Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1165
- 1166
- 1167
- 1168
- 1169
- …
- 1297
- chevron_right
JāSandiis18 rakstīja:vai sedana sajūga pedālis ir vienads ar citu virsbuvju sajuga pedaliem?
sweiki. vai generators no 2.5tds der ari318tds?
Te kāds bija ieminējies, ka jamam paziņa tīra sprauslas.
Cik tas maksā?
Cik tas maksā?
Neder.edgars1993 rakstīja:sweiki. vai generators no 2.5tds der ari318tds?
Ir kāds mainījis pilnībā trubiņu kura iet no vakumņika uz sajūga cilindru? kā tur klāt tikt, izskatās ka bik ieberziens sanācis, mainīju kā reiz šo cauruli, bet viņai lejā ir savienojums, un sanāk ka novērpās uzreiz aiz tā savienojuma, mans domāt ka vieglāk ir nomainīt to trubu visā garumā.. bet kā..
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kā izskatās r17 j8 et 35 uz stock arkām, neprasās valcēt?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Viss bus ok, var likt oem izmera riepasSalviic rakstīja:Kā izskatās r17 j8 et 35 uz stock arkām, neprasās valcēt?
PaldiesVladlen rakstīja:Viss bus ok, var likt oem izmera riepasSalviic rakstīja:Kā izskatās r17 j8 et 35 uz stock arkām, neprasās valcēt?
Kurš RAL krāsas kods varētu visprecīzāk atbilst oem sudraba krāsai diskiem Style 66 ?
cik varētu maksāt reduktors no 1,6 automāta 4,4 ?
40-50 eiroMarkitans rakstīja:cik varētu maksāt reduktors no 1,6 automāta 4,4 ?
Pēdējais labojis ZzevsS - 27 Feb 2017, 22:51, kopā labots 1 reizi.
Vajadzetu nomainit automatu uz manuali m50 kupeja. Manuala karba man ir - interese kur un kad to varetu izdarit precizas cenas par darbu un detalam ( liekam virsu divmasnieku ) un butu super ja es varetu piedalities. uzraksti ludzu pm
Tu takš saproti, ka tava piedalīšanās +300 eiro par darbu...Martinsoon rakstīja:Vajadzetu nomainit automatu uz manuali m50 kupeja. Manuala karba man ir - interese kur un kad to varetu izdarit precizas cenas par darbu un detalam ( liekam virsu divmasnieku ) un butu super ja es varetu piedalities. uzraksti ludzu pm
300 + PVN Man arī riebj, kad cilvēki slāj apkārt un skatās uz pirkstiem, uzdodot neskaitāmus jautājumus vai tēlojot ekspertus Ja reiz tik gudrs - pis taisni un skrūvē pats
Tā kā es neesmu pvn maksātājs, tad pie manis bez pvnInferno rakstīja:300 + PVN Man arī riebj, kad cilvēki slāj apkārt un skatās uz pirkstiem, uzdodot neskaitāmus jautājumus vai tēlojot ekspertus Ja reiz tik gudrs - pis taisni un skrūvē pats
Piekrītu, man arī traucē, ja kāds strādājot skatās virsū, kur nu vēl ja sākas pārgudrie komentāri...
Kāds var padalīties ar info/DIY par USDM gabarītu uztaisīšanu pagriezienos?
uzsūti patronas, nopērc divkontaktu lampiņas un aizvelc vienu vadu no gabaritiem, that's itSUB rakstīja:Kāds var padalīties ar info/DIY par USDM gabarītu uztaisīšanu pagriezienos?
Gribu uzzinat pie ka versties pec poly buksem. Prieksejam tiltam, pakalejam tiltam un reduktoram.
Principa domaju visu piekari poly salikt, jazin cik € apm bus tikai pa buksem visam. Paldies.
Principa domaju visu piekari poly salikt, jazin cik € apm bus tikai pa buksem visam. Paldies.
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
wuryder, tel. nr ir pie sadalas pakalpojumi/poly bukses
Kādas patronas vajadzīgas? melna bilde visa šitā padarīšanaNylon rakstīja:uzsūti patronas, nopērc divkontaktu lampiņas un aizvelc vienu vadu no gabaritiem, that's itSUB rakstīja:Kāds var padalīties ar info/DIY par USDM gabarītu uztaisīšanu pagriezienos?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1165
- 1166
- 1167
- 1168
- 1169
- …
- 1297