Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- …
- 539
- chevron_right
Es parasti braucu ar ASC ieslēgtu, izslēdzu tad, kad gribu paslīdēt vai arī sanākt braukt pa dziļāku sniegu, kur var iebuksēt.
asc pa lielam ir arhaisks sūds (vismaz pilsētas satiksmē).. un jo jaudīgāks dzinējs, jo izteiktāk. Saprātīgi darbojoties ar gāzi var uzsākt daaaaaudz fiksāk kā ar to asc. vienīgais bridis, kad viņu lietoju ir braucot pa slidenu šoseju - tur gan ir forši, ka auto pats palīdz saglabāt taisnvirziena kustību.Chew` rakstīja:Nu gan jus dodat, par to ACS, taa ir laba shtele it sevisci ziema vai uz slapja, vnk vajag pirkt auto ar dzineju, nevis bez.
Sanslide tas jau ir cits jautajums, vnk izrbuii un slipee
dtc jau ir pavisam cita opera un tā imho ir ideāla sistēma ikdienas braukšanai ziemā..
Vnk vajag pirkt auto ar bloķi, nevis bez, nebūs jāuztraucās par tādiem sīkumiem..
lai nav oftopiks:
uzmērījām čomam vasaras tupeles.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es kopsh ieliku savam 2.5 un blokji esmu atsleedzis uz visiem laikiem ,gan ASC gan ABS
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nu bet jaunajiem gadiem jau nāk ASC un bloķa nav, tur neko nepadarīsi
Tiem ir ASC un skrejritenis.
Cik cilveku tik viedoklu.ch. rakstīja:asc pa lielam ir arhaisks sūds (vismaz pilsētas satiksmē).. un jo jaudīgāks dzinējs, jo izteiktāk. Saprātīgi darbojoties ar gāzi var uzsākt daaaaaudz fiksāk kā ar to asc. vienīgais bridis, kad viņu lietoju ir braucot pa slidenu šoseju - tur gan ir forši, ka auto pats palīdz saglabāt taisnvirziena kustību.Chew` rakstīja:Nu gan jus dodat, par to ACS, taa ir laba shtele it sevisci ziema vai uz slapja, vnk vajag pirkt auto ar dzineju, nevis bez.
Sanslide tas jau ir cits jautajums, vnk izrbuii un slipee
dtc jau ir pavisam cita opera un tā imho ir ideāla sistēma ikdienas braukšanai ziemā..
Vnk vajag pirkt auto ar bloķi, nevis bez, nebūs jāuztraucās par tādiem sīkumiem..
lai nav oftopiks:
uzmērījām čomam vasaras tupeles.
Un cik zinu tad bmw beidza razhot blokus pec 95.gada. iznemot Emkam.
Bet sameisterot jau visu var
Ev fanāt, ķer granāt.
Nu nu, nebeidza gan razhot pec 95. Ir redzēti e36 328i ar fabrikas bloki, bet tas varbūt atkarīgs no tā kā cilvēks viņu pasūtījis no fabrikas.
beidza, beidza, no 96. gada vairs bloķi nebija iespējams ekstru ekstru sarakstā. Ja kādam facelift auto tāds ir, tad 100% uzstādīts pēc tam.
95.g 328 gan būs ar orig bloķi.
95.g 328 gan būs ar orig bloķi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
varbūt kļūdos bet 328 nāca ar 2.93 reduktoru, taču nav nācies dzīvē tādu attiecību redzet ar bloķi
Bija , bet diemžēl Rūsiņš darīja savu darbu..
Tāpēc tagad esmu kļuvis nepamanāms ielās...
Tāpēc tagad esmu kļuvis nepamanāms ielās...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kompots - 05 Feb 2013, 17:25, kopā labots 1 reizi.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Nestē blakus piestājās sālsstandziņa.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- …
- 539