Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162
- 1163
- …
- 2228
- chevron_right
tad labi, vnk pārāk daudz sakritības- e36.lv logā+ sudraba motortelpa+ krāsa! kam šitais tad bija?ikey07 rakstīja:
Nops, šitais ir, ja es neko nejaucu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfmld.html
Wilddutch ( vai kkā tamlīdzīgi ) ja nemaldos
Šodien Rīgā uz atpūtas ielas kur ir stajanka stradiņiem jebaķ jebāk komēdija dzīvē, vidū ezers, puse iebuksējusi, apkartējie autiņi līdz jumtam dubbļos, kā tur cilvēki lamājās un bārās.. 
Noteikti pietiks! Salikt video un pielikt mūziku tas ir vienkāršākais variants. Bezmaksas, un vēl latviski var dabūt.kars rakstīja:Pietiks ar windows movie maker
viewtopic.php?f=18&t=2462dexter1 rakstīja:tad labi, vnk pārāk daudz sakritības- e36.lv logā+ sudraba motortelpa+ krāsa! kam šitais tad bija?ikey07 rakstīja:
Nops, šitais ir, ja es neko nejaucu.
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfmld.html
Biedri,ludzu padalieties padoma,kuru bilzu hosting saitu labak izmantot sim forumam ertakai bilzu ievietosanai.? 
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
ņem to pašu www.bildites.lv un būs labithejudge rakstīja:Biedri,ludzu padalieties padoma,kuru bilzu hosting saitu labak izmantot sim forumam ertakai bilzu ievietosanai.?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Paldies par ieteikumu!MAIZE rakstīja:ņem to pašu www.bildites.lv un būs labithejudge rakstīja:Biedri,ludzu padalieties padoma,kuru bilzu hosting saitu labak izmantot sim forumam ertakai bilzu ievietosanai.?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Es izmantoju imgur.com dod vairākas izmēru opcijas.
Kāds var izstāstīt kādēļ cilvēki nevar atrast riepas ? Es to nesaprotu.
Mani iecienītākie Hankook evo v12 (nu labi EVO 2 ir grūtāk dabūt)ir tik dažādos izmēros pieejami.
Mani iecienītākie Hankook evo v12 (nu labi EVO 2 ir grūtāk dabūt)ir tik dažādos izmēros pieejami.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kā to saprast, nevar atrast riepas?ValtersZ rakstīja:Kāds var izstāstīt kādēļ cilvēki nevar atrast riepas ? Es to nesaprotu.
Heisā hopsā!
Paklau, kā ir ar tiem CSDD reidiem uz ceļiem.. Ja ir "eņģeļi" - soda? Vai pagaidām tikai par protektoru un hrenoniem soda? Ir kāds jau praksīti dabūjis šajā jautājumā?
Ko tad?ValtersZ rakstīja:Kāda Hu** pēc vispār ko tādu vajag ?
Ja tad bija tēmēts man, tad vai nav vienalga ar kādām gabarītgaismām es braukāju apkārt..
Chill Zuze..
KKur forumā ievēroju postu,ka ir iespējams nopirkt DEPO miglas priekšējās pa 20 (eur?) . Man jāpārstāj lietot vai kāds tomēr var pateikt kur? 
Nessen atpakaļ speciāli CP mentu izprašņāju staķikā,izrādot savus enģeļus. Jautāju viņam vai var ar šitām braukt. Viņš man teica,ka pa dienu droši varot braukt ,kā ar gabarītlukturiem,bet ar tumsas iestāšanos jāpārslēdz uz tuvajiem. Ja nav opcijas izslēgt,tad kopā.Deiko rakstīja:Heisā hopsā!Paklau, kā ir ar tiem CSDD reidiem uz ceļiem.. Ja ir "eņģeļi" - soda? Vai pagaidām tikai par protektoru un hrenoniem soda? Ir kāds jau praksīti dabūjis šajā jautājumā?
Arī par šito esmu domājis..
No vienas puses - nav atļauts pašam gaismās neko pielikt, bet no otras - atšķirībā no hrenoniem un riepām, kā tieši mans lauku tunings apdraud satiksmi un kādām traucē? Tieši otrādi, vienas švakas gabarītspuldzītes vetā ir 4 riņķi..
Takšto hz, uz tehniskajiem reidiem trāpijis neesmu, bet cik bijusi darīšana ar cp pēdējā laikā, neviens neko nav teicis.
EDIT: Cits stāsts ja tie ir zili, sarkani vai citās nepiedienīgās krāsās.
No vienas puses - nav atļauts pašam gaismās neko pielikt, bet no otras - atšķirībā no hrenoniem un riepām, kā tieši mans lauku tunings apdraud satiksmi un kādām traucē? Tieši otrādi, vienas švakas gabarītspuldzītes vetā ir 4 riņķi..
Takšto hz, uz tehniskajiem reidiem trāpijis neesmu, bet cik bijusi darīšana ar cp pēdējā laikā, neviens neko nav teicis.
viņdien pa tumsu braucu ar zaļiem riņķiem. pretim brauca ekipāža un uzreiz meta ripā ar migalkām. Likās ,ka mani ņems uz kapota,bet beigās izrādijās,ka viņi ķēra velosipēdistu ,kas brauca bez atstarotājiem.Finks rakstīja:Arī par šito esmu domājis..
O, puiši, paldies par sakarīgām atbildēm! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162
- 1163
- …
- 2228