Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162
- 1163
- …
- 1297
- chevron_right
Kur var iegādāties 1mm? kaut kad bija renoksā, bet kad man vajadzēja polijas noliktavā bija beigušies.
un cena bija 40eur par gabalu, nu ja labi apstrādā tad arī 0.7 ilgi kalpos, jo oem sliekšņi no iekšpuses viispār nav apstrādāti.
un cena bija 40eur par gabalu, nu ja labi apstrādā tad arī 0.7 ilgi kalpos, jo oem sliekšņi no iekšpuses viispār nav apstrādāti.
Nu jaja, to es jau saprotu, ka nebūs lēti, varbūt kāds zin kādas summas tur apgrozās?Linda rakstīja:Jā, ņem labāk 1mm par 25 eur, ja priekš sevis taisi. Uzņemsies jau daudzi, bet lēts prieks tas nav.
manuprāt 100eur un uz augšu par slieksni
skatoties kadā stāvoklī starpsienas, ja būs jārauj paklājs un jāmetina, tad attiecīgi cena aizies uz augšu.
nav tas lēts prieks, jo liels čakars.
skatoties kadā stāvoklī starpsienas, ja būs jārauj paklājs un jāmetina, tad attiecīgi cena aizies uz augšu.
nav tas lēts prieks, jo liels čakars.
200-300e kādi. Ja gribi kā Cak,būs visi 500e....
Es pie Edža ņēmu par 25e/gb, gan jau citur arī var atrast.
Nu no simta par vienu pusi, Rīgā dārgāk. Zinu arī kas par 70 eur vienu pusi sametinās, glīti un pieklājīgi, protams ne ūber alles restaurēšanas kvalitātē, bet tas nav Rīgā.
Nu no simta par vienu pusi, Rīgā dārgāk. Zinu arī kas par 70 eur vienu pusi sametinās, glīti un pieklājīgi, protams ne ūber alles restaurēšanas kvalitātē, bet tas nav Rīgā.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tas ir jau ar visu apstrādi un visu, jeb tikai tīri metināšana?vitjazz rakstīja:200-300e kādi. Ja gribi kā Cak,būs visi 500e....
Man ir arī bagāžniekā problēmas, bet nu tas ir atsevišķš stāsts, tur arī kādi 500 aizies gan jau
70eur baigā limonāde
Ja metina sliekšņus, tad tikai cinkotos 1mm, abi ap 60e izmaksās.
Es bez 200e par pusi nemaz neķertos nevienas žurkas sliekšņiem klāt, nu nafig
Es bez 200e par pusi nemaz neķertos nevienas žurkas sliekšņiem klāt, nu nafig
bet tāpat metinājuma vietās sadegs cinks
nu jā, jācer uz labāko, bet jāgatavojas tam sliktākajam.
nu jā, jācer uz labāko, bet jāgatavojas tam sliktākajam.
Cinks sadegs, tieši tāpat kā jebkura grunts, un? Metinājums iekšpusē jau jebkurā gadījumā paliek neapstrādāts, galvenais no ārpuses visu kvalitatīvi apstrādāt un labi iekšpusi iekonservēt, tad arī tie metinājumi ilgi turēs.
Tev no salona ir tehniskie caurumi pa kuriem sapūst uz metiājuma.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
redzēju, ka pa 86eur aizies abi sliekšņi 1mm
Zinu, ka apspriesta tēma, bet tomēr - E36 vispār aizmugurē nāca ventilējamās bremzes?
Jāmeklē suporti, bet nezinu no kā labāk meklēt - no E46 vai E36.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
328i un pusei 323i no rupnīcas nāca ventilējamas.Nixon rakstīja:Zinu, ka apspriesta tēma, bet tomēr - E36 vispār aizmugurē nāca ventilējamās bremzes?
328 ari ne visiem naca ventelejamieNylon rakstīja:328i un pusei 323i no rupnīcas nāca ventilējamas.Nixon rakstīja:Zinu, ka apspriesta tēma, bet tomēr - E36 vispār aizmugurē nāca ventilējamās bremzes?
Tapec arī prasu, jo pēc realoem.com kautkāda gada 328 skatijos, ka nebija.
Laikam tad jāmeklē no E46, vismaz pagajušogad uzliku no 323Ci.
Laikam tad jāmeklē no E46, vismaz pagajušogad uzliku no 323Ci.
Kur var nopirkt stiklašķiedras spārnus bmw e36 sedanam?
Meklēju cabrim jumta iekšējo kārtu, apšuvumu vai kā to sauc. Respektīvi, lupatu, kas nosedz mehānismu no iekšpuses.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nepieciešama palīdzība uzzināt personu kam pieder viens konkrēts auto, iemesls ir, ka gribu atpirkt auto.
PM ja kāds var palīdzēt.
PM ja kāds var palīdzēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162
- 1163