
- 1160
- 1161
- …