Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1158
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162
- …
- 1297
- chevron_right
*4 nedēļa
vitjazz rakstīja:Kāda figa pēc cik tur to mm,nav veca tā riepa.2014.gada 4 mēnesis. Cilvēki vālē ar desmitgadīgām riepām
pamegini uzspridzinat jaunu riepu un kaut 14 gada! un tad saki kko.
2014 un ceturta nedelja. Janvaris.vitjazz rakstīja:Kāda figa pēc cik tur to mm,nav veca tā riepa.2014.gada 4 mēnesis. Cilvēki vālē ar desmitgadīgām riepām
Nu 1duen redzes kas un kaa.varbut ka nemaz nevares.ka bus ta bus
ar kompatu pa brugji
Jā,nedēļa,sorry. Autocorrect stranaiskasp1js rakstīja:*4 nedēļa
Es par spridzināšanu kko ieminējos??? Ja saki,ka veca,tad saki par tām,kuras tādas ir,nevis maldini...AndzaK_LV rakstīja:vitjazz rakstīja:Kāda figa pēc cik tur to mm,nav veca tā riepa.2014.gada 4 mēnesis. Cilvēki vālē ar desmitgadīgām riepām
pamegini uzspridzinat jaunu riepu un kaut 14 gada! un tad saki kko.
nu es sev uz rondeliem uzmociju uz 9j diska 205/40 ari kkada 14 gada riepu. biki nopisamies dabujam virsu, saputam 3barus ieksa lai nebortejas nost, nobraucu ap 25km pa pilsetu un nospraga nost tpc ari saku kad bus dirsaaaa, moz paveiksies tevcipruss18 rakstīja:Nu 1duen redzes kas un kaa.varbut ka nemaz nevares.ka bus ta bus
Nuuuuu tad jus kko neta tur sabortejat jo man iz j10 205/40 pat ar sanslidem nebortejaas nost
ar kompatu pa brugji
gaan jau ar zarnam uz aru uzbortejam!cipruss18 rakstīja:Nuuuuu tad jus kko neta tur sabortejat jo man iz j10 205/40 pat ar sanslidem nebortejaas nost
man uz kabra bija 11j stīliji ar 215/45 uzdabūju virsū un maucu visu vasaru un viss bija pilnībā kārtībā ar spiedienu 3 bar
kādu eļLu labāk liet iekš M50B20?
10w-40Markitans rakstīja:kādu eļLu labāk liet iekš M50B20?
5w-40
Kā būs uz 8j platiem diskiem 215/40 riepas?
Kura gada? Ja ir EWS, tad tas ir startera relejs.MareksB rakstīja:Tátad, nevaru nekur atrast startera releju atrasanas vietu, BMW e36 compact 1.6(m43b16) cik péc arzemju foruma teiktá, vins atrodas zem panela, bet konkretak varbut kads zin? HELP
Neesi paņēmis remkomplekta šāles?VonVoss rakstīja:Jautajums tiem kas ir parjaukusi motorus.
M52 alu bloks, jaunas sales klokenei, liekot klokeni ieksha un uzliekot kaklinus klokis negriezas vispar, kur meklet problemu?
klokene nav taisnaVonVoss rakstīja:Jautajums tiem kas ir parjaukusi motorus.
M52 alu bloks, jaunas sales klokenei, liekot klokeni ieksha un uzliekot kaklinus klokis negriezas vispar, kur meklet problemu?
bloks nav taisns
kaklini sajaukti vai no cita bloka
Sveiki, tēma sāpīga- SLIEKŠŅI
ir izpuvusi grīda (reāli caurumi), vajag mainīt viņu, tādēļ varētu kāds pateikt kur varētu nopirkt sliekšņus žurkai (esmu mājaslapas atradis utt, bet varbūt kādam ir kāda pieredze ar to kur pirkt utt), pluss varbūt šeit ir kāds uztaisījis topiku ar to visu, ka ir mainījis sliekšņus, es nevaru vairs atrast, varētu arī linku iemest, lai zinu kas un kā, gribu no miroņiem izcelt žurku, apņēmība ir uz visiem 100
P.s. visus negatīvi noskaņotos, lūdzu šo postu laist garām un pat nemēģināt te kaut ko stāstīt, ka nav jēgas un blabla, gudroties varat savas mammas priekšā, ja neesat izauguši
ir izpuvusi grīda (reāli caurumi), vajag mainīt viņu, tādēļ varētu kāds pateikt kur varētu nopirkt sliekšņus žurkai (esmu mājaslapas atradis utt, bet varbūt kādam ir kāda pieredze ar to kur pirkt utt), pluss varbūt šeit ir kāds uztaisījis topiku ar to visu, ka ir mainījis sliekšņus, es nevaru vairs atrast, varētu arī linku iemest, lai zinu kas un kā, gribu no miroņiem izcelt žurku, apņēmība ir uz visiem 100
P.s. visus negatīvi noskaņotos, lūdzu šo postu laist garām un pat nemēģināt te kaut ko stāstīt, ka nav jēgas un blabla, gudroties varat savas mammas priekšā, ja neesat izauguši
Ķīnas sliekšņus var ņemt, bet no pieredzes -ja metini oem vietās t.i. zem durvju gumijām metini klāt, nevis piegriez remontslieksni kaut kā pa savam. Iesaku pieķert uz punktiem vispirms un tad paskatīties, vai viņi nav kaut kadi līki, kaut vai ieliec durvis un redzēsi to uzreiz. Savādāk varēsi marķierus uz sliekšņa pārvadāt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Labi, paldies, bet tā var būt, ka tie sliekšņi maksā pa 15-25eur? un varbūt kādam ir kāds zināms cilvēks kurš ir gatavs kaut ko tādu darīt, jo ir arī vēl bez sliekšņiem pretīgs un atbildīgs darbs ko darītLinda rakstīja:Ķīnas sliekšņus var ņemt, bet no pieredzes -ja metini oem vietās t.i. zem durvju gumijām metini klāt, nevis piegriez remontslieksni kaut kā pa savam. Iesaku pieķert uz punktiem vispirms un tad paskatīties, vai viņi nav kaut kadi līki, kaut vai ieliec durvis un redzēsi to uzreiz. Savādāk varēsi marķierus uz sliekšņa pārvadāt
Jā, ņem labāk 1mm par 25 eur, ja priekš sevis taisi. Uzņemsies jau daudzi, bet lēts prieks tas nav.
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1158
- 1159
- 1160
- 1161