Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1162
- 1163
- 1164
- 1165
- 1166
- …
- 1297
- chevron_right
tagad jau kārbu piemeta tip,ok,lai ietĢirts rakstīja:700eur bez kārbas?Cik vēl sāks par tiem hlamiem prasīt?
es nesaprotu, kāpēc jūs ņematies ar tiem single vanosiem, un par tādiem kosmosies!vitjazz rakstīja:tagad jau kārbu piemeta tip,ok,lai ietĢirts rakstīja:700eur bez kārbas?Cik vēl sāks par tiem hlamiem prasīt?
Double vanos ir visos parametros labāks...
M52tub28 to single vanosu startā jau rauj ārā!
Protams, ka pa 700.e tas ir kosmos . salidzinajumā es m54b25 pliku dzelzi paņemu pa 150.ee ir atsķirība?
Vienīgais foreveralonevanosa + ir OEM look motortelpā, bet visādi citādi, par to cenu - nu nafig. Skaidrs taču, ka dubļuvanos ir labākais price/performance šobrīd. Nu un tas pats M50TUB25 arhaiskais klucis maksā 2x lētāk, bet, ja viņu saved kārtībā - neiet tik nenormāli slikti, lai atsvērtu to 300-400e starpību cenā
Jū ar pabraucu ar e36 ar m54b25 un gaja dikti nais. Un daugavpili m54b25 swaps iet no 350-450e
Ja tas būtu m52b28tu,bet te runājam par vienvanosa 2.8i. Es hujeju no cenām kas variējas no 650-700e. Pie tam vēl lielāka nesaprašana par to,kā var izceltu motoru nodefinēt tā,ka : "tas tak BMW motors,kas tur ne tā var būt"?
pašam kompakta jau 2. gadus stāv m54b25 ar nelielām izmaiņām kompī iet nesalidzīnami labi! Vienu vārd esmu apmierinatskasiks rakstīja:Jū ar pabraucu ar e36 ar m54b25 un gaja dikti nais. Un daugavpili m54b25 swaps iet no 350-450e
Bet tie, kas par m52 prasa kosmaso vnk smieklus uzdzen ļimonadņik stail
Tāpat kosmoss,ja tas swaps tieši no e36 tā,ka viss tip top ar sajūgu un kārbu tur varētu 400-500eur,nu ot sili 600eur,bet nu bļā 700eurvitjazz rakstīja:tagad jau kārbu piemeta tip,ok,lai ietĢirts rakstīja:700eur bez kārbas?Cik vēl sāks par tiem hlamiem prasīt?
A es vēl pa 600e cepos pirms nedēļas
Tas ir no e39Ģirts rakstīja:Tāpat kosmoss,ja tas swaps tieši no e36 tā,ka viss tip top ar sajūgu un kārbu tur varētu 400-500eur,nu ot sili 600eur,bet nu bļā 700eurvitjazz rakstīja:tagad jau kārbu piemeta tip,ok,lai ietĢirts rakstīja:700eur bez kārbas?Cik vēl sāks par tiem hlamiem prasīt?
Vispar sen nebiju skatijies e36 detaļu cenas citas lietas turas tajas pasas cenas citas ir kosmoss
Mļe vispār neizrunāšos par cenām šrotos +aukas.. nelielām detaļām parasa 10-10.eur, kad uzsūtīt jaunas maksā apmēram tikai 5. eur dārgāk...
Žīdauši @ļe
Žīdauši @ļe
Agrāk ādas salons ar apšuvumiem nu aptuveni 120e a tagad bļaģ apšuvumi fakingotus 90e
ja dzinējam ir kompresija, nav pārkarsēts un gribi tieši single vanos, tad jāņemvitjazz rakstīja:700e par m52b28 bez kārbas,ko sakāt?
EDIT: tikai rēķinies, ka e39 pravodka neder e36 plug & play
Pa 700 es tev ar kārbu un visu OEM izpūtēju pilnā garumā atdošu
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Būs brīvdienās jādodas uz Latgali,tur kā Kaspars teica,vismaz adekvāti cipars,patīkamāk aprunāties un auto netiek izardīts un motors pasniegts kā ideāls. Vakar Rīgā, bijām pie firmas meha iebraukusi pēc sludunājuma- nepietiek ar to,ka zvanot teica,ka ir motors,atbraucot,noteica,ka tikai pēc 2 nedēļām būšot,un,ja gribot var iemaksāt AVANSU 100% apmērā un norezervēt motoru! Pirmo reizi dzirdu,ka avanss var būt pilna maksājuma summa.
Nu tie no tā šrota saka kuriem zonde pipec kurš grab kuram piķis motorā. Pliks m52tub iet pa smieklīgiem 170e. Un ok motorus lauj izrucinat izmerit visu
kurš ir tas kantoris?vitjazz rakstīja:Būs brīvdienās jādodas uz Latgali,tur kā Kaspars teica,vismaz adekvāti cipars,patīkamāk aprunāties un auto netiek izardīts un motors pasniegts kā ideāls. Vakar Rīgā, bijām pie firmas meha iebraukusi pēc sludunājuma- nepietiek ar to,ka zvanot teica,ka ir motors,atbraucot,noteica,ka tikai pēc 2 nedēļām būšot,un,ja gribot var iemaksāt AVANSU 100% apmērā un norezervēt motoru! Pirmo reizi dzirdu,ka avanss var būt pilna maksājuma summa.
Atklāj šos skaistuļus?
Daugavpilī uz Jelgavas ielas
Kur adekvāti cipari b30 swaps pie viņiem iet pa 850e
Kur adekvāti cipari b30 swaps pie viņiem iet pa 850e
Ūnijas ielā 11B pretī veikalam FORON!markskise rakstīja:kurš ir tas kantoris?vitjazz rakstīja:Būs brīvdienās jādodas uz Latgali,tur kā Kaspars teica,vismaz adekvāti cipars,patīkamāk aprunāties un auto netiek izardīts un motors pasniegts kā ideāls. Vakar Rīgā, bijām pie firmas meha iebraukusi pēc sludunājuma- nepietiek ar to,ka zvanot teica,ka ir motors,atbraucot,noteica,ka tikai pēc 2 nedēļām būšot,un,ja gribot var iemaksāt AVANSU 100% apmērā un norezervēt motoru! Pirmo reizi dzirdu,ka avanss var būt pilna maksājuma summa.
Atklāj šos skaistuļus?
Maxis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1162
- 1163
- 1164
- 1165
- 1166